Süper gerçekçi olmuş canım çok başarılıÇok yoğun bi gün geçiriyorumEki Görüntüle 3258041
Geçmiş olsun canım
6 Mayıs menüm
Kahvaltı 11.00
Domates, peynir, haşlanmış yumurta, 2 kaşık önceki günden kalan fırın sebze
Eki Görüntüle 3258077
2. Öğün 16.00
Bir kase nohutlu köfteli çorba, közlenmiş patlıcan ve yoğurt, salatalık domates
Eki Görüntüle 3258078
Akşam 17.00
Canım çok tatlı istedi kızlar ben de bir kase kornfleks 3 ceviz yedim kahvenin yanında
Eki Görüntüle 3258079
Su 1,5 litre
Adım 13000
Eki Görüntüle 3258080
Kinoalihatun Zipzip- Cordelia
Yok canım bu kornfleks tatlı niyetine iyi gidiyor ama ona da çok bulaşmamam lazım yoksa paketi kucağıma alırımAfiyet olsun canımcım şeytana uymamışsın neyseki
Afiyet olsun canım6 Mayıs menüm
Kahvaltı 11.00
Domates, peynir, haşlanmış yumurta, 2 kaşık önceki günden kalan fırın sebze
Eki Görüntüle 3258077
2. Öğün 16.00
Bir kase nohutlu köfteli çorba, közlenmiş patlıcan ve yoğurt, salatalık domates
Eki Görüntüle 3258078
Akşam 17.00
Canım çok tatlı istedi kızlar ben de bir kase kornfleks 3 ceviz yedim kahvenin yanında
Eki Görüntüle 3258079
Su 1,5 litre
Adım 13000
Eki Görüntüle 3258080
Kinoalihatun Zipzip- Cordelia
Canımm cuma günü birinciliğe oynuyormuşsun gibi bir hava sezdim bu menüden
Canım gel aramıza katıl günlük menülerini paylaş birlikte yorumlayalımHayırlı akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var 83 kilo olmuşum tahlil sonuçları iyi çıkmadı sağlığım için kilo vermem lazım çok zor veriyorum ama vermeliyim depresyondayım ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyen için paramda yokdevlet hastanesinde verilen listelerde faydasiz çok kötü hissediyorum
Tamam inşaallah aslında katılmıştım ama bazı sorunlar oldu bakamadımCanım gel aramıza katıl günlük menülerini paylaş birlikte yorumlayalımzaten işi diyetisyen çözmüyor beynimiz çözüyor. Hepimiz az çok diyetisyen olmuşuz zaten
Umarım bu kez olurTamam inşaallah aslında katılmıştım ama bazı sorunlar oldu bakamadım
Tamam inşaallahUmarım bu kez olursorunlar hepimizde var ve hiç bitmeyecek bunu unutma olur mu üstelik kilolarımız sorunlarımıza sorun katıyor o yüzden bi gayret et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?