İnşallah kuzumValla yapan yapamamış ona teşekkür etmek lazım
Bunu kacirmadigima sevindim
Canım direnç değil o. Vücudun ne oldum ben diyor. Adapte olmasına izin ver. Rolantide devam et.Bedenin sana ihanet etmeyecektir. Bu kadar yolu birlikte aldınız
Aynen canım bu nedenle bırakmıyorum .Bıraksan ne olacak? Yine bu kiloda kalacaksın. Geçici olarak bu kiloda kalmak mı? Kalıcı olarak kalmak mı?
Arada bozulsa bile bir sonraki öğün kaldığımız yerden
Geçmiş olsun miniğeSorun yok canım. kedimin gözü enfeksiyon onu siliyorum ilaç veriyorum telefona bakıyorum derken. Sabah 5 olmuş neden oldu anlamadım uyuyamadım.
Disarida yedik arkadaslarla patatesin yaninda vardiAfiyet olsun canim kahvaltida çıtır tavugu nerde buldun
7. Seviye ye başladım6.seviye mi canım Afiyet olsun
Konu başlığı ne, merak ettimÇocuğun koyulmadık yerini bırakmadı terbiyessiz.
Saol ablammAfiyet olsun canım
Canım benim.Daha iyi sanki açıyor biraz. Teşekkürler canım
Hayır rutinimde yok simit, ekmek bile yok rutinimde nadiren haftasonu kahvaltısında tüketirim bir dilim tam buğday ekmek onun dışında tüketmemAfiyetler olsun
Simit bence fazla değil sadece dışarıdan bir ürün olduğu için rutin yiyorsan cildin ve iç organların için endişelenebilirim
Mide ve sindirim ile alakali olmali...Salatayi soslayip yarim saat 40 dk bekletip yersem iyi gelir bana hemen dograyip yersem sisirir ki bu hafta hep taze taze yedim bekleyemedim midem üzüldüHer vücut farklı gerçekten. Şişirmesi basıl bir şey acaba ben hiç şişmiyor muyum yoksa şişiyorum da farkında değil miyim beni ne şişirir ben hiç bilmiyorum mesela
Hayır rutinimde yok simit, ekmek bile yok rutinimde nadiren haftasonu kahvaltısında tüketirim bir dilim tam buğday ekmek onun dışında tüketmem
Limonlu kahve nasil bişey ayrica sebebi var mı böyle icmenin? Hem kafein hem asit birarada mide zafiyetiMenü bildirimi
Sabah lımonlu kahve
Herby ananas çayı
Öğlen 1 yagsız krep
1 dilim peynir
3 zeytın
Akşam 1 orta boy fırın patates
1 kase corba
Elhan
Teşekkür edem LisGeçmiş olsun miniğe
Aman sakın haa, çok emek verdin, bırakma lütfenAynen canim . Benim de durdu bu ara . Bırakasim geliyor ama emeğime üzülüyorum. Kırılacak o direnç ve yine tık tık inecek insallah
aaaaa muhteşem yarın yapayım öksürüğüm geçmiyor bir türlü teşekkür ederim canım benimEveeeeet ...
Mandalina çayı
Bir mandalinayi karbonatla bir güzel yıkıyoruz. Emin olduktan sonra kabukları soyup içini eşimize yediriyoruz. Bizim işimiz kabuklarla
Kabukları bir kupaya veya su bardağına koyuyoruz. Üzerine kaynamış su ekle. Üzerini bir çay tabağı ile kapat.
Ilıdıktan sonra süzüp çay olarak içiyoruz. Sabah akşam iki defa taze demleyip içtikten sonra öksürük, boğaz gıcıklanmasi, balgam ne varsa söküp atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?