- 22 Mayıs 2012
- 10.895
- 29.995
- 798
Teşekkürler kaptanım.Sabah 7 gibi uyudum uyandım uyudum derken saat 12 oldu
İnşallah kaptanımUmarım kolaylıkla tüm işlerini halledersin.
Cuma günü eksilerinle gel ama olur mumaviş takımdasın sen
İnşallah kaptanım
Sevinsem mi buna kaybetcemyine diye uzulsem mi2 saat var daha, kalkayım az daha koşayım
Sma tip1 hastalığıDoğrusu ne
ffestinalente kaptanım salata beni çok şişiriyor. Olursa yerim olmazsa aramam gayette iyiydi
Sorun yok canım. kedimin gözü enfeksiyon onu siliyorum ilaç veriyorum telefona bakıyorum derken. Sabah 5 olmuş neden oldu anlamadım uyuyamadım.İyi yapmışsın
Sen dün gece neden uyuyamadın? Bir sorun yoktu değil mi? Ben uyumuştum o saatte tekrar uyandım Bulut emmek isteyince. O saate kadar uyumazsam ertesi gün beni hastahaneye kaldırmaları gerekir
Benim mide ameliyatı sonrası gelişti canım nohut fasulye çiğ sebzeler bende kolik yapıyor. İnliyorum resmenHer vücut farklı gerçekten. Şişirmesi basıl bir şey acaba ben hiç şişmiyor muyum yoksa şişiyorum da farkında değil miyim beni ne şişirir ben hiç bilmiyorum mesela
Farketmiyorsundur. Mesela ben 2-3 bardak acılı şalgam içeyim +1 veya daha fazlası garanti. Az da yesem farketmez. Vücut su tutuyor. Tuzu dengelemeye çalışıyor galiba.Her vücut farklı gerçekten. Şişirmesi basıl bir şey acaba ben hiç şişmiyor muyum yoksa şişiyorum da farkında değil miyim beni ne şişirir ben hiç bilmiyorum mesela
Yaz yaz ne olacak ikide sana takilirizBugün çok saçma bir menüm oldu. Hiç yazmayayım.
Geçmiş olsun minnosa .Sorun yok canım. kedimin gözü enfeksiyon onu siliyorum ilaç veriyorum telefona bakıyorum derken. Sabah 5 olmuş neden oldu anlamadım uyuyamadım.
Sağol canımGeçmiş olsun minnosa .
Sorun yok canım. kedimin gözü enfeksiyon onu siliyorum ilaç veriyorum telefona bakıyorum derken. Sabah 5 olmuş neden oldu anlamadım uyuyamadım.
Afiyet olsun canımMenü bildirimi
Sabah lımonlu kahve
Herby ananas çayı
Öğlen 1 yagsız krep
1 dilim peynir
3 zeytın
Akşam 1 orta boy fırın patates
1 kase corba
Elhan
Farketmiyorsundur. Mesela ben 2-3 bardak acılı şalgam içeyim +1 veya daha fazlası garanti. Az da yesem farketmez. Vücut su tutuyor. Tuzu dengelemeye çalışıyor galiba.
Daha iyi sanki açıyor biraz. Teşekkürler canımAy kıyamam nasıl şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?