canım instagramda uzun süredir takip ediyorum yorumları falan gördüm. bir deneyeyim dedim bakalım normal diyetisyen aslında 3 ana bir ara öğün beslenme 1 ay onu uygulayacağımo nasıl bir diyetmiş canım?
öylemi diyosunKafana bile takma bence psikolojini motivasyonunu bozma üzerine iç çayını kahveni
ben şimdi nasıl kahvaltı yapıyım kaç km yüriyim
öylemi diyosun
hiç takma kafana canım, hiçbirşeycik olmaz 2 parçadan akşama kadar erir gider zatensabah sabah zorlaa ikram edilen 2 parça beyaz çikolata ben çikolata sevmem kii ama ysmek zorunda kaldım
inşallah maksimum fayda alırsın canım benima uzun süredir takip ediyorum yorumları falan gördüm. bir deneyeyim dedim bakalım normal diyetisyen aslında 3 ana bir ara öğün beslenme 1 ay onu uygulayacağım
İhmale gelmiyor zaten,benim 2 taneydi kemik yoğunluğu 0 olunca düştü,diğer dişlerede sıçramış üst dişler komple çıktı 6 tane implant var şimdi.
Benim cevabım fotoğraftaSağlıktan girip sülün gibi dolaşmaya kadar gider mevzusenin cevabı da merak ediyorum hani
Bu nasıl bir velinimettirsabah sabah zorlaa ikram edilen 2 parça beyaz çikolata ben çikolata sevmem kii ama ysmek zorunda kaldım
Bişey yedik diye hemen diyetimiz bozulmaz canım. Sen devam et düzenli beslenmeneben şimdi nasıl kahvaltı yapıyım kaç km yüriyim
Bim in önünden geçerken çok zorlanıyorum bünye alışık çikolata bisküvi cart curt:)) canım Rus salatası çekiyor şu an ama hayorrr
Zaten her şeye zam geldi kıyamıyorum almaya bi bisküvi 9_10 tl
Ama istediğini giyebilmek daha lezzetliiiiiivallahi o gün ben de senin gibi düşündüm ne güzel şuraya girip bir sürü abur cubur alıyordum diye :)
KesinlikleeeAma istediğini giyebilmek daha lezzetliiiiii
Kesinlikle öyle canım dolabın önünde durup şimdi ben ne giyeceğim diye lanet etmek mi yoksa bugün neyimi giysem acaba diye düşünmek miAma istediğini giyebilmek daha lezzetliiiiii
Gördüm tatlım.Benim cevabım fotoğrafta
Akcent ne kiSelam kızlar salmak yok hadi
Bakın ben 12 saat iste çalıştım gece sabah 9 gibi de çıktım 5.5 km yürüdüm çiğse altında hala da devam ediyorum Kulaklıkta Akcent açtım ooh tempo
Grubunuzun gazcısı geldi :))
Ay sizi de okuyabilmek keşke:))
Günaydın ekürilerin en tatlısıGünaydınlar fit hatunlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?