- 22 Mayıs 2012
- 10.895
- 29.995
- 798
Aynı şeyi yazmışız hemen hemenCanım çok var emzirmeye devam eden hatta doğurunca ıkı bebeğini emziren bile varseni sömürürler çift taraflı vıtamınıne mineraline dıkkat et sen kendi bırakır bi süre sonra bence sütün tadı degişebilir
Çok zor bi süreç bende yeni kestim sayılır biliyosun o strese şuan girme derimbıraktırmaya niyetlenirsen de sabır taşı kullan ben öyle buldum çaresini bikaç günde bıraktı
Islatıp sürüyorsun sadece sürekli sürdüm ben hatta sürüp üstüne poşet kapattım camasıra bulasıp azalmasın dıye her fırsatta denedi benm sıpa çünkü azaldığını hissettiği anda emmeye çalıştıGeçmiş olsun. Ertelediğiniz, yapmak istemediğiniz ancak zorunda olduğunuz ne var hayatınızda?
Bir işi bitirmek olabilir, biriyle yüzleşmek olabilir, biriyle konuşmak olur, bir işe başlamak olur. Ciddi strese sokan birşey var belli ki.
Geçmiş olsun canım. Ben böyle durumlarda dut çayının çok faydasını görüyorum. 1 yk dut kurusu ve suyu kaynatıyorum. İçiyorum. Diyetini bozmuyorsa denemeni öneririm.
Kaç yaşında büyük olan? Sanırım birde hamilesiniz. Maşallah
Nasıl kullanılıyor? Günü geldiğinde bilmiş olalım
Kaldığımız yerden devam edebilmeyi başarmak çok güzel.İtiraf etmem gereken bir şey var
Kaptanın dediğini yap, yaptığını yapma saatine hoşgeldiniz
Ben dün gece 1.5 dilim ekmek ve 14-15 tane zeytin yedim
Bu sefer diyete girdiğimi kimseye de söylemedim neden böyle kaçamakları arttırdım acaba yaama bugün hiçbirşey olmamışçasına normal rutinime devam ediyorum 1.5 lt suyum bitti bitecek.
Islatıp sürüyorsun sadece sürekli sürdüm ben hatta sürüp üstüne poşet kapattım camasıra bulasıp azalmasın dıye her fırsatta denedi benm sıpa çünkü azaldığını hissettiği anda emmeye çalıştıçok iğrenç bı tadı var
Kaldığımız yerden devam edebilmeyi başarmak çok güzel.festicim bir önceki öğününde eksik bir şeyler vardı ya da eski alışkanlık bir yerden kendini gösterdi demek ki. Kararlılığını bozmamak tercihini kutlarım tatlım.
İnan bana anlıyo olmaları daha zor bende öyle düşünüp vicdan yaptım hep erteledik 32 aylıktı bıraktırdıgımda herşeyi konuşup anlıyoAy keşke anlasalar da konuşarak ikna edilebilse üzülüyorum da böyle zorlayarak yapılmak zorunda olunan şeylerebenim oğlum aşırı memeci korkuyorum ki azıcık büyüdüğünde orda burda mömöğğğ diye ağlayacak diye birde tadını bozarsam tiksinti gelirse benim narin kalbim dayanabilir mi acaba (bakma sen bana günü geldiğinde yaparım da şimdi hormonlar işte herşeye duygulanıyorum )
İnşallah zayıflarımGünaydın gezegen güzeli
tahin miii hurma mııı ceviz miii hergün müüüafiyet şifa olsun
Bana gönderYa bir nen alışamadım şuna
Evde askılık niyetine duruyor baktıkça sinir oluyorum birde depomda yok ki kaldırsam
eliptik benim can damarımYa bir nen alışamadım şuna
Evde askılık niyetine duruyor baktıkça sinir oluyorum birde depomda yok ki kaldırsam
Daha cok gider bile ona göre planliyorİnşallah zayıflarım
Bana gönder
İnşallah zayıflarım
Bana gönder
Devam edıyorsun en azından oyle dusunİtiraf etmem gereken bir şey var
Kaptanın dediğini yap, yaptığını yapma saatine hoşgeldiniz
Ben dün gece 1.5 dilim ekmek ve 14-15 tane zeytin yedim
Bu sefer diyete girdiğimi kimseye de söylemedim neden böyle kaçamakları arttırdım acaba yaama bugün hiçbirşey olmamışçasına normal rutinime devam ediyorum 1.5 lt suyum bitti bitecek.
Ay geçmiş olsunSelamın hellolar gençler ancak geldim,mutfaktayım yemekte pişiyor yarın gidecem ya eşime yemek bırakacam devamıda yarın sabaha artık.
Hastaneye gittik dr MR ve röntgen verdi,cumartsei sabahı 03.30 çekim şaka gibi demieşim tek gidecek bende yokum.
Ben ıkı ay gıbı bır sürede azaltarak bıraktım en son gece yatarken emzırme kalmıştı bır gece hiç kalkmadı ve o gece bıttı benım ıcınde ani olduAy keşke anlasalar da konuşarak ikna edilebilse üzülüyorum da böyle zorlayarak yapılmak zorunda olunan şeylerebenim oğlum aşırı memeci korkuyorum ki azıcık büyüdüğünde orda burda mömöğğğ diye ağlayacak diye birde tadını bozarsam tiksinti gelirse benim narin kalbim dayanabilir mi acaba (bakma sen bana günü geldiğinde yaparım da şimdi hormonlar işte herşeye duygulanıyorum )
Istee değişiyor herkeste etki olmuyor ablaa anlatmıştın bunu banaCanım ilk oğlumu emzirirken hamile kalmışım. Adet de olmayınca hiç suphelenmedim. Sonra oğlum kusmaya ve ishal olmaya başladı. Memeyi istemiyordu. Komşum git kan ver dedi hamile olabilirsin diye. Bebeğim 6,5 aylıkken iki aylık hamile olduğumu öğrendim. Sütün tadı değişiyormus hamilelik hormonlariyla. Benim doktor verme demişti. Emzirenler var tabi ki hatta iki çocuğunu emzirenler de var. Duruma göre hareket et.
20 aylık daha kuzummGeçmiş olsun. Ertelediğiniz, yapmak istemediğiniz ancak zorunda olduğunuz ne var hayatınızda?
Bir işi bitirmek olabilir, biriyle yüzleşmek olabilir, biriyle konuşmak olur, bir işe başlamak olur. Ciddi strese sokan birşey var belli ki.
Geçmiş olsun canım. Ben böyle durumlarda dut çayının çok faydasını görüyorum. 1 yk dut kurusu ve suyu kaynatıyorum. İçiyorum. Diyetini bozmuyorsa denemeni öneririm.
Kaç yaşında büyük olan? Sanırım birde hamilesiniz. Maşallah
Nasıl kullanılıyor? Günü geldiğinde bilmiş olalım
EVett canımm ya sabır taşı çok duydum bikaç aya kalmaz deneyecem iki bebeğini yengem emzirdii zor tabiii insallahh tadı degişirde kendi bırakır diye umuyorumm şuan hic vermediğim oldu ve cok agladi daha cok dustuu ustume oyuzden veriyorum eskiden 3 4 defa emerdi simdi 2 defa emiyorr bu bile başarılı birsüreçCanım çok var emzirmeye devam eden hatta doğurunca ıkı bebeğini emziren bile varseni sömürürler çift taraflı vıtamınıne mineraline dıkkat et sen kendi bırakır bi süre sonra bence sütün tadı degişebilir
Çok zor bi süreç bende yeni kestim sayılır biliyosun o strese şuan girme derimbıraktırmaya niyetlenirsen de sabır taşı kullan ben öyle buldum çaresini bikaç günde bıraktı
Aynenn canımm kızımda hani tadı degişirse iğrenirde bırakır diye düşünüyorum bakalım.hayırlısıArtan hormonlara bagli olabiliyor , ama bebis emmeye devam ediyorsa reddetmiyorsa emzirmende bir sakinca yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?