Menunu okurken dolmalardan korkmuştum evet ondan olabilir.Çok şiş hissederek uyandım baktım artidayim dolma mi yapti bilemedim ama canim sıkıldı açıkçası o kadar emek veriyorken sanırım daha sıkı tutmak gerekiyor
Offff neden bizde yiyip yiyip kilo almayan zayiflardan değiliz
Zaten ondan başimıza geliyorrÇok şiş hissederek uyandım baktım artidayim dolma mi yapti bilemedim ama canim sıkıldı açıkçası o kadar emek veriyorken sanırım daha sıkı tutmak gerekiyor
Offff neden bizde yiyip yiyip kilo almayan zayiflardan değiliz
Çok olduÜç tane
Tamam itiraf ediyorum topiği bombalamaya geldim havaya uçurcamKızzz nasıl okuyordun üyelik dışındamı yaaa ben şaşırdım üye olup birden buraya gelmen ondan sordum hanii bi girdigi gibi insan hemen buraya gelmen beni biraz ürküttü
Inşaallah gerçeksinTamam itiraf ediyorum topiği bombalamaya geldim havaya uçurcam
Neden bana bu kadar taktın anlamıyorumInşaallah gerçeksin
Genelde buralarda cok fake dolaman oldu gercek oldugunu inansamda kazıklandık hala daha çoğu başlarina gelir oyüzden ürküttüNeden bana bu kadar taktın anlamıyorumNeyim rahatsızlık verdi ? Yeni üye olmam mı ?
Sana da hayatında başarılar.Zira bu paranoya ile epey zorlanırsın.Genelde buralarda cok fake dolaman oldu gercek oldugunu inansamda kazıklandık hala daha çoğu başlarina gelir oyüzden ürküttübianda girip buraya gelmende şaşırdım bilemedim nese hayatındabaşarılar
Alakası yok ama nese topikte tatsızlık olsun istemem beni bilen biliyor çok şükürSana da hayatında başarılar.Zira bu paranoya ile epey zorlanırsın.
Sağol canım bugün daha iyiyim bitki çayı kaynattim aç karnına içtim teşekkür ederim dolmayı 6 dan önce yedim ama hem erken yatmam hemde 3 tane çok geldi demekkiTatlım öncelikle geçmiş olsun. Bugün nasılsınBağışıklığın düşmüş olabilir meyve çayı yap bugün kendine. Evde hangi meyve varsa üç dakika tikirdat ilidiktan sonra iç güzelce.
Menun güzel yalnız dolmalar 18 den önce tuketilmistir inşallah.
Aynennn yaaaMenunu okurken dolmalardan korkmuştum evet ondan olabilir.
Ehh işte zayıf yanım dayanamiyorum ama kahvaltıya bende kabak maydanoz limon yulaf karışımlı smothi yaptım vicdan rahatlatmak adinaÇok oldu1 tane yiyip yanina zerdeçallı yoğurt yeseydi kilosunu enazından korumuş olacaktı
Bence çok iyi ettinn bide zıplaSağol canım bugün daha iyiyim bitki çayı kaynattim aç karnına içtim teşekkür ederim dolmayı 6 dan önce yedim ama hem erken yatmam hemde 3 tane çok geldi demekki
Aynennn yaaa
Ehh işte zayıf yanım dayanamiyorum ama kahvaltıya bende kabak maydanoz limon yulaf karışımlı smothi yaptım vicdan rahatlatmak adina
Anlaşıldı o da yapilirBence çok iyi ettinn bide zıpla
Ay cok ise yarıyoya kuzu vallahaaa leslieden 20kat iyi cidden denedim ve gercekten veriyorumAnlaşıldı o da yapilir
Bi zamanlar tv de izlemiştim kalkar kalkmaz ziplayin yatmadan önce ziplayin diye duymuştum olur tabiiki faydası olmasmiAy cok ise yarıyoya kuzu vallahaaa leslieden 20kat iyi cidden denedim ve gercekten veriyorum
Dimii her saat 200 kez zıplıyorum dinlenerek oda tabii direk 200 edemezsinBi zamanlar tv de izlemiştim kalkar kalkmaz ziplayin yatmadan önce ziplayin diye duymuştum olur tabiiki faydası olmasmi
Geçmiş olsun, Allah şifa versinGünaydın arkadaşlar dün öğle sonrası keyfim kaçtı grip misali şeyler ilac icip erkenden uyumuşum menümü yazamadım
Sabah
Jou nun omlet
Ogle
2 çatal browni kek
Filtre kahve
Akşam
3 adet dolma
Salata
Yogurt
2 litre su
Spor yok
Elhan gezegenfeza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?