Sorun degil aşko sen daha aktıf sınKizzz gelmedinn bitürlü
Tesekkür ederim bitanem takımımdasınSorun degil aşko sen daha aktıf sın
Seve sevesibel_84 rakibim olurmusun ?
Geçmiş olsun ve başınız sağolsunGünaydın hepinize
Dünden beri gelemedim kusura bakmayın
Dün adet oldum sonunda ama çok sancılı geçiyor
Bide yakın bı akrabamız vefat etti. Biraz onun ugrasisi var. Çok bitkinim.
Yeni biseyler konuşulmuş sanırım uygun bı zamanda geçmiş yapmaya çalışırım.
Yeni takımlar hayırlı olsun
Bol eksili haftalar olsun hepimize başarılar dilerim
@Ozzybal kaptanım ilginden dolayı teşekkür ederim
@Ysmnondr kaptanım beni aranıza seçtiğin için teşekkür ederim
Güzel tariflerZayıflatan 5 kahvaltı önerisi
Aaa yaz boyunca yazlıktamiydınız masallahhGünaydın kızlar
Haftalar sonra evde uyandımyaz sezonunu kapatıp deniz soğumaya başlayınca yazlığa gitmeyeyim dedim bu hafta. Hâlâ uyuyasım var ama :)
Evet benim kafamda bunlar var canım. Yumurta diyetini incelemiştim. Protein diyeti yada ketojenik diyetten pek farkı yok gibi geldi bana oda o gruptan . Bende yoğurt hurma detoksunu tamamlayıp. Pazartesi onlara geçeceğimYaaa yumurta diyetide varama benim yumurtada tek yesem midemi yakıyor sizler için belki iyi bi başlangıç olur
Hfta sonları gittim canım hafta içi çalıştığım iÇinAaa yaz boyunca yazlıktamiydınız masallahh
Evett canım öyle oluyorr ama ben onu yapamadım midem kötü oldu bide emziriyorum daha çok acıktım zor sabah ettim bide bana göre en iyisi sebzeEvet benim kafamda bunlar var canım. Yumurta diyetini incelemiştim. Protein diyeti yada ketojenik diyetten pek farkı yok gibi geldi bana oda o gruptan . Bende yoğurt hurma detoksunu tamamlayıp. Pazartesi onlara geçeceğim
Bu arada hangi diyeti yaparsanız yapın listeyi if(açlık orucu) ile birleştirilirse etkisi iki kat oluyor.
Yakininda ozamanHfta sonları gittim canım hafta içi çalıştığım iÇin
Yakın canım arabayla 1 saat toplu taşıma ile 1.5 saat :) İzmir deYakininda ozamannerdeki yazlığın bizimde eşimin ailesinin var
Ben de kestim seni hahaha o zaman
Sen bu protein diyetlerini yapma canm . Tek tip olan hiç bir şeyi yapma zaten . Sağlıklı olan her çeşitten ve özellikle süt yapanlardan ye tabi ki.Evett canım öyle oluyorr ama ben onu yapamadım midem kötü oldu bide emziriyorum daha çok acıktım zor sabah ettim bide bana göre en iyisi sebze
BasarilarrBen de kestim seni hahaha o zaman
Hadi bakalım başarılar
Ben detoks yapamıyorum hiç. Herşeyden az az sık sık yiyorum. Yoksa gözüm dönüyor ondan sonra diyet gümDetoks yaparken bu tabakları görmek işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?