- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Günaydın canım en azından dinlenmiştirsin :)Gunaydiiin din din dinnnberbat bi hftasonu beni bekliyor kizlar çok uyumusuz sismisim uyumaktan resmen eşimde evde habire yemek ister şimdi p.tesi işi bende kesin nanay
Teşekkürler ablacığımMuhteşem başladık canım afiyet olsun.
Baya dinlenmisim yalan yok yüzüm gözüm şişmiş uyumaktanGünaydın canım en azından dinlenmiştirsin :)
Yaa eşler evde olunca olmuyor diyet filanGunaydiiin din din dinnnberbat bi hftasonu beni bekliyor kizlar çok uyumusuz sismisim uyumaktan resmen eşimde evde habire yemek ister şimdi p.tesi işi bende kesin nanay
Aynen öyle ya hiç olmuyo tum planları yıkıp geciyoYaa eşler evde olunca olmuyor diyet filanbenim aklımı çeliyor eşim
Baya dinlenmisim yalan yok yüzüm gözüm şişmiş uyumaktan
Biraz irade ile alakalı canım dün mesela bir etkinliğe katıldım her stantta su böreği kurabiye poğaça simit baklava kruvasan macaron falan vardı ikram ettiler ağzıma sürmedim. Bugün de mesela babam simit almış yerim diye buzdolabına kaldıracağım başka zaman yiyeceğim daha kalorisiz bir şeyler tüketeceğim.Yaa eşler evde olunca olmuyor diyet filanbenim aklımı çeliyor eşim
Haydi o zaman doğru beslenip çok kg veren kazansın
En az bir kilo vermemiz lazımAynen öyle ya hiç olmuyo tum planları yıkıp geciyoBu hafta hedefim 1 kg cumaya kadar veririm inşallah diyorum
Başınız sağolsun canımGünaydın hepinize
Dünden beri gelemedim kusura bakmayın
Dün adet oldum sonunda ama çok sancılı geçiyor
Bide yakın bı akrabamız vefat etti. Biraz onun ugrasisi var. Çok bitkinim.
Yeni biseyler konuşulmuş sanırım uygun bı zamanda geçmiş yapmaya çalışırım.
Yeni takımlar hayırlı olsun
Bol eksili haftalar olsun hepimize başarılar dilerim
@Ozzybal kaptanım ilginden dolayı teşekkür ederim
Ysmnondr kaptanım beni aranıza seçtiğin için teşekkür ederim
Eline sağlık hayırlı olsun takımımızaGünaydın Arkadaşlar
Takımlar belirlendi. Kaptanlarimizin ellerine sağlık.Boyu boyunuza , kilosu kilonuza, huyu huyunuza uygun kendinize rakipler belirlemeniz için tabloyu buraya bırakıyorum. Boy kismini es geçin lütfen burada yok . Rakiplerimiz kendi takimimizdan olduğu gibi karşı takımdan da olabilir. İkna ziyaretlerinde çikolata götürmek yasaktır.
Masterfit Yarışması 86. Etap 29.09 02.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım Ysmnondr KAPTAN 83.35 @menekse_kokusu 68.0 @TemelinSafinazi 68.3 sibel_84 75.2 @Mthn83 80.8 @Efenin_Annesi 101.1 @Ekrl 65.9 @s i d e l y a 67.75 sonundaoldu 72.5 gezegenfeza 87.4 Mavi Takim Jou KAPTAN 66.0 yazarhanim35 86.5 @Ozzybal 72.7 Ellssa 81.4 @Lavinia_98 68.3 blonde ambition 79.4 @askrhpozitif 88.6 @Ekrl 65.9 @Beth18 69.0 @sudansebep 59.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @kayipdunya 83.7 @Lonely single girl 66.75 @60kiloyum 92.1 flziso 72.5
Rahatlıkla verirsin çok var cumayaAynen öyle ya hiç olmuyo tum planları yıkıp geciyoBu hafta hedefim 1 kg cumaya kadar veririm inşallah diyorum
Benim 2.ci oğlum 11 aylik bende emziriyorum gün içinde neler yiyorsun 4 ayda güzel kilo vermişsinEvett canım teşekkürr ederiimmbıraktırmak istiyorum ama kıyamıyorum aşırı düşkün oldu dahada yordu beni hele geceleri 16 aylık
Öyle yapıyorum tek tip yapınca baktım sütüm gelmemeye başladı dedim direk sebzeyle ver yavaş yavaş neolcak zaten 6lara indim sonrasına acelem yok dedim öylede devam ediyorum şuan
Ben sene başında felç geçirdim canım, ondan kaynaklı sorunumLenfödem mi var canım sende ? Doktora gittin mi ? Teşhis konuldu mu bende şüpheleniyorum lenf ödemden geçen sene durduk yere morarmalarım oluyordu doktora gidecektim vazgeçtim geçince önemli değildir dedim ama bir kaç gün önce lenfödemi öğrenince belirtileri de uyuyor dedim
Aa kendini neden böyle strese sokuyorsun canım rakibimEn az bir kilo vermemiz lazım
Ya öylede haftada 1 günümüz var beraber takıldıgımız ye bisey olmaz diyor vicdan yapıyor ucundan kıyısından alıyorum bendeBiraz irade ile alakalı canım dün mesela bir etkinliğe katıldım her stantta su böreği kurabiye poğaça simit baklava kruvasan macaron falan vardı ikram ettiler ağzıma sürmedim. Bugün de mesela babam simit almış yerim diye buzdolabına kaldıracağım başka zaman yiyeceğim daha kalorisiz bir şeyler tüketeceğim.
Anaammm kız ne fenasın sen öyleAa kendini neden böyle strese sokuyorsun canım rakibimBence sana 100-200grm bile olsa yeter . Önemli olan vermek rakama takılma bence oyalan o rakamlarda birazda ben yanına geleyim
Geçmiş olsun feza Allah iyilik versin daha iyi ol inşallahBen sene başında felç geçirdim canım, ondan kaynaklı sorunum
Hamdolsun yürümeye başladım ama lenfödem beni çok zorluyor, ağrıyı da artırıyor.
Sen de ihmal etme, doğru teşhis konsun, doğru tedaviye başlarsınız
Verirsin sen daha fazlasını bile verirsin iyi başladın maşallahAynen öyle ya hiç olmuyo tum planları yıkıp geciyoBu hafta hedefim 1 kg cumaya kadar veririm inşallah diyorum
CAnım aralıkli oruç yapıyorum zaten yemek yediği için sıkmıyorum kendimi kuzum ya filtre kahve ictigim bile oldu halada icerim ama 3litre su içince epeyde doluyo aksamlari 5 6 gibi sebze yiyorumBenim 2.ci oğlum 11 aylik bende emziriyorum gün içinde neler yiyorsun 4 ayda güzel kilo vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?