Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoş geldin
Güzel annem seve seve yardımcı oluruz elimizden geldiğince. Bizimle vakit geçirirsen yorumlara kulak verirsen bu işi oldu bil. Yarın sabahtan itibaren yediğin içtiğin ne varsa bize yaz. Arkadaşların menülerini incele. Daha önce buradaymışsın gibi hatırlıyorum. Az cok bilgin vardır masterfitle ilgili değil mi? Şimdi geç oldu yarın detaylı konuşuruz.

Tamam inşaallah çok teşekkür ederim

Ben hiç diyetisyene gitmeden daha önce bu takımda kendi çabam ve arkadaşları nda yardımıyla 13 kilo verdim sende yapabilirsin menülerini paylaş biz yorumlayalım emin ol cok seveceksin ve basarakcaksın

Ben hiç diyetisyene gitmeden daha önce bu takımda kendi çabam ve arkadaşları nda yardımıyla 13 kilo verdim sende yapabilirsin menülerini paylaş biz yorumlayalım emin ol cok seveceksin ve basarakcaksın
Teşekkür ederim

Günaydın geçmiş olsun. ❤diyet için motive olman lazım. Önce moralini düzelt kendini toparla. Enerjini yükselt. Kilo dediğin nedir biz ne kilolar verdik Sibel Can misali. sen de verirsin. 1 kabak 1 dal maydanoz yeter

İyi akşamlar canım
Prensesimmm
Günaydın kızlar
Duygusal olarak desteğe ihtiyacım var. Kendimi karanlık bir yere kapatmak istiyorum
Ama sadece kısa sureligine WC de yanlız kalıyorum
Günaydın tatlım
Günaydın bitanem
Günaydın canım
günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum
Günaydın canım teşekkürler. Nasılsın?

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-07-08-32-03-51.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2023-06-07-08-31-56-52.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2023-06-07-08-31-40-83.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederim öyle ne kilolar verdim ne kilolar veririm yeniden inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…