Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım benim hepimiz nice gel gitler yaşıyoruz. adapte olana kadar verdiğimizin daha daha fazlasını aldığımız oldu hiiiç üzülme odaklanmaya çalış sayfadan ayrılma ne yersen paylaş bırak sana cısss desin herkes bir şekilde başaracaksın:KK19: :KK200:

evet canım sabah baya bi sinir olmuştum ama şimdi toparladım çok şükür :KK200::KK200::KK200::KK5:elimden geleni yapacağım
Çok teşekkür ederim dünden beri kendime etmedigim hakaret kalmamıştır

image.webpLimonlu yeşilçayım:KK49::KK50:

Bitterden bişey olmaz ama şeker ihtiyacını karşılamaz eğer çubuk tarçının varsa sütle kaynatıp içebilirsin tarçın şeker ihtiyacını karşılıyo :KK66:

Hatta direk çubuk tarçın çiyneyedebilirsin
Ayy tarçını hiç sevmem kii
menekse_kokusu menekse_kokusu böyle krizler geldiğinde mutlaka bişey yapmadan yaz buraya illaki birileri olur ve beraber atlatabilirsin bu durumu
Teşekkür ederim canım.. bugünü atlatırsam yarına da daha iyi olurum inşallah 🌸

Hsla yalnızımmm:bicak:
Diyetin ilk günü olunca yemeğimi erken yedim 16.30 da🤦‍♀️ yarın misafirim var pasta yaptım.. ben ancak şimdş geldim daha eşim gelecek onada ayrı yemek hazırlayacam.. hava güzel olursa yürüyüşe de çıkacam akşam menü yazmaya gelirim...

Diyetin ilk günü olunca yemeğimi erken yedim 16.30 da🤦‍♀️ yarın misafirim var pasta yaptım.. ben ancak şimdş geldim daha eşim gelecek onada ayrı yemek hazırlayacam.. hava güzel olursa yürüyüşe de çıkacam akşam menü yazmaya gelirim...
İlk gün zor oluyor biliyorsun canım 🥰 ama diren çünkü senin başarın hepimize yol gösterecek sen pes edersen biz de etkileniyoruz 😘😘😘

Back
X