Çok sağlıklı görünüyor maşallah. Cok mutlu , huzurlu bir ailesi olur inşallah. Senin başka kedilerin de var olmasa öyle demezdim.Evet tatlim onlar. 9 Nisanda doğdular galiba. 12 Nisanda durumda paylaşmıştım. Büyüdüler. Gri olanı sahiplendirdim. Bu minnak kaldı.
RuhimmmGünaydın
Günaydın çıtırların en en tatlısıGünaydın ekürilerin en tatlısı
Pc başındayım bu halimle seni düşünüyorum.Günaydın çıtırların en en tatlısı
Ablammmm napıyorsun teline neoldu tam bakamadımAfiyet olsun bitanem.
Teknik servise gitti canım. Yedegi vardı ama evde bir şey durdurmam ki yeğene vermiştim.Ablammmm napıyorsun teline neoldu tam bakamadım
Pc'de yazmak bana daha rahat geliyor,telefondan acayip zor geliyor nedense,bende hep mutfaktayım zaten arada kalkıp harelet ediyorum zaten yoksa benimde belim sırtım ağrıyor.Telefondan yazmak bana göre değil direk işkence çekiyorum nedense.Pc başındayım bu halimle seni düşünüyorum.Bazen sen de yazardın bilgisayar başındayım diye. Kuzum on dakika içinde belim ağrımaya başlıyor. Uzanıp telefonla kulübe bakmak ne rahatmış.
Teşekkür ederim canım iyiyim bende yeniden diyet yapmaya başladımNasıldır yemekleri onalrın şimdi daha öncede yemiştin demi bahsetmiştin çünkü.
Çok sağol saracımisen nasılsın iyimisin .
Nasıl gidiyor diyet günlerin,bende epey ara verdim zaten.Teşekkür ederim canım iyiyim bende yeniden diyet yapmaya başladım
Seni 13.takimdan hatırlıyorum sankiHoşbulduk canım teşekkür ederim tek başına olmuyor bir grup bana iyi gelecek... Depremden sonra yeme düzenim çok bozuldu 2,5 ay eve giremedik korkudan hep dürüm tarzı şeyler yedik şuan midem çok büyümüş öğle yemeği alışkanlığım yoktu ama şu aralar yiyorum tekrardan disipline girmek istiyorum...
Sporada başlasam daha iyi gidecek canım bir süredir alerjilerle uğraşıyorum hazır gıdaları paketli gıdaları hamur işlerini bulguru ekmeği makarnayı ve rafine şekeri kestim bol su içip sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum böyle yapınca diyetede uymuş oluyorumNasıl gidiyor diyet günlerin,bende epey ara verdim zaten.
Alışkanlığa bağlı demek kiPc'de yazmak bana daha rahat geliyor,telefondan acayip zor geliyor nedense,bende hep mutfaktayım zaten arada kalkıp harelet ediyorum zaten yoksa benimde belim sırtım ağrıyor.Telefondan yazmak bana göre değil direk işkence çekiyorum nedense.
O o oSeni 13.takimdan hatırlıyorum sanki
Herhalde tamamen alışkanlık bencedeipc'de daha hızlı yazıyorum telde olmuyor bende.Alışkanlığa bağlı demek kipc ye gelebilmem için özelzaman ayırmam gerekiyor. Çorba karıştırırken , balkon keyfi yaparken kullanamıyorum canım. Sağlık olsun canım şikayetçi olmayacağım. Hep daha kötüsünü yaşıyorum sonra
Senden iyi haberler alalımdaaTeknik servise gitti canım. Yedegi vardı ama evde bir şey durdurmam ki yeğene vermiştim.Bir süre böyle takılacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?