- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
5 implant takıldı yarında kaplama dişler ykılacak kısmetse,alt dişlerede zirkonyum olacak onların süresi daha az tm düşler aynı olsun dedik fark olacak yoksa renk olarakta.Ne yaptırıyorsun canim implant mi benimde 2 tane implant yaptırmak istediğim diş var şuan iyileşme donemindeyim
Günaydın canım. +700' ü eritecek planlar yapmalısın.Eline sağlık kaptanım
Ben artidayim 81.6
Ama beklendik biseydi
Neyse ki bugün pazartesi
Evet resmen bağımlılık umarım bu süreçte bakterilerdende kurtulacağım teşekkür ederimKayipdünyacim yarın güzel bir menü planlamani ümit ediyorum. Tatlı krizleri hepimizin başının belası. Zamanında vücudumuza aldığımız için onu seven bakteriler bizimle yaşıyor ve istiyorlar. Biz napacagiz vermeyerek onları aç bırakacağız.
Yeni bir sen için güzel bir gün olsun :)Eline sağlık kaptanım
Ben artidayim 81.6
Ama beklendik biseydi
Neyse ki bugün pazartesi
Günaydın girl. İnciri zeytinyağı ile tuketirsen daha iyi sonuç alırsın. Hatta iki gün kurusu( esmer kayısı) ile inciri sıcak suda bekletiyorsun. Geceden yapıp sabah kullanmani tavsiye ederim. Sonra içine bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip blendrda çekiyorsun aç karnına içiyorsun. Bağırsakları harekete geçirmede etklli.İyi gecelerrrr
Yarın inşallah kısmet olursa kuru incir almayı düşünüyorum wc olayı için
Bugun 6 küsür km yurumusum 405 puan.
Şu maalesef hiç yok denecek kadar yarım lt falan
Çok dengem şaştı ya su çmem lazım benim
Gece yayla çorbası yemiştim
Sabah da halley yedim eve gidince de az ekmekle salata yedim karman çorman oldum yani
.
Yanıma elma aldım bu sefer acıkınca yemek değil elma yiyeceğim atıştırmalık
.
Pazartesi sabahı tartısı fazla gelir bende cumaya kadar hem wc sorununu çözeceğim insallah hem de günlük yürüyüş saatimi 1 saatten 2 bucuk saate çıkaracağım hadi bakalım
Günaydınlar çıtırların çıtırı ekürimGünaydın canım
Gitti bir kalıp yağ
O eski hâlimden eser yok şimdiiiiGünaydınlar çıtırların çıtırı ekürim
Bomba gibisin çıtırım öyle aksini söyleme sakınO eski hâlimden eser yok şimdiiii
Heykeltıraşliga devam ekürim.
+200 çok değil canım.Cuma :62.9
Ptsi:63.1
Fark : +200
Hayır bu kadar çabuk nasıl fark ediyor anlamıyorum, neyse bnım haftasonları cıkısım genelde beylee
Muhteşemsin canoGünaydın kızlar 78.20 ile güne uyandımhemen farketti bu formun faydasını
-600 fark 1
Cumaya verirsin canım dün doğumgünü vardı olur öyle
Tebrik ederim menekşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?