Tüh karşılaşmadık yaaa.simdi girdim eve
Strest iste vücudunu rahst bırakmıyoruz genelde ondan öyle oluyorrPsikolojik olarak dagıldım aşkım hep hastayım bir aydır nedense bişey de dogru düzgün yemiyorum kilomda inmiyor
Şifa olsun tatlım.Tüh karşılaşmadık yaaa.simdi girdim eve
Günaydın canımGünnnnoooooooo
DEli gibi başağrısısaçlar elektrik çarpılmışa dönmus bi hall uykusuzz
Afiyet olsun casminim.17 Ocak Salı
15.30
1 avuç karışık kuruyemiş
20.00
1 kase kıymalı makarna
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 parça ekmek
1 portakal
su: 2 lt
Elhan ffestinalente
Doğrusu neT9 azizliği. Uykulu da olunca
Habu paçi uyutmadı bennniii daaaGünaydın canımBirkac saate normale döner saçlar . Baş ağrın için bol su kuzum. gecmis olsun.
Ankamiz yaşıyor yaAnka gruptan ayrıldı
Apa Mapa yalan oldu @gezegenfeza
Devam edemedim maalesef. Sağlık sorunlarım çoğaldı onlarla uğraşıyorum. 4. öze dönüşe katılsam diyorum ama Apa kızacak diye de korkuyorum
Senin nasıl gidiyor.
Elhan sen nasılsın
Akşam duzgün yemek yese uyurrr 2gun önce güzel yedi uyudu sabaha kadar kesintisiz bikere kalkti oda dünde yemedi böyle oldu şuan bile hersey yedi cevizine kadar kahvaltısını çok sever yapmayı ama hala aklı memede istedi durdu illa kızacam onaPaçilerin işi gücü bu
Şu saatte vereceğin sütün onu hasta eder kuzum. Ona güvenip yemiyor sanırım. Bu çocuklar çok akıllı seni mecbur ediyor kendince. Acıkınca mecbur yiyecek geri adım atma.Akşam duzgün yemek yese uyurrr 2gun önce güzel yedi uyudu sabaha kadar kesintisiz bikere kalkti oda dünde yemedi böyle oldu şuan bile hersey yedi cevizine kadar kahvaltısını çok sever yapmayı ama hala aklı memede istedi durdu illa kızacam ona
Yok kızzz hic hasta olmadı kime sorsam emzirmiş eskilerdemi acaba emzirmiyolardı bilemedim hayırlısı yaa azalttım günde 2 kez veriyorum uykuya gecerken mutlaka istiyoŞu saatte vereceğin sütün onu hasta eder kuzum. Ona güvenip yemiyor sanırım. Bu çocuklar çok akıllı seni mecbur ediyor kendince. Acıkınca mecbur yiyecek geri adım atma.
HoşgeldinÇok teşekkür ediyorum canm evet yeniyim'uzaktan takip ediyordum ara ara kara verdim geldim
Sabahı kime soralım15 Ocak Pazartesi menü
Sabah yok galiba
Öğle12.30
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Ara 2 hurma
2 ceviz
Akşam 19.30
1kase çorba 4 köfte 1 dilim ekmek 5 kaşık yoğurt
Elhan ffestinalente
İnstadan Yazmıştım sana gece gormemissin
Benim diyetisyen haftaya bana mercimek köftesi verecek çok mutluyum. Yeniden aşık oluyorum kadınaİtiraf ediyorum. Demedimİki gün çiğkoftenin üzerine bir de karbonhidrat bayramı yapacağın aklıma gelmedi. Söz verdin hatırla
İngilizceden 100 alıp Türkçe'den 76 alması zoruma gitti. Çocuğum ana dilinden nasıl yaparsın demiştimYeğenim 6. Sınif onun da Türkçesi kötü. İnşallah aşarlar bunları
Çok uyumussunGünaydın48 dk uyumuşum maşallah bana
Sabah aldım telefonu elime sır verecektim sana sonra geçen sefer verdiğim sır yalan oldu. Bu sefer bana kalsın bakalım dedimGünaydın Sibelim.
Afiyet olsun canım
Yine afiyet olsun.
Bereketli bir kermes olsun. Acil şifalar bulsun kuzu.Ellerine sağlık canım
Günaydın tatlım.Yorgunlugun yerini heyecan , mutluluk alsın.
Aynen canım. Biraz kendini vermiyor sanırım. Yeni nesilde dikkat dağınıklığı çok. Ders çalışırken öyle özenli sessiz bir ortam hazırlanıyorum. Odaklanması kendini vermesi için. Sınavlarda ses oldu gürültü oldu gibi şeyler yaşamaması için.Mthn83 hangi altı çizili kelime, birleşik yapılı sorusunda"Deniz" kelimesini seçen bir yeğenim var. Kronik Türkçe yetmezliği çekiyor. Ortalaması 95 olmasa kapasitesi bu kadar diyeceğim ama
Komşumun kızında (7yas) ciltte renk değişikliği vardı. Özel bir beslenme uyguladılar yayılma yavaşlaması için. Piknik yaptiklarinda hep onada uygun şeyler koydum. Evde özel çocuk bulunması oğlumun hassaslık göstermesini kolaylaştırdı. Yoksa biraz bencil oluyorlar. Ben seviyorum ben istiyorum tarzı. Bişey diyemiyorum ikiside çocukOglan ilkokula giderken bi arkadasla anlaşıp mısır patlatip oyun parkina gittik. Orada yasitlari bir cocuk yaklasti bize bakiyor. Mısır uzattik şey anneme sormam lazim ben şeker hastasiyimda dedi.. o an yikildikdöndü geldi 1 avuc olabilirmişim dedi o gunden sonra elimizden geldigince dikkatli olduk
Ooo süper17 Ocak Salı
15.30
1 avuç karışık kuruyemiş
20.00
1 kase kıymalı makarna
1 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 parça ekmek
1 portakal
su: 2 lt
Elhan ffestinalente
Canım ishal yapabiliyor bazı cocukkari. bide erken kasilmalara yol açabilir. Riskli durumlarda vermeYok kızzz hic hasta olmadı kime sorsam emzirmiş eskilerdemi acaba emzirmiyolardı bilemedim hayırlısı yaa azalttım günde 2 kez veriyorum uykuya gecerken mutlaka istiyo
Depremden sonra kapatmamaya çalışıyorum. Çocukların kapısını kapatınca oda sıcak oluyor ama kapı dili oturmayacak şekilde kapatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?