Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar
Duygusal olarak desteğe ihtiyacım var. Kendimi karanlık bir yere kapatmak istiyorum
Ama sadece kısa sureligine WC de yanlız kalıyorum
Günaydın tatlım.

İşte olduğun için başka bir yere gizlen diyemiyorum.Seni seven merak eden arkadaşlarının olduğunu aklına getir kalk bir kahve iç, içinden 5 2 0 2 5 birkaç kere tekrarla. Zihninden de karmaşık olan çözümsüz gibi görünen her ne varsa düzeldiğini hayal et. Nasıl çözüleceğini düşünme onu evrene bırak. Sadece iyi hissedeceğine odaklan. Geçti bile

Günaydın kızlar
Duygusal olarak desteğe ihtiyacım var. Kendimi karanlık bir yere kapatmak istiyorum
Umarım önemli bir problemin yoktur,çok bunaldığın an at kendini dışarıya onun bile faydası oluyor derin nefesler al o anda.

Günaydın kızlar
Canım benim inan seni öyle iyi anlıyorum ki çok benzerini ben de defalarca hissettim hepsi geçici inan ama sana bunu hissettiren ne varsa onlara odaklanıp kendinden uzaklaştırmalısın nefes alacak alana ihtiyacın var o alanı kimse sana vermiyor sen kendin aç bu kilo vererek mi ya da sana sıkıntı veren biri mi veya bir iş mi ondan kurtulmak senin elinde o zaman inan bana içinde çiçekler açacak

Bende onu diyecektim diyette sağlıklı birşey sadece dengelemek önemli

Umarım önemli bir problemin yoktur,çok bunaldığın an at kendini dışarıya onun bile faydası oluyor derin nefesler al o anda.
Hepinize teşekkür ediyorum.
Dün küçük oğlumun yaş günüydü. Oğlum özel çocuk. Gelecekle ilgili umutlar azalıyor yaş büyüdükçe. Çok bunaldım. Bugün Rabbim bana öyle hastalar gösterdi ki. Yanlız olmadığımı hatırlattı. Kendi evladım gibi davrandım. Normalde yabancıya tepki vermeyen gençler bana gülümsedi. Onlar gülünce bende mutlu oldum. Biliyorum bir süre sonra yine çıkmaza düşeceğim yine boguldugumu hissedeceğim. Bugünü böyle kurtarıyorum.
Elhan insan yuregindekiden kaçamıyor

Hgunaydin kizlarrr
Gece 00.00 da mesai var ama ben n3 yapıyorum
Yuruyorummmm
Bir de istahliyim bu ara
Attım k3ndimi dışarı hava da çok sıcak ama
Dün yağmur altında yuruyordumbugun kavurucu sıcak
Ah bu Karadeniz:)
Günaydın canım. Karadeniz olmasa nefessiz kalacağız yağmuruna ormanına kurban

Sen gibi arkadaşların ektiği çiçeklerle doluyorum. Çok teşekkür ederim

Allahım sana evladına sağlık huzur ferahlık versin. Hep yardımcın olsun. Canım benim kıyamam sana üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…