Az kaldi 50lere
Aynen kuzum net halim 64,55 geldiKüpeler müpeler cikiyor demek tebrik ederim
600 gr vermisimde benim karnimda 4 tane baklava belirmis belirteyim
Aynen kuzumAz kaldi 50lere
Listelerin güzeldi canım seninGeçen cuma günü : 105.5 kg
Bugün : 106.1 kg
Fark : + 600 gr
Elhan Cordelia ffestinalente
Eki Görüntüle 3372460
evet canım aşırı bişey yemedim ama haşimato troidi hastası olunca en küçük bir kaçamak böyle sonuç verebiliyor malaesefListelerin güzeldi canım seninbelki de şişkinliğin olmuştur halledersin şipşak üzülme sakın
bugün çok güzel bir eksiyle gelmekti hedefim hafta başından beride iyi gidiyordum ama son üç gündür hastalık beni mahvetti çok üzgünüm canım
bugün çok güzel bir eksiyle gelmekti hedefim hafta başından beride iyi gidiyordum ama son üç gündür hastalık beni mahvetti çok üzgünüm canım
Hshsh dur bekle
Öyle mi diyosun o iş bende hsjsj
Fotoya dekolteler dahil mi
Bundan sonra dekolteli tartılıyoruz.
Canım sakin kopmagünaydın kızlar
çok üzgünüm gerçekten evet diyetisyenin listesine tam anlamıyla uymadım çünkü hastaydım iki gün paça çorbası içtim birer dilim ekmekle beraber bide turşu suyu içtim dün akşam gribe iyi gelir belki diye ama tartı bu kadar farkedermi pazartesi günü 103.1 kilodaydım en ufak bir dikkatsizlik bu kadar kısa sürede 3 kilo fazlalık yaparmı yapıyor işte buda moral bozuyor bu sabah hiç iyi değilim kaptanım özellikle senden özür dilerim takımı zor durumda bırakmak istemezdim ama hasta olunca böyle oldu kusura bakma nolur
Az bı WC filan yapsaydın 3 u bulmazmi19.01.2024 Tartı - Z Raporum
Canlarım günaydın. Bugün çok aktif olamayacağım biraz yoğun bir gün. İlk iş tartıldım, paylaşayım.
12.01.2024 Cuma : 110.4 kg
19.01.2024 Cuma : 107.6 kg
Fark: -2.8 kg
Eki Görüntüle 3372404
Harikasin
günaydın kızlar
çok üzgünüm gerçekten evet diyetisyenin listesine tam anlamıyla uymadım çünkü hastaydım iki gün paça çorbası içtim birer dilim ekmekle beraber bide turşu suyu içtim dün akşam gribe iyi gelir belki diye ama tartı bu kadar farkedermi pazartesi günü 103.1 kilodaydım en ufak bir dikkatsizlik bu kadar kısa sürede 3 kilo fazlalık yaparmı yapıyor işte buda moral bozuyor bu sabah hiç iyi değilim kaptanım özellikle senden özür dilerim takımı zor durumda bırakmak istemezdim ama hasta olunca böyle oldu kusura bakma nolur
çok üzgünüm canım
Az bı WC filan yapsaydın 3 u bulmazmi
Arzum shake canım benımAy duygulandım, son kaptanlık yorumlarımı da yapayım. Dün alıntılamıştım hepsini, fırsatım olmadı
Oh çok şükür böyle böyle daha iyi olacak
Gayet dengelemişsin afiyet olsun. Ödem suyu nedir? Çok ihtiyacım olabilir kendisine
Senin menülerin hep dengeli, doyurucu ne az ne çok ben şahsen beğendimkekten dolyı belki eksi getirmez ama fazlalık vermeyeceği kesin bir de spor yapmışsın oh nefis
Lahmacunkalp
Afiyet olsun canımumarım eksiyle gelirsin
Allahım kolaylık versin gönlüne göre katılabil inşallah
Fezaa ne zaman biticek buseviyeler ne zaman sonlanıyor sonrasında nasıl besleneceksin?
Gayet güzel gitmişsin şifa olsun
Neden yiyemedin
Kaldığın yerden devam etmeyi geötim spor bile yapmışsın muhteşem
Cuma hazırlığı sanırım bu
Allah kabul etsin
Muhteşem tertemiz. Hem midem hem ruhun rahatlamıştır valla
Kereviz salatası deyince de sen be bacım
Muhteşem tertemiz, mideler bayram etmiştir
Afiyet olsun canım
Bu ara smoothie ye merak saldım. Sen nasıl bir makineyle yapıyorsun
Teşekkür ederim canım çok anlayışlısınSaraaa, daha neler. Senin sağlığından daha önemli bir şey olabilir mi? Aynı tartıyla ve aynı yerde mi tartıldın? Keyfinin kaçmasını anlıyorum ama bu uzun bir yol. Kaldığımız yerden devam edeceğiz ki başaralım. Ödem tutmuş bile olabilir vücudun çünkü su da içiyosun baya. Haftaya daha güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?