Gece isini nasıl hallettin yagece emiyorsa onu bıraktırabilirsin. en azından uykusu uzar. sonra da gündüzleri azaltırsın. oğlumda öyle yapmıştım.
Gece emmiyo aslnda sabaha karşı uyanınca basliyo mesai ondada bana eyvallahı yok uyandırmadan beni acıp emiyogece emiyorsa onu bıraktırabilirsin. en azından uykusu uzar. sonra da gündüzleri azaltırsın. oğlumda öyle yapmıştım.
16 aylıktı. memleket sıcak ya uyandıkça su veriyordum. bir de babası bakmalı. anneyi görünce memeyi istiyor. bir iki gün mızırdandı. sonra alıştı. sabırlı olmak gerek. ağlatmadan kucağına alıp sakinleştirip yatağına geri bırakacaksın. sonuna kabulleniyor. ben çalıştığım için gündüz kolay oldu. gece işi zordu. sabaha kadar emiyordu eşşoğlu :Gece isini nasıl hallettin ya
Aynısını ettim ya su istemedii agzindan fışkırdı süreklii eevtt benigorünce hemen meme ister zaten hiç durmaz ağzı eşimin uyutmasina hiç aklima gelmedi gece oyle denemek lazım16 aylıktı. memleket sıcak ya uyandıkça su veriyordum. bir de babası bakmalı. anneyi görünce memeyi istiyor. bir iki gün mızırdandı. sonra alıştı. sabırlı olmak gerek. ağlatmadan kucağına alıp sakinleştirip yatağına geri bırakacaksın. sonuna kabulleniyor. ben çalıştığım için gündüz kolay oldu. gece işi zordu. sabaha kadar emiyordu eşşoğlu :
Yok olmaz hedefim 66 bu cumaAaa ben cok beğendim vallahi tartını cumaya kalmaz 67 olursun kız yaklaştın banaa
Aslında seni hep rakıp gördüm kendime seni takip ediyorum seni kovalıyorum daha doğrusuAaa ben cok beğendim vallahi tartını cumaya kalmaz 67 olursun kız yaklaştın banaa
Hahahahah bu guzel bi süreç amaa ne guzel gaza getiriyorum seniiAslında seni hep rakıp gördüm kendime seni takip ediyorum seni kovalıyorum daha doğrusu
Eeyy suctukk benim derhal 65 olmam lazımYok olmaz hedefim 66 bu cuma
benim de derhal 64Eeyy suctukk benim derhal 65 olmam lazım
Hahahahahaha ay ne güldüm alemsinizz yaa birileri beni kovalıyomuş hemde gizlidenn vayy dedimm yabenim de derhal 64ama daha 7,7 kilo var puhaha en az 7 hafta yani
Tek benim 3 rakamlarda olan ağlayasım geliyorŞu 100 leri kıralım artık
Hurmalar ise yaramış cnm
Tebrikler canım
Kiz bu hurma diyetimiydi abbbooovvvvvvv
Afiyet olsun ablamm bende ne yemek yapsam düşünüyorumİşlerimi hallaettim yemek kaldı sadece,yeşil çay yaptım onu içiyorum şimdi.
Pilav yapcam sadece ek yemek var nasılsa.Afiyet olsun ablamm bende ne yemek yapsam düşünüyorumnikaha basmadın dimi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?