Hoş geldinHayırlı akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var 83 kilo olmuşum tahlil sonuçları iyi çıkmadı sağlığım için kilo vermem lazım çok zor veriyorum ama vermeliyim depresyondayım ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyen için paramda yokdevlet hastanesinde verilen listelerde faydasiz çok kötü hissediyorum
Tamam inşaallah çok teşekkür ederimHoş geldin
Güzel annem seve seve yardımcı oluruz elimizden geldiğince. Bizimle vakit geçirirsen yorumlara kulak verirsen bu işi oldu bil. Yarın sabahtan itibaren yediğin içtiğin ne varsa bize yaz. Arkadaşların menülerini incele. Daha önce buradaymışsın gibi hatırlıyorum. Az cok bilgin vardır masterfitle ilgili değil mi? Şimdi geç oldu yarın detaylı konuşuruz.
Ben hiç diyetisyene gitmeden daha önce bu takımda kendi çabam ve arkadaşları nda yardımıyla 13 kilo verdim sende yapabilirsin menülerini paylaş biz yorumlayalım emin ol cok seveceksin ve basarakcaksınHayırlı akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var 83 kilo olmuşum tahlil sonuçları iyi çıkmadı sağlığım için kilo vermem lazım çok zor veriyorum ama vermeliyim depresyondayım ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyen için paramda yokdevlet hastanesinde verilen listelerde faydasiz çok kötü hissediyorum
Teşekkür ederimBen hiç diyetisyene gitmeden daha önce bu takımda kendi çabam ve arkadaşları nda yardımıyla 13 kilo verdim sende yapabilirsin menülerini paylaş biz yorumlayalım emin ol cok seveceksin ve basarakcaksın
Dikkat etmek lazım genede.Aynen canım
Günaydın geçmiş olsun.Hayırlı akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var 83 kilo olmuşum tahlil sonuçları iyi çıkmadı sağlığım için kilo vermem lazım çok zor veriyorum ama vermeliyim depresyondayım ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyen için paramda yokdevlet hastanesinde verilen listelerde faydasiz çok kötü hissediyorum
Doğru hatırlamışım bende oradaydım çünküEvet canım 13. takımdaydım
hoşbuldum canım tesekkur ederim birlikte basaracaz kilolarımızdan kurtulacazMuzik grubuözellikle üniversite zamanlarımda çok dinlerdim hatıraları var :)))
Ooo hoş geldinn seni görmek ne güzel sen hızlı veriyorsun isteyince hadi başaralım
Başlangıcın hayırlı olsun. Şeker çıktı mı tahlillerdeGünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar adet oldum ama yine de tartildim bugün umarım herşey yolunda gider sağlıkla kilo veririm
Günaydın HanımGünaydınlar hanımlar
Prensesimmmİyi akşamlar canım
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Duygusal olarak desteğe ihtiyacım var. Kendimi karanlık bir yere kapatmak istiyorum
Ama sadece kısa sureligine WC de yanlız kalıyorum
Günaydın bitanem
Günaydın canımGÜNAYDINSSS
Günaydın canım teşekkürler. Nasılsın?günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum
Yok kolesterol çok düşük diğer tahliller daha çıkmadı crp yüksek çıktıBaşlangıcın hayırlı olsun. Şeker çıktı mı tahlillerde
GünaydınGünaaaydııın hanımlar motive miyiz yeni bir güneeee
Teşekkür ederim öyle ne kilolar verdim ne kilolar veririm yeniden inşaallahGünaydın geçmiş olsun.❤diyet için motive olman lazım. Önce moralini düzelt kendini toparla. Enerjini yükselt. Kilo dediğin nedir biz ne kilolar verdik Sibel Can misali. sen de verirsin. 1 kabak 1 dal maydanoz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?