Benim eşiminde beyaz eşya mobilya dükkanı var Profilo bayisiArcelikte usta fabrikada yani ondan
SAbah sekerin düşmedi ozaman dimi iyi tuttun
Evet güzel bi başlangıç oldu ama biraz babamın baskısı yüzünden oldu açıkçasıGuzel bir başlangıç olmuş ama
Işte böyle istediysen oluyo ama tabi alışık değilsin ondandırrBenim eşiminde beyaz eşya mobilya dükkanı var Profilo bayisiyok iyiydim şekerim düşmedi sirkeli su içince midem bulandı bi hemen uzandım telefona baktım
Benim evde full ProfiloIşte böyle istediysen oluyo ama tabi alışık değilsin ondandırr
Ooo profilo benim evin hepsi arcelik
Orası neresi ?Burayı sel götürüyor
ÇorumOrası neresi ?
yaaaaaaa utandım bak şimdiSen bizim onur üyemizsin tez zamanda toparlanmani dilerim canım.
Tabiki memnunum Alman malı kötü olur mu hiç aşkolsunMemnunmusun hahahah sorduğum soru
DiyorsuunnnnTabiki memnunum Alman malı kötü olur mu hiç aşkolsun
Arçelik’ten memnun olmayan daha çok aşkoDiyorsuunnnnmemnun olmayanda duydum da hani
Bizimde totomuz kapalı tabi kiHee yok kapalı değilimmama totom gögüslerim hep kapalıdırr özel günlerde kısa elbise giyerim tabiki abartmadan
Kociş sağolsunBizimde totomuz kapalı tabi ki
Bana göre profilo banada profilo diyolar nedense neden hep böyledirArçelik’ten memnun olmayan daha çok aşko
Benim de profiloydu çok memnundum. 10 yıllıklar sağlamlar ama ufak sorunları oldu tabi. Yine alsam yine Profilo alırımDiyorsuunnnnmemnun olmayanda duydum da hani
Dogrudurr herkes kendinde memnunBenim de profiloydu çok memnundum. 10 yıllıklar sağlamlar ama ufak sorunları oldu tabi. Yine alsam yine Profilo alırım
Valla öyleHahahaha adam senin için katlanayy
Benim bacaklarda kalın, basen de geniş, bel inceBenim kalça büyük bel ince göğüsler normal derecepantolon aldığımda bacaklar oluyor kalçadan geçmiyor kalçadan geçen belde bol oluyor saçma sapan bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?