Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim dünden beri kendime etmedigim hakaret kalmamıştırCanım benim hepimiz nice gel gitler yaşıyoruz. adapte olana kadar verdiğimizin daha daha fazlasını aldığımız oldu hiiiç üzülme odaklanmaya çalış sayfadan ayrılma ne yersen paylaş bırak sana cısss desin herkes bir şekilde başaracaksın![]()
evet canım sabah baya bi sinir olmuştum ama şimdi toparladım çok şükürelimden geleni yapacağım
Asla yapma her hücremizin hafızası var. Kilo vereceğini verdiğinde kendini nasıl mutlu hissedeceğini düşün .Çok teşekkür ederim dünden beri kendime etmedigim hakaret kalmamıştır
Yapmaaaa nasıllKendi bildirimim
Cuma: 70.5
Pzt: 71.4
Fark +900![]()
Casmin kilo nerede kuzum?
Burdayım.. regl döneminde gelen çikolata kriziyle mücadele veriyorumHsla yalnızımmm![]()
Evdemisin peki işte fslanmıBurdayım.. regl döneminde gelen çikolata kriziyle mücadele veriyorum![]()
Evdemisin peki işte fslanmı
Evdeyim. 4 kare bitter yemiş olabilirimÇiko krizine bi tavsiyem var
Bitterden bişey olmaz ama şeker ihtiyacını karşılamaz eğer çubuk tarçının varsa sütle kaynatıp içebilirsin tarçın şeker ihtiyacını karşılıyoEvdeyim. 4 kare bitter yemiş olabilirim![]()
Hatta direk çubuk tarçın çiyneyedebilirsinEvdeyim. 4 kare bitter yemiş olabilirim![]()
Bitterden bişey olmaz ama şeker ihtiyacını karşılamaz eğer çubuk tarçının varsa sütle kaynatıp içebilirsin tarçın şeker ihtiyacını karşılıyo![]()
Ayy tarçını hiç sevmem kiiHatta direk çubuk tarçın çiyneyedebilirsin
Teşekkür ederim canım.. bugünü atlatırsam yarına da daha iyi olurum inşallahmenekse_kokusu böyle krizler geldiğinde mutlaka bişey yapmadan yaz buraya illaki birileri olur ve beraber atlatabilirsin bu durumu
Ahaaaa benim elhanım bunun üstesinden öyle bi gelir kiiiiKendi bildirimim
Cuma: 70.5
Pzt: 71.4
Fark +900![]()
Ne yaptın canım açlığını bastırdın mı biraz yemeğe daha var mı
Diyetin ilk günü olunca yemeğimi erken yedim 16.30 daHsla yalnızımmm![]()
İlk gün zor oluyor biliyorsun canımDiyetin ilk günü olunca yemeğimi erken yedim 16.30 dayarın misafirim var pasta yaptım.. ben ancak şimdş geldim daha eşim gelecek onada ayrı yemek hazırlayacam.. hava güzel olursa yürüyüşe de çıkacam akşam menü yazmaya gelirim...
Canım bu haftayı eksilerini kapatarak geçir. fazla verirsen ne ala. Regl şişkinliği de var içinde. Ümidimizi kaybetmiyoruzdurum çok karanlık be canımm
cuma: 62,45
bugün: 63,80
reglim çok yakın ama sadece o değil suçlu, dün feci beslendim![]()