- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Geçmiş olsun canımAllah şafi ismi ile şifa versn.
Ben de felç geçirdim. İyileşiyorum. Konuşmam da iyi ve çok daha iyi olucak.
Doktor felçten sonra bu kadar hızlı konuşman kitap okumandan kaynaklıymış.
Kimisi 6 ay kimisi 3 yıldan sonra başlıyormuş konuşmaya.
Halimize bın hamdolsun.
Teşekkür ettim canım benim
Tabi tabi sen şekerli seversin zaten
Kaçmadım ki ben kendi adıma sporumu yaptımoooo ne hırslı bir takımız böyle karşı takıma ne oldu kaçtılar mı kimse yok
Yüz felci değil, sağ tarafıymış komple.Seninki neden kaynaklı?
Yüz felci anladığım kadarıyla
İyileşmene çok sevindim, Rabbim kimseye yaşatmasın
Beni göğüsten aşağı vurdu
1 ay yattım
Çok şükür zaman geçtikçe düzeliyorum
Sen nerede oturuyorsunKar burdada sıkintı kiş geldimi evde ama çoğu leslie yaptım ben baya baya kurtarıcımdı benim resmsn simdi ip atlamaya geçtim
Hergün bası çorabı giyiyorum, haftada 1 kez manuel terapi ve fizyoterapi ye gidiyorum, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı kaldırıyorum, başka çaresi yok dedi drİnşallah daha da iyi olursunlenf ödem için nasıl bir tedavi yöntemi sundular peki
Bende çerkezköyde canım tekrisağa bağlıSen nerede oturuyorsunbelki aynı sehirdeyizdir bide kullandığın detox filan varmi acaba emzirenlere uygun
Çok iyi aşiretlimmmHerşey yolunda
Heeehhh bende öyleydimm 7leri bitirmek için hiç ödül etmedimmDiyeti bozmak yok 7’lere düşene kdar ödül de yok bana :) durmak yok devam tam istikrar
Benim asiretlerimm fena geliyor gümbur gümburrrrAhahaasiz niye tırsıyorsunuz yahu unuttuz galiba aynı takımdayız ya bırakın karşı takım tırssın
Kizzzz onlar bizden tirssın vallahaa
hahahahahaha içsin içsin millet erisin dursunTarifi eksik verme kızbol bol şekerde olmalı desene
Bak nasılda biliyor beni
Rabbim korumuşYüz felci değil, sağ tarafıymış komple.
Ben kendimde değilken düzelmişim. O yüzden 3.kişiden bahsedyor gibiym.
Yaşı çok gençmiş diye hayıflanıyorlardı oysa blmyorlardı böyle şeylerin yaşı olmuyordu.
2 çok gbi geldi gözüme bnmde ama olmaz diye bisey yok neden olmasinRahatlıkla verirsin çok var cumaya
Ben kendime 2 kilo gibi abartılı bir hedef koydum bakalımSonu Hayaller... Hayatlar... olmaz inşallah
Bu sabah şeytana uydum dayadım k.hidrati çok fena odem tutcamVerirsin sen daha fazlasını bile verirsin iyi başladın maşallah
İlk başladığımda p.tesiden cumaya -3.5tum gaza getirme beni bak çok pis hırs yaparimAhahaasiz niye tırsıyorsunuz yahu unuttuz galiba aynı takımdayız ya bırakın karşı takım tırssın
Sibosum bu hafta kurtarıcım sen olmalısınTeşekkür ettim canım benim
Tabi tabi sen şekerli seversin zaten
Kaçmadım ki ben kendi adıma sporumu yaptım
Gececez inşallah hep birlikte el birliğiyle bebaammKizzzz onlar bizden tirssın vallahaatakimı geçehh
Detoks yap hemencikBu sabah şeytana uydum dayadım k.hidrati çok fena odem tutcam
Abowww epey uzakmisBende çerkezköyde canım tekrisağa bağlı
Yok canım emzirenler için detox görmedim ama ictim genede pek kesilmedi onda aalında sadece yeşilçay içmemek gerekir di
Aaaamemleket nere kız siz nerde oturuyonuzAbowww epey uzakmisgorumcemle bizim memlekete yakınsın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?