Senin demek istediğinin şok diyetler yapma kendini aç bırakma olduğunu anladım bitanem. Biz diyeti eskilerin dediği gibi perhiz. rejim gibi anlıyoruz bunu aşmamız lazım.Evett abla orasını o demek istedim senin dediğin gibi de yazılım şekli öyle oldu aceleylen
Aynenn öyleee cidden abla mesela anneme diyorumki diyetteyim diyorum diyet yapma sütün kesilir onun anladığı aksama kadar hiçbirşey yemememSenin demek istediğinin şok diyetler yapma kendini aç bırakma olduğunu anladım bitanem. Biz diyeti eskilerin dediği gibi perhiz. rejim gibi anlıyoruz bunu aşmamız lazım.
Ben bugün japon diyeti yapayım dedim yumurtaları evde unuttum
Çok azimliyim
Hahahahah bugune kısmet değilmiş öyle diyelimm yarına başlayalımm japin diyetine başlayamadım bende sanırım gözüm kesmiyoBen bugün japon diyeti yapayım dedim yumurtaları evde unuttum
Çok azimliyim
Nrdşr bu japon diyetiHahahahah bugune kısmet değilmiş öyle diyelimm yarına başlayalımm japin diyetine başlayamadım bende sanırım gözüm kesmiyo
Gün boyu yumurta yiyorsunNrdşr bu japon diyeti
Daha faklı gibi baktım nettenGün boyu yumurta yiyorsun
Su iç bşraz bekle bi 15 dk sonra bi dinke kendini hala aç hissediyorsan 1 bardak ayranla 1 galete yada 2 ceviz yeAç hissediyorum sürekli yeme isteği var bugünadetten mi acaba
Tamam teşekkür ederimSu iç bşraz bekle bi 15 dk sonra bi dinke kendini hala aç hissediyorsan 1 bardak ayranla 1 galete yada 2 ceviz ye
Su içiyorum ama yeterli mi bilmiyorum. Bugün ne yazık ki evde olanları yedim diyete uygun değildi. Öf yaÇok geçmiş olsun canımara öğünlü bir beslenme şekli seç kendine lütfen. Tansiyon olmayabilir. Yeterli su içiyor musun ?
Ben hep unutuyorumDünkü adımları atmayı unuttum. 5bin küsürdü. Gece iki günü birden atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?