Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlarrr
Menumu yazmak istemesemde kurala uyayım

Sabah
Patates kızartması, peynir, salatalık, domates

Ara
Bir avuç çekirdek

Akşam
Bir çok sarma, tatlı, pasta, kısır türevleriii

Su:2 lt
Adım:11679

Bugün pikniğimiz vardı ve asırı karbon yüklemesi yaptım malesef.. Bana bu hafta direkt +500 yazın anlaşalım Elhan Kinoalihatun

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-06-21-34-21-044_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 27
6 Mayıs menüm
Kahvaltı 11.00
Domates, peynir, haşlanmış yumurta, 2 kaşık önceki günden kalan fırın sebze

2. Öğün 16.00
Bir kase nohutlu köfteli çorba, közlenmiş patlıcan ve yoğurt, salatalık domates

Akşam 17.00
Canım çok tatlı istedi kızlar ben de bir kase kornfleks 3 ceviz yedim kahvenin yanında

Su 1,5 litre
Adım 13000

Kinoalihatun Zipzip- Cordelia

Afiyet olsun canımcım şeytana uymamışsın neyseki

Afiyet olsun canım

Benim günüm gece 00.00ds başlıyor biliyorsunuz:)

Gece boyunca hiçbir şey yemedim
Sabah 6 .00 2 poğaça 1 simit gömdüm
Saat 15.00 te 1 tabak pilav 2 domates
Saat 22.45te ise 8_9catal makarna
İşte bu makarna bozdu olayı ama olsun napalm.
Evde hep karbonhidrat pişiyor:) belki mesai donerse düzene biner gececi olunca annem yaoiuor yemekleri o da bol kalorili güzel şeyler yapıyor
Su maalesef yarım litrede kaldım acilen artırmam lazim
İnşallah yarınki planında normalde dinlenmem lazım yarın gece mesai ama ben bu makarnayı eritmeliyim bakalım bir de hastayım bu arada grip gibi ohh yatıyorum ama yine de 1 günlük aksatma bile sistemi bozabilir bende
Spor 13 km. 180.5= 900 puan

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var 83 kilo olmuşum tahlil sonuçları iyi çıkmadı sağlığım için kilo vermem lazım çok zor veriyorum ama vermeliyim depresyondayım ne yapacağımı bilmiyorum diyetisyen için paramda yok devlet hastanesinde verilen listelerde faydasiz çok kötü hissediyorum

Canımm cuma günü birinciliğe oynuyormuşsun gibi bir hava sezdim bu menüden afiyet olsun bebiş

Canım gel aramıza katıl günlük menülerini paylaş birlikte yorumlayalım zaten işi diyetisyen çözmüyor beynimiz çözüyor. Hepimiz az çok diyetisyen olmuşuz zaten

Canım gel aramıza katıl günlük menülerini paylaş birlikte yorumlayalım zaten işi diyetisyen çözmüyor beynimiz çözüyor. Hepimiz az çok diyetisyen olmuşuz zaten
Tamam inşaallah aslında katılmıştım ama bazı sorunlar oldu bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…