Amin canım sağolAllahım sana evladına sağlık huzur ferahlık versin. Hep yardımcın olsun. Canım benim kıyamam sana üzülme.
Sana evladına sağlıklar diliyorum,önemli olan senin yüksek moralli olabilmendir,anlıyorum seni elbette kolay değil yaşadıkların.En önemliside evladının yanında olması sana dayanması senden güç alması ve en güzelide anneden sevgi görmesi.Ne zaman konuşmak istersen bizler hep buradayız zaten anlat dök içini bu bile bizleri rahatlatır .Hepinize teşekkür ediyorum.
Dün küçük oğlumun yaş günüydü. Oğlum özel çocuk. Gelecekle ilgili umutlar azalıyor yaş büyüdükçe. Çok bunaldım. Bugün Rabbim bana öyle hastalar gösterdi ki. Yanlız olmadığımı hatırlattı. Kendi evladım gibi davrandım. Normalde yabancıya tepki vermeyen gençler bana gülümsedi. Onlar gülünce bende mutlu oldum. Biliyorum bir süre sonra yine çıkmaza düşeceğim yine boguldugumu hissedeceğim. Bugünü böyle kurtarıyorum.
Elhan insan yuregindekiden kaçamıyor
Evet severim ben yağmurunuGünaydın canım.Karadeniz olmasa nefessiz kalacağız yağmuruna ormanına kurban
Teşekkür ederim. Aynen yargilanmadan sorgulanmadan konuşmak iyi geliyor. Sessizlikten daha iyiSana evladına sağlıklar diliyorum,önemli olan senin yüksek moralli olabilmendir,anlıyorum seni elbette kolay değil yaşadıkların.En önemliside evladının yanında olması sana dayanması senden güç alması ve en güzelide anneden sevgi görmesi.Ne zaman konuşmak istersen bizler hep buradayız zaten anlat dök içini bu bile bizleri rahatlatır .
Bazen bilmediğin tanımadığın insanlarla bile paylaşabiliyoruz dertleri sıkıntıları,yargılamak yada sorgulamak kimsenn haddi değildir.Sen sadece anlattığın kadarı ile bilebiliriz sıkıntnı.Teşekkür ederim. Aynen yargilanmadan sorgulanmadan konuşmak iyi geliyor. Sessizlikten daha iyi
Abla evlat işte. Hasta yada değil. Çiçek gibi boynunu bukmeye gelmiyorBazen bilmediğin tanımadığın insanlarla bile paylaşabiliyoruz dertleri sıkıntıları,yargılamak yada sorgulamak kimsenn haddi değildir.Sen sadece anlattığın kadarı ile bilebiliriz sıkıntnı.
Hassas oluyorlar elbette,onları koruyup kollayıp sevgimizin ona geçmesi değilmi.Abla evlat işte. Hasta yada değil. Çiçek gibi boynunu bukmeye gelmiyor
canımın içiHepinize teşekkür ediyorum.
Dün küçük oğlumun yaş günüydü. Oğlum özel çocuk. Gelecekle ilgili umutlar azalıyor yaş büyüdükçe. Çok bunaldım. Bugün Rabbim bana öyle hastalar gösterdi ki. Yanlız olmadığımı hatırlattı. Kendi evladım gibi davrandım. Normalde yabancıya tepki vermeyen gençler bana gülümsedi. Onlar gülünce bende mutlu oldum. Biliyorum bir süre sonra yine çıkmaza düşeceğim yine boguldugumu hissedeceğim. Bugünü böyle kurtarıyorum.
Elhan insan yuregindekiden kaçamıyor
Kahveyi en küçüğümüz yapsın kahvaltın benden tatlım.Biri sütlü kahve yapsa da içsem yanına da hafif bi kahvaltı hazırlayabilir isterse
Özel anneler bu dünyanın en kutsal anneleri benim için. Allah yardımcınız olsun casminimcanımın içi
benim iki kızım da işitme engelli, seni çok ama çok iyi anlıyorum bu sebeple
hatta büyük kızımın durumunu ilk öğrendiğimizde ben ne yaptım da Allahım kızımdan çıkarıyorsun diye yakınmışlığım bile var Allah affetsin
öğrendikten sonraki süreç zaten hastane hastane gezmek olmuştu ve nelerle karşılaştık ve dedim ki Rabbim sana binlerce şükür, bizimkisi dert bile değil
ama tabii büyüdükçe farklı farklı sorunlarla boğuşuyoruz, her an bir yürek çarpıntısı, geleceğiyle ilgili kaygılarım had safhada
ama yine de Allah beterinden saklasın, allah canımıza sağlık versin de her daim onara destek olabilelim, hem maddi hem manevi canım benimm
Ben anlaşmıyorum tatlımSelam kızlarrr
Menumu yazmak istemesemde kurala uyayım
Sabah
Patates kızartması, peynir, salatalık, domates
Ara
Bir avuç çekirdek
Akşam
Bir çok sarma, tatlı, pasta, kısır türevleriii
Su:2 lt
Adım:11679
Bugün pikniğimiz vardı ve asırı karbon yüklemesi yaptım malesef.. Bana bu hafta direkt +500 yazın anlaşalımElhan @Kinoalihatun
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım evet tansiyon. Gözüm karardı terler boşandı birden
amiinnnn Elhanımm, Rabbimm sağlıklı ömürler versin biz ebeveynlere de çocuklarımıza daÖzel anneler bu dünyanın en kutsal anneleri benim için. Allah yardımcınız olsun casminimMthn83 . 60 - 70 yıllık minik bir ömrümüz var. Dertler sıkıntılar kalıcı değil o yüzden. Sizlerin ödülleri ebedi saadet anlaması zor ama sanki özel seçilmişsiniz gibi düşünüyorum ne kadar doğru bilmiyorum. Allah cennette yavrularınızdan ayırmasın yeter ki.
Bizim otizm. Önceden aklı başında olanla bir mi diye düşünürdüm ama aklı başında olanda zor. Gençlik ergenlik neden ben soruları. Rabbim güvenli kanatlar nasip etsin evlatlarımıza. Kendi ayaklarının üstünde uçup gitsinler yuvadancanımın içi
benim iki kızım da işitme engelli, seni çok ama çok iyi anlıyorum bu sebeple
hatta büyük kızımın durumunu ilk öğrendiğimizde ben ne yaptım da Allahım kızımdan çıkarıyorsun diye yakınmışlığım bile var Allah affetsin
öğrendikten sonraki süreç zaten hastane hastane gezmek olmuştu ve nelerle karşılaştık ve dedim ki Rabbim sana binlerce şükür, bizimkisi dert bile değil
ama tabii büyüdükçe farklı farklı sorunlarla boğuşuyoruz, her an bir yürek çarpıntısı, geleceğiyle ilgili kaygılarım had safhada
ama yine de Allah beterinden saklasın, allah canımıza sağlık versin de her daim onara destek olabilelim, hem maddi hem manevi canım benimm
Sağol canım aminÖzel anneler bu dünyanın en kutsal anneleri benim için. Allah yardımcınız olsun casminimMthn83 . 60 - 70 yıllık minik bir ömrümüz var. Dertler sıkıntılar kalıcı değil o yüzden. Sizlerin ödülleri ebedi saadet anlaması zor ama sanki özel seçilmişsiniz gibi düşünüyorum ne kadar doğru bilmiyorum. Allah cennette yavrularınızdan ayırmasın yeter ki.
Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım canım. Vücudun ihtiyacı olanları yesek zaten hem kilo almayız hem sıkıntılardan kurtuluruz. Diyet yapmamak demek bizim için şekerli, unlu gıdaları serbestçe yemek, acıkmadan ne bulursak mideye indirmek gibi algılanıyor.Istee yapma bi süre diyet bosverr sağlığın önemli
Evett abla orasını o demek istedim senin dediğin gibi de yazılım şekli öyle oldu aceleylenSağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım canım. Vücudun ihtiyacı olanları yesek zaten hem kilo almayız hem sıkıntılardan kurtuluruz. Diyet yapmamak demek bizim için şekerli, unlu gıdaları serbestçe yemek, acıkmadan ne bulursak mideye indirmek gibi algılanıyor.
Ne zman geliyor sun kraliçemPrensesimmm
Günaydın tatlım
Günaydın bitanem
Günaydın canım
Günaydın canım teşekkürler. Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?