Kimseyle gorusmek istemedim o kadar çok yaptim kı bunu Bakıyorum kaç sene geçmiş ömrümden Beğendiğini giyemeden istediğin yere kaygısız gitmedenYok vallahi bahane kraliçesi olarak sonsuz bahanelerimi kilitledim. Zayıf olmak istiyorum. Bir yere davet edildiğimde ne giyeceğim puff gitmiyorum dememek sen biraz balık etlisin kilo mu verdin kilo mu aldın laflarını duymamak adına çıktık bu yola. Ne istersek giyeceğizzzz
Masterfit güzelleri ilk hedefiniz 31 Ocakmarş marş mars
Fotoya gülücük atti sonra aradi duam uzerinde kızım takıl peslerine dedi sonra manyaksin sen gecikme dediAnnenin cevabını merak ettim
diyetisyenle zayifladigim dönem yulaflı krep yapıyorduk 1 yumurta 1 çay bardağı sut 1 çay bardağı yulaf ezmesini rondadan toz haline getirilir sonra hepsi karıştırılarak krep yapılır bide pirsada pirinç varmiydi
Bana karbonhidrat çok az geldi çabuk acikirsin gibime geliyor17 Ocak menümü yazayım herhangi bir takımda değilimo enerjiyi bulmaya çalışıyorum
Nasıl dahil oluyoruz
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 fındık
1 kırmızı biber
Biraz maydanoz
1 küçük boy pankek
Ara
Türk kahvesi 1/2 parça çikolata
15:30
Küçük kase Ton balıklı salata
18:00
1 kase etli kuru fasülye
1 kaşık bulgur pilavı
Spor:
1 saat ev bisikleti
Kapanış
1 tatlı kaşığı diyetisyenler müsade ediyor zatenBen yulafıma atıyorum o kadar ya sorun mu ki ezme şekersiz zaten
Hayir niye sorun olsun fistik ezmesi ile zayifladim benBen yulafıma atıyorum o kadar ya sorun mu ki ezme şekersiz zaten
Süper o zaman hergun yulaf yemıyor ama yersem atıyorum kesınHayir niye sorun olsun fistik ezmesi ile zayifladim benbu hafta bi diyetisyenin listesine uyuyorum listede yok o yuzden bana kacamak oldu
Simit okulda yediğim için yanına yumurta seçeneğim yoktu1 simiti bundan sonra yarim yaparsan yanina yumurtada olsa super olurmus aksam cok ekmek cesidi olmus koftede pirinc bulgur turevi var sanirim corba 1 dilim ekmege esdeger makarnada var ama saati erken eritirsin afiyet olsun canim
Gozunuzaydin ve Allah kolaylik versinKizlar merhaba ,benim il disindan eşimin ailesi geldi oldukça kalabalıkmenümü yazıp kaçıyorum
17.01Cordelia Elhan arwengsd
15.30 bir kase etli kuru fasulye ,2 YK pirinç pilavı,bir bardak ayran ve 3 4 tane turşu
2 litre su
3000 adim 300p
Leslie 30 dk boosted 300 p
300 ip atlama 1500 p
Toplam 2100 p
Opuyorum hepinizi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canimSimit okulda yediğim için yanına yumurta seçeneğim yoktuköftenin içinde bulgur pirinç falan yoktu hatta galeta unu bile yoktu kilis tava şeklinde yaptım aynen çok erken yedim akşam yemeğini makarnayı da az yemeye gayret ettim normalde dolu bir tabak bitiririm
Tabi canım bundan sonrakilere etiketlerim
Saol canım aminnGozunuzaydin ve Allah kolaylik versin
Favori anneFotoya gülücük atti sonra aradi duam uzerinde kızım takıl peslerine dedi sonra manyaksin sen gecikme dedi
Boş ver çaktırma arada kaynar gidersin17 Ocak menümü yazayım herhangi bir takımda değilimo enerjiyi bulmaya çalışıyorum
Nasıl dahil oluyoruz
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 fındık
1 kırmızı biber
Biraz maydanoz
1 küçük boy pankek
Ara
Türk kahvesi 1/2 parça çikolata
15:30
Küçük kase Ton balıklı salata
18:00
1 kase etli kuru fasülye
1 kaşık bulgur pilavı
Spor:
1 saat ev bisikleti
Kapanış
Afiyet olsun canımKizlar merhaba ,benim il disindan eşimin ailesi geldi oldukça kalabalıkmenümü yazıp kaçıyorum
17.01Cordelia Elhan arwengsd
15.30 bir kase etli kuru fasulye ,2 YK pirinç pilavı,bir bardak ayran ve 3 4 tane turşu
2 litre su
3000 adim 300p
Leslie 30 dk boosted 300 p
300 ip atlama 1500 p
Toplam 2100 p
Opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?