- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
CaggggniiiimmmmAskokuşkomm
Günaydın cnm jouumGüüünnnnnoooooooooo
Sabah börek ve pizzada eklendi isteklerin arasına bu hikayede yanan ben oldummmm
Gelmez olur mu? Cumartesi dizi var. Dizi izlerken mutlaka yemesi lazim
Benim kafa aynısını düşünüyorumAmaaannnn yeniyo sonra bi işe yaramıyor kızz kiloşlarına gidiyoo yedinde neoldu baktın kaldı at buzluğa bigün hedefine ulaşınca tosta batırıp yersin
Yemedim gece ama sabah günaha girmisimdirAynı takımdayız, yemedin umarım
Aferinnn onaaTamam aşko derim aklını başına devşirsin
Günaydın cnmGunaydin kizlaar
Sanada kuşumHayırlı sabahlar kızlar
Günaydınn bebegimGünaydın güzel kadınlar❤
Bende kapalı zannederdim seniKizz yohh açığım ben sanki beni görmuşün gibi oyle hayal ettin aboovvv
Ben giremedim yaa hemen elleri durmamislar hihhh bidaha 6 sayfa geriden okumicamDahada yazışıyoruzz
Benim de bekoIşte böyle istediysen oluyo ama tabi alışık değilsin ondandırr
Ooo profilo benim evin hepsi arcelik
Benimde bekoBenim evde full Profilo
Ev yoldan çıkmışİzmirde özellikle konut fiyatları arttı fazlasıyla hemde. Kiralar da öyle bizim kiracı şu m.. park hastanelerinin İzmir şubesine çok yakın bir yerde 4000 bine oturuyordu çok fazla kira ödüyorum diyordu bir de üstüne evden taşınıyor bize haber vermeden eniştesine veriyor anahtarı bize versin diye enişte de bizi tanıyor . Enişteden borçta alıyor memlekete dönecek diye . Enişte de hayat kadınının birini kiraya veriyor bizim kirada ki evi
Allah şifa versin kuzumBunun üzerine bir de babam sinirden kalp krizi geçirdi
Benim Tr deki de VestelBenim evde full Profilo
Ben başladım, seni ve sara yı bekliyorumyaaaaaaa utandım bak şimdisaol tatlım benim
bir başlasam çorap söküğü gibi gelecek gerisi.
Bi ara reklamında Cüneyt Arkın oynamıştı, o yüzden Profilo bana çok sevimli gelirBana göre profilo banada profilo diyolar nedense neden hep böyledir
du bakalım belki ayarlayabilirsem bu cuma gelmeye çalışacağım. en geç bir sonraki cuma olur diye düşünüyorum.Ben başladım, seni ve sara yı bekliyorum
Çok sevindimdu bakalım belki ayarlayabilirsem bu cuma gelmeye çalışacağım. en geç bir sonraki cuma olur diye düşünüyorum.
Evet ya alman kalitesi işte her yerde belli ediyor kendini bende çok memnunumBenim de profiloydu çok memnundum. 10 yıllıklar sağlamlar ama ufak sorunları oldu tabi. Yine alsam yine Profilo alırım
Neyse bu konulardan uzak duralım boşver kuzum herkes memnun olduğuyla devamBana göre profilo banada profilo diyolar nedense neden hep böyledir
Yurtdışında mı yaşıyorsun suanBenim Tr deki de Vestel
Afiyet olsun şekerim bende birazdan yapıcam detoks suyuEki Görüntüle 3310137
Sabah bir takım pişmanlıklar yaşadım telafi yeşilligi yaptim kendime saygılarYsmnondr Jou Elhan
Amin canım tüm hastalara inşallahAllah şifa versin kuzum
Bende dünün pişmanlığını hala atamadım üstümdenEki Görüntüle 3310137
Sabah bir takım pişmanlıklar yaşadım telafi yeşilligi yaptim kendime saygılarYsmnondr Jou Elhan
Amaann aynen uzadı uzayacah şimdiNeyse bu konulardan uzak duralım boşver kuzum herkes memnun olduğuyla devam
VaayyyBi ara reklamında Cüneyt Arkın oynamıştı, o yüzden Profilo bana çok sevimli gelir
Benimkide var pişmanlık söylemeye korkuyorummEki Görüntüle 3310137
Kız akşam aç yatmıştın ya bu kadar eziyet etme kendine
Anaammm jou ne ettinBenimkide var pişmanlık söylemeye korkuyorummama ackarna yeşillikler içtim tabi dukan birası bile içtim hayırlısı ins korumuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?