- 15 Temmuz 2015
- 18.728
- 31.220
- 598
En geç yaza çıtırız inşşallahMotivasyonun her daim böyle coşkulu olsun.
Kahvaltı bence fazla, yanı ya yulaflı kahvaltı17 OCAK
KAHVALTI 12.45
3 kaşık yulaf 2 yumurta tost Kasar peyniriyle
Yesillik
1 kucuk yerli muz 1 ceviz
AKSAM 17.45
Pırasa yemeği bol limonlu
Güzelmiş
Ama ben pimpirikli bir insanım şahsen ben astrolojiye bakamıyorum eğer kötü bir şey söylerse sanki illa olacakmış gibi geliyor ve takıyorum. Endişe atakları falan geçiriyorum. Yıllardır bu durum için antidepresan kullanıyorum.
Haberleri bile zor seyrediyorum genelde kötü bir şey duymayayım diye
Yumurta yulaf beraber yaptım DoymuyorumKahvaltı bence fazla, yanı ya yulaflı kahvaltı
Ya yumurta
Ya tost
Tostu yumurtadan yaptıysan yıne yulaf fazla bir grup olarak tercıh etsen daha güzel olur sankı
24 e kadar ara mı verelim ne yapalım
Yani iste tartida sonuc alamazsaniz pes etmeyiniz devam ediniz bu dönem ödemli olabilirsiniz diyo birakin yiyin icin 24 unden sonra yaparsiniz cikarimi yapiyorsaniz bilememBiz ne olcaz
Yulaftan tost yaptın o zaman dogru mu anladımYumurta yulaf beraber yaptım Doymuyorumtövbe tövbe 1 e düşürmek lazım aslında da
EvetYulaftan tost yaptın o zaman dogru mu anladımkocaman bısey olmustur o ajshsjsj
Oraya hıc degınmedım zaten onu ara öğün gıbı algılamış beynımHayir bari muzu yeme demi
Demir yerlerdeydi son tahlilde Takviye etsinler bu ne tatli derdim bitmiyor
Ben yulafıma atıyorum o kadar ya sorun mu ki ezme şekersiz zatenValla ben dayanamadim 1 tk tahin 1 tk fistik ezmesi huplettim şimdi koşa koşa yürüyüşe
Bende yiyiyorum yulafta fistik ezmesi hurma topu yapincada tahin koyuyorum diyetisyenlerde kullaniyorBen yulafıma atıyorum o kadar ya sorun mu ki ezme şekersiz zaten
Tamam bu hafta ne olduysa bize dolunaydanYulaftan tost yaptın o zaman dogru mu anladımkocaman bısey olmustur o ajshsjsj
Ben kesin odemliyimYani iste tartida sonuc alamazsaniz pes etmeyiniz devam ediniz bu dönem ödemli olabilirsiniz diyo birakin yiyin icin 24 unden sonra yaparsiniz cikarimi yapiyorsaniz bilemem
Ara öğün yazmamisimOraya hıc degınmedım zaten onu ara öğün gıbı algılamış beynım
Evet burç yorumları daha çokCanım zaten astrolojiden kastın burç yorumlarıysa kaçırdığın hiçbirşey yok. Onlar gerçek astroloji değil.
Kediler o yüzden seninle sanırımiyi geliyorlar mı
Dut kurusu diyetimi bozmaz canım yarın yaparım teşekkür ederimGeçmiş olsun. Ertelediğiniz, yapmak istemediğiniz ancak zorunda olduğunuz ne var hayatınızda?
Bir işi bitirmek olabilir, biriyle yüzleşmek olabilir, biriyle konuşmak olur, bir işe başlamak olur. Ciddi strese sokan birşey var belli ki.
Geçmiş olsun canım. Ben böyle durumlarda dut çayının çok faydasını görüyorum. 1 yk dut kurusu ve suyu kaynatıyorum. İçiyorum. Diyetini bozmuyorsa denemeni öneririm.
Kaç yaşında büyük olan? Sanırım birde hamilesiniz. Maşallah
Nasıl kullanılıyor? Günü geldiğinde bilmiş olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?