Hala tereddutteydim aslında çocuklardan zamanı çalıyor gibi hissediyorumGirişken olmana bakk hersey olduğu gibi davran canımm benimde oturduğum şehirde sosyal hayatım yok 1 komsum 1 arkadasım var onlar gelmeden ben gitmicem arkadaşıma gittim daha hiç gelmedi dahada gitmem rahatsız oldum buişten komşumda saatimiz uymuyo oturduğu yerler bana çok ters yer otobus geçmiyor amaanndedim otur evediyetimi bozacam sonra
Herbalife tarzı bişi mi?
Evet canlar. Spor yapanlar tercih ediyor geneldeZayıflatma etkisi varmı yanii hic kullanmadım kac kalori oluyo acep
Teşekkür ederim canım benimm
Pazartesi ve cuma bildirimlerini sabahtan yapabileceksen takımlara girebilirsin lonely.Beni de alacak mısınız takıma
IyimişEvet canlar. Spor yapanlar tercih ediyor geneldeprotein içeriyor vs.
Anladımm canım olsun değişiklik olur senin içinHala tereddutteydim aslında çocuklardan zamanı çalıyor gibi hissediyorum
Biraz kendime ediyorum aslında. Arkadaş arayıp adres verdi öyle olunca biraz mecbur kaldım gibi oldu.
Bende sitede oturuyorum ama hiç komşum yokGirişken olmana bakk hersey olduğu gibi davran canımm benimde oturduğum şehirde sosyal hayatım yok 1 komsum 1 arkadasım var onlar gelmeden ben gitmicem arkadaşıma gittim daha hiç gelmedi dahada gitmem rahatsız oldum buişten komşumda saatimiz uymuyo oturduğu yerler bana çok ters yer otobus geçmiyor amaanndedim otur evediyetimi bozacam sonra
Kına gecesinde birşey yiyemedim. Kurabiye vardı . Meyve suyu vardı masada . Bir yudum meyve suyu aldım tadı değişik geldi. Bıraktım icemedim. Sonraki ikramliklara da kalamadim. Evde beni bekleyen 3 bebe var dedim erkenden kalktım. Kalkmasam iş uzayacakti.Menun gayet iyi, kına gecesinde ne yedin? Afiyet olsun
Günaydın, supersin
3 mil tamamdır. Akşam kendimi iyi hissedersem yürüyüşe çıkma niyetim varGünaydın mavi takım
Bugün yürüyüş, evde 30-40 dakika leslie ya da spor yapalım, ustumuzdeki pası atalim
Efenin_Annesi
Mthn83
sibel_84
-Hayal
@TemelinSafinazi
@1artiikizanasi
Dun menulerini paylasamayanlarin menulerini bekliyorum
Bende aynen sitede oturuyorum kim neyin nesidir bilmem yaa eski komsum 2 tane vardı onlarda ayrıldı biri silivriye biri merkeze gitti bu site yapıldığında 3 4 daire doluydu diğer daireler bombostu en eskiyiz bu sitede neler gördük yaniBende sitede oturuyorum ama hiç komşum yokliseden kalma 3 arkadaşım var biri evlendi İstanbul’a gitti diğer 2 siyle takılıyorum
Bende aynen sitede oturuyorum kim neyin nesidir bilmem yaa eski komsum 2 tane vardı onlarda ayrıldı biri silivriye biri merkeze gitti bu site yapıldığında 3 4 daire doluydu diğer daireler bombostu en eskiyiz bu sitede neler gördük yanidedim poh vardı gittinizz
Günaydın kaptanım dün sabah 10 gibi klasik salata yapıp yedim beyaz peynir ve 1 haşlanmış yumurta ile 1 bardak yeşil çay içtim .Günaydın mavi takım
Bugün yürüyüş, evde 30-40 dakika leslie ya da spor yapalım, ustumuzdeki pası atalim
Efenin_Annesi
Mthn83
sibel_84
-Hayal
@TemelinSafinazi
@1artiikizanasi
Dun menulerini paylasamayanlarin menulerini bekliyorum
DEdim gelmiyorumm gel demek kolay dedim siz gelinseni tek bırakmışlar
Ünv arkadaşım kozaklidaydi hep hayal kurardım burada olsan ne güzel olurdu diye. Şimdi burada yılda 2 kez görüşüyoruzBende aynen sitede oturuyorum kim neyin nesidir bilmem yaa eski komsum 2 tane vardı onlarda ayrıldı biri silivriye biri merkeze gitti bu site yapıldığında 3 4 daire doluydu diğer daireler bombostu en eskiyiz bu sitede neler gördük yanidedim poh vardı gittinizz
Bi onlar gelsin bi sen git sırayla gelin gidinDEdim gelmiyorumm gel demek kolay dedim siz gelin
Neden 2 kez ?Ünv arkadaşım kozaklidaydi hep hayal kurardım burada olsan ne güzel olurdu diye. Şimdi burada yılda 2 kez görüşüyoruz
Hala bekliyorum gelecekler 10 sene sonra bulusuruz gibiBi onlar gelsin bi sen git sırayla gelin gidin
Oyle oluyorr insan oturduğu yerden kalkıp gideside olmuyoÜnv arkadaşım kozaklidaydi hep hayal kurardım burada olsan ne güzel olurdu diye. Şimdi burada yılda 2 kez görüşüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?