Yani o saate kadar hem sisligin gidiyor hemde metabolizman daha hızlı çalışıyorr ben bile daha yeni öğrendim bunları instada zulal öyle demisti9.30 da kalktım baktım acıkmadım bekleyim dedimfaydaları ne peki ?
Ay inşallahOff inşallah artmaz ya korktum şimdi bak haberim yoktu
İçtiğin soğuk sular Aldığın duşta suyun soğukluğu bile etkiliyor canım. Geçen ay azmakta suya girmiştim su soğuktu bu ay olduğumda illalah ettirdi mesela banaHavalar bizde o kadar serin degil ama
Artık soguklar geliyo iklimler şaşırdı hepten gece kıyamet koptu burda yer gök sesler falan dedim geliyo kiyamet bugün bakıyorum havaya normalTünaydın kızlar. Bugün izmirde bayağı bulanık bir hava var
Ben geç yiyorum genelde sabah öğünü yapmadan öğleye atlıyorum o arada 2-3 kahve içiyorum bayağı tok tutuyor beni :)Kahvaltıya daha 1 saatim var
Kimse acıktım demesin
Evett soguk suda duş almakta olurAy inşallah
İçtiğin soğuk sular Aldığın duşta suyun soğukluğu bile etkiliyor canım. Geçen ay azmakta suya girmiştim su soğuktu bu ay olduğumda illalah ettirdi mesela bana
Bizim burda da dün gündüz gök gürledi güneşli hava daArtık soguklar geliyo iklimler şaşırdı hepten gece kıyamet koptu burda yer gök sesler falan dedim geliyo kiyamet bugün bakıyorum havaya normal
Yağırdı bide ustüne insaat vardı burda kız göl olmus topraklardaBizim burda da dün gündüz gök gürledi güneşli hava dadedim yapacak galiba ama yok bakalım bugün yağar mı :)
Ben acikmiyorum ya hissimi kaybettim galibaKahvaltıya daha 1 saatim var
Kimse acıktım demesin
Bendede bi tayt var terletiyo bide onun sayesindede inceldim bayaAy kendime tayt alacaktım kızlar çok sevdiğim bir ablam instagramdan kendi markasını çıkarıyor böyle kendi sevdiği kalitede ürünler falan yapıyor baktım gece 42 vardı kartımda gece kesilecekti ama sabah uyandığımda kalmamışBende şimdi 40 ını aldım. İnşallah girebilirim içine.
Önceki hafta çok sevdiğim bir şort eteğimin içine giremiyordum zorla girip çıkarana kadar ter basmıştı düğmesi de kapanmıyordu sabah baktım oluyor
Umursamıyor inşaatçılar yaYağırdı bide ustüne insaat vardı burda kız göl olmus topraklarda
Bu normal gündelik giymelik taytBendede bi tayt var terletiyo bide onun sayesindede inceldim baya
Allahim o nasıl güzel bir hisAy kendime tayt alacaktım kızlar çok sevdiğim bir ablam instagramdan kendi markasını çıkarıyor böyle kendi sevdiği kalitede ürünler falan yapıyor baktım gece 42 vardı kartımda gece kesilecekti ama sabah uyandığımda kalmamışBende şimdi 40 ını aldım. İnşallah girebilirim içine.
Önceki hafta çok sevdiğim bir şort eteğimin içine giremiyordum zorla girip çıkarana kadar ter basmıştı düğmesi de kapanmıyordu sabah baktım oluyor
Bu seferlik neyseTatlım saat farkıyla yedim bilmeyerekGunun harika menülerinle çok güzel geçsin inşallah.
He onun için zayıflayana kadar 40 olur bakk hem gaza getirmek için olurBu normal gündelik giymelik tayt
Sormaa manzarami bozdular cok güzel manzaram vardı afedersin içine ettilerUmursamıyor inşaatçılar ya
Kahve ve apaform içtimBen geç yiyorum genelde sabah öğünü yapmadan öğleye atlıyorum o arada 2-3 kahve içiyorum bayağı tok tutuyor beni :)
Hahahaha adam senin için katlanayyKahve ve apaform içtim
Eşim artık yiyelim diyor, ben hazırlamaya kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?