Yaaaa valla hayalimde hep kapalıydınKizz yohh açığım ben sanki beni görmuşün gibi oyle hayal ettin aboovvv
SUperrr kociskondamı geç yaptıEveeet yaptım 12:10 dazayıflayalım aşkımmm
Dahada yazışıyoruzzOku oku bitmiyo
Ayyy 1 2 saat girmeyip 3-5 sayfa geri kalınca kafayı yiyorum suan anladım seni SibelOku oku bitmiyo
Teşekkür ederim canım. Şimdi daha iyi şükürYaaa haklı adam simdi nelerde olmuş gecmis olsun yazarhanımsimdi düzene girdi ins
Cuma tartıldığımda 86,5 idimBende 175 boyumbacak boyum uzun pantolonlar hep kısa gelir mesela en nefret ettiğim kaç kilosun suan ?
Evet yağmadı hâlâBu gün yağmurlu diyordu hava durumu ondan ama hala yağmadı.
amin canım size de geçmiş olsunAllah iyilik versin canım ya sinirden benim kayınbabamda kalp krizi geçirmişti geçen sene
:)Ben senden 158
Hee yok kapalı değilimmYaaaa valla hayalimde hep kapalıydıngörmeden şeyeeettiiim ben kapalıyım
Tabi beraber geç yaptık işteSUperrr kociskondamı geç yaptı
Devam keDahada yazışıyoruzz
Aynen çocukları banyo yaptırdım. Zaten pert oldum. Bir okuyayım dedim uykum geldiAyyy 1 2 saat girmeyip 3-5 sayfa geri kalınca kafayı yiyorum suan anladım seni Sibel
Bende açıkken öyleydim abartmadan giyerdimHee yok kapalı değilimmama totom gögüslerim hep kapalıdırr özel günlerde kısa elbise giyerim tabiki abartmadan
Eee daha nee hahaha sabahcımı hep peki benimki buhafta sabahçı vardiyalı çalışıyo genelde oyüzden kahvaltımı geç yapacağumTabi beraber geç yaptık iştedükkandada geç yiyor zaten alıskın o
Senide yorduk abla kusura bakmaDevam ke
Aynen çocukları banyo yaptırdım. Zaten pert oldum. Bir okuyayım dedim uykum geldi
Evlenincemi kapandın pekiBende açıkken öyleydim abartmadan giyerdim
Kız benim eşim esnaf ticaretle uğraşıyor sabah gidiyor 8 9 gibi kısın 6 7 gibi geliyor yazın 8.30 /9 bazen 9 u bile geçiyorEee daha nee hahaha sabahcımı hep peki benimki buhafta sabahçı vardiyalı çalışıyo genelde oyüzden kahvaltımı geç yapacağum
Hayat yormuş beniSenide yorduk abla kusura bakma
Yok üniversiteye gitmeden kapandım 2016 da zaten kapanacaktım üni kazanınca yeni hayata başlarken kapanıyım dedimEvlenincemi kapandın peki
Arcelikte usta fabrikada yani ondanKız benim eşim esnaf ticaretle uğraşıyor sabah gidiyor 8 9 gibi kısın 6 7 gibi geliyor yazın 8.30 /9 bazen 9 u bile geçiyoreşin ne iş yapıyor ki
Guzel bir başlangıç olmuş amaYok üniversiteye gitmeden kapandım 2016 da zaten kapanacaktım üni kazanınca yeni hayata başlarken kapanıyım dedim
AminAllah beterinden korusun ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?