- 9 Ocak 2012
- 15.556
- 30.167
- 798
Canın saolsun bende birazdan tartilcam inmedi şişlik kesin +
Hic korkma benceÖyle oluyor ya eşler evde olunca olsunn verirsin 2 gune 500zübende dün ilkkez kocisimle kahvaltıda parti yaptık resmen seni alamıcam diye korkuyorum
Şu 100 leri kıralım artık
merhabalar. ben bdv de görüyordum he seni. nickine sempatim varBugün kabakmı yesem acaba
Cuma günü dahq iyi sonuç verir perşembe günü ye ben hep öyle yapıyorumBugün kabakmı yesem acaba
Kuzumm yaaHic korkma bence
sırf buyüzden boşandımÖyle oluyor ya eşler evde olunca olsunn verirsin 2 gune 500zübende dün ilkkez kocisimle kahvaltıda parti yaptık resmen seni alamıcam diye korkuyorum
Selam günaydınlar nickim dehşet zatenmerhabalar. ben bdv de görüyordum he seni. nickine sempatim varyollarımız şişmandaşlıkta kesişmiş oldu haha
Takımda değilim ya ara ara kabak yiyorum gene iyi geliyor,hafta sonu malum eşlerle yenince yemekler gelsin kilolarCuma günü dahq iyi sonuç verir perşembe günü ye ben hep öyle yapıyorum
Genelde ben de etmezdim ama dün 5 ayın sonunda boyle oldu canım ondan pişmanda degilim aslında ilkkez kendimi verdim dünsırf buyüzden boşandım
zaten kimisi için koruması zor mesela benSelam günaydınlar nickim dehşet zatengeçen sene vermiştim kilomuda gene dikkat ediyorum hemen alıyorum yoksa:))
Takımda değilim ya ara ara kabak yiyorum gene iyi geliyor,hafta sonu malum eşlerle yenince yemekler gelsin kilolar
aslında diyetin özü dengelemek. ben yapamıyorum gidince gidiyor. sabah kaldığım yerden devam etsem yerdim ben de arada. bence güzel de zayıflamışsın MaşAllah arada olurGenelde ben de etmezdim ama dün 5 ayın sonunda boyle oldu canım ondan pişmanda degilim aslında ilkkez kendimi verdim dün
Bendede aynı zaten çok yiyen bride değilimde hemen alıyorum bende,nick sabit zaten asla değiştirmem nenemle uyumlu olsun dediydimzaten kimisi için koruması zor mesela benyılın 2 ayı diyet 10 ayı yemeli içmeli geçiyor hahaha
evet değiştirme efso nick
Evet canım 81 kilodan düştüm leslielerle falan aşırı yoruldum yanii artık hep sekerim düşmeye başladı aralıklı oruca çok zorlanıyorumaslında diyetin özü dengelemek. ben yapamıyorum gidince gidiyor. sabah kaldığım yerden devam etsem yerdim ben de arada. bence güzel de zayıflamışsın MaşAllah arada olur
Regl donemi kuzum çok normal
hımm o zaman şekeri dengelemeli şeyler tüketmelisin. yanılıyorsam kusura bakma sen bebek de emziriyordun di mi?Evet canım 81 kilodan düştüm leslielerle falan aşırı yoruldum yanii artık hep sekerim düşmeye başladı aralıklı oruca çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?