Olur oyle ya istemsizce alıyosun onu düşünme nekadar işe odaklanırsan açlık olmazz bende iş yaparken hiç acıkmam ama köşeye oturayim illa ağzıma birşey atmak istiyorumYarın evde derleme toparlama yapacağım
Kendimi ise vermeliyim ki aç olduğumu hissetmeyeyim
Uzun zamandır 70 kiloyu görmemiştim
En son hamileyken çıkmıştım o kadar
Şimdi nasıl bu kadar aldım inanamiyorum
Ama şöyle insanın yavaş yavaş metabolizması yavaşlıyor
Spor da yapmadığım için vücut enerji fazlasını depoluyor
Sonuç ortada
Pulbiber tarçın zencefil zerdeçal limonNe yedin be o kadar
Kızzz nasıl okuyordun üyelik dışındamı yaaa ben şaşırdım üye olup birden buraya gelmen ondan sordum hanii bi girdigi gibi insan hemen buraya gelmen beni biraz ürküttüYok ama okuyordum burayı her güninsülin direncim çıkınca artık katılayım istedim
Anaam karabiber kimyon unutmuşsunPulbiber tarçın zencefil zerdeçal limon
Motivasyon kaybettim demek yok canım. Kendin için güzel şeyler dile ve uygula. Geçmişe takılıp kalma.Evet abla erken bitirince yemeği hemen gidiyor ya of ben bu hafta motıvasyonumu kaybettim
Amaaaann karabiber eksik kız oda fena yakardı hee nese yoğurt bittiAnaam karabiber kimyon unutmuşsun
Ama aç aç yatma dayanamamHâlâ aç bi ilacim aslan rakibim.Beni ham yapamayacaksin .
Kiz hurma nasıl gidiyorrrrAma aç aç yatma dayanamam
Bu alemde tekizGün gelecek bu mesajlar çok nasıl hepsini okuyacağım yetişemiyorum diyeceksin. Evet kuzum biz oldukça aktifiz ve tevazu gosteremeyecegim tek konu, bu kulüpte tekizbak sen de şanslısın doğru yerdesin, Bizi tercih ettiğin için. Yarin bildirimini bekliyoruz.
Seni üzdüğüm için üzgünümAma aç aç yatma dayanamam
Uyuma uyumaKızlarrr yarın görüşürük sabahhuyuyore ben iyi gecelerr
Üzme beniSeni üzdüğüm için üzgünüm
Ben daha yeni oturduydum . Hadi size iyi gecelerGidip yatayım da endorfin, melatonin, serotonin her ne iyi hormon varsa salgilansin.
Allah rahatlık versin herkese.
İyi geceler
Ben de düşünüyorum şarjlı el süpürgesi ne marka aldın canim? Paraya kıyıp dyson mi aldın?Olur oyle ya istemsizce alıyosun onu düşünme nekadar işe odaklanırsan açlık olmazz bende iş yaparken hiç acıkmam ama köşeye oturayim illa ağzıma birşey atmak istiyorum
Neseki yeni şarjlı süpürge aldım onu bekliyorum evi dip köşe yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?