- 22 Mayıs 2012
- 10.895
- 29.995
- 798
ay niye niye nerde hangi konuda
15 zeytin yaptırdı bunu
sen doğru olanı yapmışsındırSaçma sapan bir konu. Annelik münakaşasına girdim ki 31 yaşındayım kimseye yorum yapmadım annelikle ilgili bugüne kadar.
Hahahha evet damarımda durmayacağı kesindi
Kötü bişey dememişsin bişey olmazSaçma sapan bir konu. Annelik münakaşasına girdim ki 31 yaşındayım kimseye yorum yapmadım annelikle ilgili bugüne kadar.
Ben deSayfalar birikmiş direk girdim yazmaya diğerlerini okuyamadım
Sabah yürüyüşe bi arkadaşım ile yürüdüm biraz konustuk kendisi ile kilo veremiyorum bu siralar dedim kendisi biraz astroloji ile ilgileniyor su an diyet zamanı değil dolunay dolmak üzere genişliyor ve bizde genisliyoruz dedi dolunay tam durumdan sonra inmeye başlayınca bizde içeceğiz 25 inden sonra veya 28 inden sonra incelmeye niyet edip işe yarayacaktır dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı ben inanırım bu astrolojik olaylara zaten bu sıralar gerçekten şişiyorummmmm ben
TARİH | VER. KİLO | AL. KİLO | NET VER.KG |
8 Aralık | 14.65 | 2.25 | 12.4 |
15 Aralık | 16.5 | 2.0 | 14.5 |
22 Aralık | 20.25 | 3.95 | 16.3 |
29 Aralık | 9.1 | 5.75 | 3.32 |
5 Ocak | 19.2 | 4.35 | 14.85 |
Sayfalar birikmiş direk girdim yazmaya diğerlerini okuyamadım
Sabah yürüyüşe bi arkadaşım ile yürüdüm biraz konustuk kendisi ile kilo veremiyorum bu siralar dedim kendisi biraz astroloji ile ilgileniyor su an diyet zamanı değil dolunay dolmak üzere genişliyor ve bizde genisliyoruz dedi dolunay tam durumdan sonra inmeye başlayınca bizde içeceğiz 25 inden sonra veya 28 inden sonra incelmeye niyet edip işe yarayacaktır dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı ben inanırım bu astrolojik olaylara zaten bu sıralar gerçekten şişiyorummmmm ben
Arkadaşım da öyle dedi kaptanım seninde bilginler demekki evet bereket para günleri şans günleri takvimine göre imişAy takvimi ile günlük hayat diye bir uygulama var. Orada da evet öyle yazıyor. Ordan takip edebilirsin. Cilt bakımı kaş bakımı saç kesimi diyet saç boyamadan tut konserve yapımına kadar ordan bakabilirsin
Evet ben de kozmik bakim diye bir sayfadan takip ediyorumAy takvimi ile günlük hayat diye bir uygulama var. Orada da evet öyle yazıyor. Ordan takip edebilirsin. Cilt bakımı kaş bakımı saç kesimi diyet saç boyamadan tut konserve yapımına kadar ordan bakabilirsin
Merhabalar hanımlar Birsey soracağım size Yarın kardiyoloji de randevumuz var eşimle Aç gitmek gerekir mi acaba
Arkadaşım da öyle dedi kaptanım seninde bilginler demekki evet bereket para günleri şans günleri takvimine göre imiş
Güzelmiş
canım kaptanım sen yanlış hiçbirşey dememişsin ki kazen de seninle aynı fikirdeSaçma sapan bir konu. Annelik münakaşasına girdim ki 31 yaşındayım kimseye yorum yapmadım annelikle ilgili bugüne kadar.
Ben gecen hafta instagramda gormustum 11-12-13 diye bende 13 te baslamaya niyet ettimSayfalar birikmiş direk girdim yazmaya diğerlerini okuyamadım
Sabah yürüyüşe bi arkadaşım ile yürüdüm biraz konustuk kendisi ile kilo veremiyorum bu siralar dedim kendisi biraz astroloji ile ilgileniyor su an diyet zamanı değil dolunay
Kaçta canım kan testi vs isterse gerekebilirMerhabalar hanımlar Birsey soracağım size Yarın kardiyoloji de randevumuz var eşimle Aç gitmek gerekir mi acaba
Canım dolunayda herkes kilo alıyorsa ben niye almıyorum. Yemezsen veriyorsun belki zorluyor az veriyorsun ama veriyorsun. Belki başlamak için çok doğru bir tarih değildir zorlayıcı etkisi vardır ama bizim için her tarih zorlayıcı bence.Sayfalar birikmiş direk girdim yazmaya diğerlerini okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?