Telefonsuz kaldığına üzüldüm. Bir an önce yapılmasını veya değiştirilmesini dilerim canım. Üzülme Allah başka sıkıntı vermesin. Sorun giderilirse gelirsin kuzum.Kaptan çok üzgünüm dünden beri giremedim telefon sıkıntıda eşimin telefon dan giriyorum kısa süre telfon hallolur inşallah geçici bir telefon a geçtim sadece arama var ekran çok küçük gogole amcaya giremiyorum
HarikaTünaydın hanımlar
Bugün kahvaltı 1 e sarktı ne uyumuşum yaf
Tost yedim yine en kolayından 1 bardak sallama çayla
Şimdi sütlü filtre kahve içiyorum kuzucuklarımla keyif yapıyorum.
Kalktım tartıldım yüzüm aydınlandı amaaa cumaya kadar söylememmmm
Ben cok merakliyimdirTünaydın hanımlar
Bugün kahvaltı 1 e sarktı ne uyumuşum yaf
Tost yedim yine en kolayından 1 bardak sallama çayla
Şimdi sütlü filtre kahve içiyorum kuzucuklarımla keyif yapıyorum.
Kalktım tartıldım yüzüm aydınlandı amaaa cumaya kadar söylememmmm
Oyle yapayımCanım bi doktora gitsen ne eksik vücudunda ona göre takviye alırsın
Saat 10 Dan sonra koltukta uyuyakalmışım, rüyamda yarım lahmacun yemişim, diğer yarıdan 1 lokma ısırınca aklıma geliyor, eyvah ben diyetteydim diyorum, lokma ağzımda şeytan diyor yut gitsin, melek diyor yutma kaldığın yerden devam etAy ne güzel yazmışsın
Canımcığım artık bu yola başkoydum. Bozmak kelimesini hayatımdan çıkarttım. Yanlış tercih yaptımne olursa olsun bir sonraki öğünde devam edeceğim. Sürekliliği sağladığımda olacak bu iş. Eskiden bozunca diyette bozuluyodu. Sanırım bu sefer bakış açımı değiştirmeyi ufaktan da olsa başarıyorum
Burda hem menülerimi hem de fotoğrafları paylaşmakta beni çok disipline etti bu arada. Ben diyetisyenlerimle de hep paylaşırdım. Diyetisyen kızacakmış edecekmiş asla çekinmedim bugüne kadar umrumda olmadıama fotoğraf paylaşmak ciddi anlamda beni frenliyor. Evet bu frenlenmiş halim jdjdkks
Ara öğünlerimi yapmıyorum sanırım o gece beni açıktırıyor. Sanırım ara öğünleri yapsam iyi olacak. O zaman da sanki veremicekmişim gibi hissediyorum. Ara öğün oldum olası hiç sevemedim ya.
Konu çok derin aslındada çok konuşmak istemiyorum sayfada,sağlık önemli tabi nede eksik etsin hastane işlerini.öyle olduğu halde yetişemiyorlar kaaaç ay sonraya randevu veriyorlarAllah gerek duydurmasın sağlıklı olalım hep inşallah
Bizimkiler kral ve kraliçe, önünde bekliyor açalım diye, uzun süre açmazsak kral bağırıyor, nöbetçi uyuyormuşsunuz diyeBenim uzman zaten kapasamda açıyor öyle bir derdi yok. İstersen kapat
rüyanda bile dur demişsin helal olsun ama keşke yeseydin arasına bol yeşillik limonSaat 10 Dan sonra koltukta uyuyakalmışım, rüyamda yarım lahmacun yemişim, diğer yarıdan 1 lokma ısırınca aklıma geliyor, eyvah ben diyetteydim diyorum, lokma ağzımda şeytan diyor yut gitsin, melek diyor yutma kaldığın yerden devam et
Meleği dinledim, ağzımdaki lokmayı çıkarıp suçluluk hissederek devam ettim, uyandım, gerçekmiş gibi vicdan yaptım, her zaman ipin ucunu kaçırmamak çok iyi
Ben olsaydım o lahmancunu asla ve aslaaa affetmez basardım n,kahı sjksjksjk,helal olsun sana iyi direnmişsin lahmacunaSaat 10 Dan sonra koltukta uyuyakalmışım, rüyamda yarım lahmacun yemişim, diğer yarıdan 1 lokma ısırınca aklıma geliyor, eyvah ben diyetteydim diyorum, lokma ağzımda şeytan diyor yut gitsin, melek diyor yutma kaldığın yerden devam et
Meleği dinledim, ağzımdaki lokmayı çıkarıp suçluluk hissederek devam ettim, uyandım, gerçekmiş gibi vicdan yaptım, her zaman ipin ucunu kaçırmamak çok iyi
Bir hanım zayıflamayı kafaya koyduysa rüyasında bile ipleri elinden bırakmazSaat 10 Dan sonra koltukta uyuyakalmışım, rüyamda yarım lahmacun yemişim, diğer yarıdan 1 lokma ısırınca aklıma geliyor, eyvah ben diyetteydim diyorum, lokma ağzımda şeytan diyor yut gitsin, melek diyor yutma kaldığın yerden devam et
Valla aklım başıma gelince diyorum ki, madem lahmacun yiyecektin şöyle çıtır çıtır, sıcacık olsaydırüyanda bile dur demişsin helal olsun ama keşke yeseydin arasına bol yeşillik limonAman o şeytan ben miyim yoksa
Ne kadar zaman oldu yemeyeliBen olsaydım o lahmancunu asla ve aslaaa affetmez basardım n,kahı sjksjksjk,helal olsun sana iyi direnmişsin lahmacuna
Ev yapımı olunca daha sağlıklı oluyor aslında.Ne kadar zaman oldu yemeyeli
Evde taş fırında yapıyorum, mis gibi kokuyor, kıymasını beğenmediğim için yiyemiyorum
ay niye niye nerde hangi konudaCanlarım, banlanma ihtimalim olabilir. Ufak bir münakaşaya karıştım. Banlanırsam bile dışarıdan sizi takip edeceğimi bilinbende dikkat edeceğim
Gördüm demin o konuyu foto atıp silmiş sonra,zannetmem bişi olmaz herhalde.Canlarım, banlanma ihtimalim olabilir. Ufak bir münakaşaya karıştım. Banlanırsam bile dışarıdan sizi takip edeceğimi bilinbende dikkat edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?