- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
İzmirde özellikle konut fiyatları arttı fazlasıyla hemde. Kiralar da öyle bizim kiracı şu m.. park hastanelerinin İzmir şubesine çok yakın bir yerde 4000 bine oturuyordu çok fazla kira ödüyorum diyordu bir de üstüne evden taşınıyor bize haber vermeden eniştesine veriyor anahtarı bize versin diye enişte de bizi tanıyor . Enişteden borçta alıyor memlekete dönecek diye . Enişte de hayat kadınının birini kiraya veriyor bizim kirada ki eviBurasıda öyle cok gelisti hersey
Ovvv kiz nelerde karışmış öyleeİzmirde özellikle konut fiyatları arttı fazlasıyla hemde. Kiralar da öyle bizim kiracı şu m.. park hastanelerinin İzmir şubesine çok yakın bir yerde 4000 bine oturuyordu çok fazla kira ödüyorum diyordu bir de üstüne evden taşınıyor bize haber vermeden eniştesine veriyor anahtarı bize versin diye enişte de bizi tanıyor . Enişteden borçta alıyor memlekete dönecek diye . Enişte de hayat kadınının birini kiraya veriyor bizim kirada ki evi
AynıyızBenim kalça büyük bel ince göğüsler normal derecepantolon aldığımda bacaklar oluyor kalçadan geçmiyor kalçadan geçen belde bol oluyor saçma sapan bi şey
Aynen tuhaf bi döngü oldu ama doktor dahada zayıfla demişti banaAnladım kuzum tam tersi ozaman
Bunun üzerine bir de babam sinirden kalp krizi geçirdiOvvv kiz nelerde karışmış öylee
Hiç terziye gitmedim hayatımda hep öyle giydimAynıyızo yüzden kalça yapışmasın diye bazen 1 beden büyük alıp daralttırıyorum belden . Ama benim gögüsler de büyük
Yaaa geçmiş olsun şimdi nasıl babanBunun üzerine bir de babam sinirden kalp krizi geçirdi
160 falan boyum canım :) kısayım daHiç terziye gitmedim hayatımda hep öyle giydimbenim göğüsler küçük yani normal koyun kaç
Teşekkür ederim canım şimdi iyi şükür ilaçlarını falan kullanıyor o zaman anjiyo oldu stenti vardı o tıkanmış onu değiştirdiler falan işteYaaa geçmiş olsun şimdi nasıl baban
Yaaa haklı adam simdi nelerde olmuş gecmis olsun yazarhanımBunun üzerine bir de babam sinirden kalp krizi geçirdi
Bende 175 boyum160 falan boyum canım :) kısayım da
Bu gün yağmurlu diyordu hava durumu ondan ama hala yağmadı.Tünaydın kızlar. Bugün izmirde bayağı bulanık bir hava var
Allah iyilik versin canım ya sinirden benim kayınbabamda kalp krizi geçirmişti geçen seneTeşekkür ederim canım şimdi iyi şükür ilaçlarını falan kullanıyor o zaman anjiyo oldu stenti vardı o tıkanmış onu değiştirdiler falan işte
Ben senden 158160 falan boyum canım :) kısayım da
Burayı sel götürüyorBu gün yağmurlu diyordu hava durumu ondan ama hala yağmadı.
Jou kapalı mısın ? Hayalimde hep kapalı hayal ediyorum seniBen senden 158
Iste demekki daha zayıflaman gerekiyormuş zayıflayalımm o haldeeeAynen tuhaf bi döngü oldu ama doktor dahada zayıfla demişti bana
Kizz yohh açığım ben sanki beni görmuşün gibi oyle hayal ettin aboovvvJou kapalı mısın ? Hayalimde hep kapalı hayal ediyorum seni
Eveeet yaptım 12:10 daIste demekki daha zayıflaman gerekiyormuş zayıflayalımm o haldeeeyaptınmi kahvaltını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?