Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımcanım telefonu sorunluydu bilgisayardan bakacaktı ondan yoktur![]()
Spordan geldim kahvaltımı yaptım evi toparladım.cuma sınavlarım başlıyor ders çalışacağım.inan burayı çok özlüyorum ama yetişemiyorumŞimdi ben burda neden yalnızım herkes nerde bdv ye girip ban mı yiyim onumu istiyosunuz![]()
Tamam sana izin verdim çekirge gidebilirsinSpordan geldim kahvaltımı yaptım evi toparladım.cuma sınavlarım başlıyor ders çalışacağım.inan burayı çok özlüyorum ama yetişemiyorum![]()
ee niye öyle fazla yaa yanında bir şeyler yok mu canımBugün mahvolucam neden? Çünkü kahvaktıyla öğle yemeği arası 9 saatbittim benn
Hadi bakalım bol bol çalış tatlış kaptanımSpordan geldim kahvaltımı yaptım evi toparladım.cuma sınavlarım başlıyor ders çalışacağım.inan burayı çok özlüyorum ama yetişemiyorum![]()
Almanyada bizim Stadtta olacakNerede bu festival![]()
Bazen vücud kitliyor kendini hiç moralini bozma sonra birden kilolar gitmeye başlıyor... benimde hep öyle olur vucud direniyor bakıyor ki besin gelmiyor tekrar yağ yakmaya başlıyorMaalesef ben gene verememişim geçen haftadan beri aynı kilodayımneyse ki artıda değilim demiycem çünkü artı olacak bir şey yemiyorum. sabııırrr bakalımmm
kilom 74.7 fark yok
Kinoalihatun
Elhan
Salata çeşitlerinden yeme çalış canım akşama da hiç bir şey yeme dengelersinAy kızlarr yarın okul pikniğimiz varrr, veliler çeşit çeşit bişiler yapacaklar pastalar börekler sarmalar baklavalar ben ne yapacağımBu haftayı +500 le kapatacağım galibaa
![]()
Canım benim hepimiz nice gel gitler yaşıyoruz. adapte olana kadar verdiğimizin daha daha fazlasını aldığımız oldu hiiiç üzülme odaklanmaya çalış sayfadan ayrılma ne yersen paylaş bırak sana cısss desin herkes bir şekilde başaracaksınHerkese merhaba hepinizden tek tek özür dilerim cuma günü ildisindan misafirlerim geldi.yogun günlerdi aslında tartilmistim ama yazmayı bile unuttum... eger kabul ederseniz devam etmek istiyorum ve kesinlikle hiç fire vermeden hergun akşam dokuzda menümü yazacağım.masterfite dahil olur muyum bilmiyorum ama benim bu sayfaya ihtiyacım var bir hafta boslayinca ne de olsa hesap vermiyorum diye ipin ucunu bayağı kaçırdım.bugun başlıyorum.daha verilecek 13 kilom var.ve vermeden asla diyeti bırakmayacağım
evet canım sabah baya bi sinir olmuştum ama şimdi toparladım çok şükürBazen vücud kitliyor kendini hiç moralini bozma sonra birden kilolar gitmeye başlıyor... benimde hep öyle olur vucud direniyor bakıyor ki besin gelmiyor tekrar yağ yakmaya başlıyor![]()
Ben 70 görsem bu hafta şükredecem ama perşembe yine bir planım varE tamam yeter bu kadar bu cuma 69 iyidir
Kefir aldım marketten 3 ceviz yedim ama nafileee niye öyle fazla yaa yanında bir şeyler yok mu canım
Merhaba Meryemcim. Hafta içi menü eksiğini bir şekilde idare edebiliriz. Cuma bildirimi onemli ona dikkat et olur mu? Takımın kuralları var başka türlü işleyiş bozuluyor. Cuma günü kilo bildiriminle listeye tekrar yazarız seni.Herkese merhaba hepinizden tek tek özür dilerim cuma günü ildisindan misafirlerim geldi.yogun günlerdi aslında tartilmistim ama yazmayı bile unuttum... eger kabul ederseniz devam etmek istiyorum ve kesinlikle hiç fire vermeden hergun akşam dokuzda menümü yazacağım.masterfite dahil olur muyum bilmiyorum ama benim bu sayfaya ihtiyacım var bir hafta boslayinca ne de olsa hesap vermiyorum diye ipin ucunu bayağı kaçırdım.bugun başlıyorum.daha verilecek 13 kilom var.ve vermeden asla diyeti bırakmayacağım
Casmin kilo nerede kuzum?günaydın kızlaarrr![]()