Ne verdiyse yemedim. Sabah tartıldım. Aynı çıktım. Demek ki abartmamisim hocamAllah ne verdiyseçiğ köfte sıkımlarini sayanlar bizden değildir
Afiyet olsun canım
TakipteyimHemen ne ara gördünseni hinzır hahahaha düzelttim sonra
Güzel baslangiclar olsun inşallah. Rica ederim.Teşekkür ederim canımPazar günü gerekli düzeltmeyi yaparım. Bakarsın yeni yarismacilarimiz gelir
Hayır hayır. Kasıma kadar kendime hedef koymuşum. Ara tatile kadar inmem gereken kilom var. Memlekete o kilo ile gitmem lazım.
Aynen devamAşirettlleeerriiimmmmmmmm haftasonu diye tıka basa yemiyoruz emmiiii
Herşey yolunda değelll miiiii
-Hayal
blonde ambition
Ozzybal
@Lavinia_98
@Beth18
@yazarhanim35
@askrhpozitif
@sudansebep
Ellssa
Başınız sağolsun canımAllah razı olsun. Vücuda yayılmış kanser vardı beklendik bı durumdu ama Rabbim böyle ölüm versin herkese. Dünyada sefil yaşadı ama vedalaşarak aklı başında yatak ömrü çekmeden vefat etti. Ölüme imrenilirmi imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Arkada yarım kalan işi olmadan. Huzurla yumdu gözlerini.
Su an annem aynı durumda, seni anlıyorum, ara ara kendim de hissedince dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum.Demmeki geçmiyor bu illet bende 3 yıldır yaşıyorum ama tedavi olumlu sonuç vermedi
Ben de sıkı bir hafta bekliyorumBu hafta sıkı geçecek gibi geliyor bana
Kasıma kadar kapişalımbak bana gerçekten vicdan yaptıracak şimdi. Öyle şeyler deme deme... Seni yenmek zorundayım.
Aynen devamhurmalı yoğurt yemdi. Kahve içildi. Misss gibi kahvaltı yapılıyorken gözler kapalı tutuldu.
Başınız sağolsun canım⚘
Bakayim beni seçen var mi?Günaydın Arkadaşlar
Takımlar belirlendi. Kaptanlarimizin ellerine sağlık.Boyu boyunuza , kilosu kilonuza, huyu huyunuza uygun kendinize rakipler belirlemeniz için tabloyu buraya bırakıyorum. Boy kismini es geçin lütfen burada yok . Rakiplerimiz kendi takimimizdan olduğu gibi karşı takımdan da olabilir. İkna ziyaretlerinde çikolata götürmek yasaktır.
Masterfit Yarışması 86. Etap 29.09 02.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım @Ysmnondr KAPTAN 83.35 @menekse_kokusu 68.0 @TemelinSafinazi 68.3 sibel_84 75.2 @Mthn83 80.8 @Efenin_Annesi 101.1 @Ekrl 65.9 @s i d e l y a 67.75 @sonundaoldu 72.5 @gezegenfeza 87.4 Mavi Takim Jou KAPTAN 66.0 @yazarhanim35 86.5 Ozzybal 72.7 Ellssa 81.4 @Lavinia_98 68.3 blonde ambition 79.4 @askrhpozitif 88.6 @Ekrl 65.9 @Beth18 69.0 @sudansebep 59.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @kayipdunya 83.7 @Lonely single girl 66.75 @60kiloyum 92.1 @flziso 72.5
Harikaaa bende daha birsey içmedim bi maydanoz küru edeyimbak bana gerçekten vicdan yaptıracak şimdi. Öyle şeyler deme deme... Seni yenmek zorundayım.
Aynen devamhurmalı yoğurt yemdi. Kahve içildi. Misss gibi kahvaltı yapılıyorken gözler kapalı tutuldu.
Başınız sağolsun canım⚘
Olsun olsun sıkı sıkıSu an annem aynı durumda, seni anlıyorum, ara ara kendim de hissedince dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum.
Ben de sıkı bir hafta bekliyorum
Canım sen yapıyormusun hurma? Başladın mı?Bakayim beni seçen var mi?
Basın sağ olsunGünaydın hepinize
Dünden beri gelemedim kusura bakmayın
Dün adet oldum sonunda ama çok sancılı geçiyor
Bide yakın bı akrabamız vefat etti. Biraz onun ugrasisi var. Çok bitkinim.
Yeni biseyler konuşulmuş sanırım uygun bı zamanda geçmiş yapmaya çalışırım.
Yeni takımlar hayırlı olsun
Bol eksili haftalar olsun hepimize başarılar dilerim
Ozzybal kaptanım ilginden dolayı teşekkür ederim
@Ysmnondr kaptanım beni aranıza seçtiğin için teşekkür ederim
Kahvaltımı yeni yaptimAşirettlleeerriiimmmmmmmm haftasonu diye tıka basa yemiyoruz emmiiii
Herşey yolunda değelll miiiii
-Hayal
blonde ambition
Ozzybal
@Lavinia_98
@Beth18
@yazarhanim35
@askrhpozitif
@sudansebep
Ellssa
Maydanoz limon okadar istersen salatalıkta katabilirsin 1bardak kadar yapıyorumNe var şu maydanoz kürünün içeriğinde
Kasımda kim kazanırsa memlekete o giderKasıma kadar kapişalım
Amann uzak kalsın bendedeKasımda kim kazanırsa memlekete o gider
Aksam ogunumu o şekilde yapacağım, evde hurma kalmamış, yeni aldım suya koydum.Canım sen yapıyormusun hurma? Başladın mı?
Ben gideyim lütfenKasımda kim kazanırsa memlekete o gider
Tamam da maydanoz ne kadar limon ne kadar
Kıızzz haklısın sende rakibin aç kalmasın diye demişsindir yoksa kötü düşünmezsinAa aşk olsunEşin ye , bir şey olmaz deyince vicdanlı oluyor. Ben ye bir şey olmaz deyince fena oluyorum . Kör adelet Oysa eşin gibi vicdan yaptığım içindi o tabi ki rakibim diye değil içiniz fesat . Merhametimi göremiyorsunuz hahahaaaa....
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahAllah razı olsun. Vücuda yayılmış kanser vardı beklendik bı durumdu ama Rabbim böyle ölüm versin herkese. Dünyada sefil yaşadı ama vedalaşarak aklı başında yatak ömrü çekmeden vefat etti. Ölüme imrenilirmi imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Arkada yarım kalan işi olmadan. Huzurla yumdu gözlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?