Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pc başındayım bu halimle seni düşünüyorum. Bazen sen de yazardın bilgisayar başındayım diye. Kuzum on dakika içinde belim ağrımaya başlıyor. Uzanıp telefonla kulübe bakmak ne rahatmış.
Pc'de yazmak bana daha rahat geliyor,telefondan acayip zor geliyor nedense,bende hep mutfaktayım zaten arada kalkıp harelet ediyorum zaten yoksa benimde belim sırtım ağrıyor.Telefondan yazmak bana göre değil direk işkence çekiyorum nedense.

Seni 13.takimdan hatırlıyorum sanki

Nasıl gidiyor diyet günlerin,bende epey ara verdim zaten.
Sporada başlasam daha iyi gidecek canım bir süredir alerjilerle uğraşıyorum hazır gıdaları paketli gıdaları hamur işlerini bulguru ekmeği makarnayı ve rafine şekeri kestim bol su içip sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum böyle yapınca diyetede uymuş oluyorum

Alışkanlığa bağlı demek kipc ye gelebilmem için özelzaman ayırmam gerekiyor. Çorba karıştırırken , balkon keyfi yaparken kullanamıyorum canım. Sağlık olsun canım şikayetçi olmayacağım. Hep daha kötüsünü yaşıyorum sonra

Herhalde tamamen alışkanlık bencedeipc'de daha hızlı yazıyorum telde olmuyor bende.
Pc olunca oturmak gerekiyor tabi,hangisinde rahatsak kk'ya rahatca yazıyorsak onu kullanmak lazım çıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…