- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Normalden fazla mı çapaklanıyor?Sorun yok canım. kedimin gözü enfeksiyon onu siliyorum ilaç veriyorum telefona bakıyorum derken. Sabah 5 olmuş neden oldu anlamadım uyuyamadım.
Afiyet olsun hocam. Bu menulerle 78 değil 77 bile gelir cuma günü sana
Apa dinliyorum, sonra bakacağımgezegenfeza
ACİLLL 1yasindaki oğlum makat kanıyor resimli
Yanlız böyle konuştugun kiṣi sitenin administratoru farkında degilsin galiba. Olabilir atsın siteden napim neyse doğru onu diyorumwww.kadinlarkulubu.com
Şifa olur inşallahaaaaa muhteşem yarın yapayım öksürüğüm geçmiyor bir türlü teşekkür ederim canım benim
Afiyet olsun Saracim.Menümü yazayım
Sabah
Bir kase kelle paça çorbası
Bir dilim ekmek
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir avuç içi kadar hindi
Ara
Bir küçük elma
Bir küçük muz
Üç tane karabugdayli cavdarli grisini
Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Beş yemek kaşığı basmati pirinç pilavı
İki tane kendi yaptığım salatalık turşusu
Su 3 litre spor yok malesef
Elhan Cordelia ffestinalente
Evet canım birde akıyor çok açamıyor gözünü . Ben de ılık su ile silip damla yapıyorum. Dün başladık ilaca. İnşallah geçer yoksa veterinere gideceğiz bakalım ne diyecekNormalden fazla mı çapaklanıyor?
Bizim kızın gözleri de öyle, dün çayla sildim, bugün biraz azalmış
Sağol canım ama suya niye güldün az mı geldiAfiyet olsun Saracim.Suyu görünce gülümsedim.
17.01.2024
10:00 1 fincan Türk kahvesi
12:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
3 köz biber
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
19:30 akşam
5 köfte ızgara
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
23:00 1 fincan americano
2 litre su
Adım 10004 - 1000 puan
Evet canım birde akıyor çok açamıyor gözünü . Ben de ılık su ile silip damla yapıyorum. Dün başladık ilaca. İnşallah geçer yoksa veterinere gideceğiz bakalım ne diyecekgerekirse çay da demlerim Ben içmiyorum çay. Yani içerim de yeşil çay kahve içiyorum yetiyor.
Afiyetler olsun. Hastasın iyi yapmışsın kelle paçalar içerek. Turşuda probiyotik diyorlar ama iyi gelir. Şifa olsun.Menümü yazayım
Sabah
Bir kase kelle paça çorbası
Bir dilim ekmek
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir avuç içi kadar hindi
Ara
Bir küçük elma
Bir küçük muz
Üç tane karabugdayli cavdarli grisini
Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Beş yemek kaşığı basmati pirinç pilavı
İki tane kendi yaptığım salatalık turşusu
Su 3 litre spor yok malesef
CanımsınSenin menülerine bayılıyorum, nefis afiyet olsun
Afiyet olsun hocam. Bu menulerle 78 değil 77 bile gelir cuma günü sana
Evet canım. Ama geçmezse antibiyotik içeren damla verirler belki ya da başka bir şey gerekiyor mu bakmaları lazım..Canım veteriner normal göz damlası vericek tobradex veya muadili. İlaçtan kastın seninde o mu?
Olabilir canım. Bazen oluyor. Vücut istiyor Allah bize sabır versin güzelce zayıflayıp sağlıklı olalım inşallahBugün niyeyse hep biseyler yemek istedim henüz tam iyileşmedim belki ondan
Teşekkür ederim canımAfiyetler olsun. Hastasın iyi yapmışsın kelle paçalar içerek. Turşuda probiyotik diyorlar ama iyi gelir. Şifa olsun.
Amin canımOlabilir canım. Bazen oluyor. Vücut istiyor Allah bize sabır versin güzelce zayıflayıp sağlıklı olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?