- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
Teşekkür ederim canım
Fotoya dekolteler dahil mi
Canım sakin kopma
Sen seni biliyorsun. Pes etme gidecek inan buna. Enerjini pozitif tut
Tebrikler canım
Saat kolye yüzük önemli bunlar canım bi daha olmasınSaatim ve yüzüğün vardı onları da çıkarırdım bileydim hahaha
Bana yeni bir tartılma kültürü kattın
Canımsın çok sağol desteğin içinHastalık gittiği gibi daha da hızlanır üzülme lütfensüreklilik önemli hızlı verip vermemek değil. Önce bir şifalan gerisi hallolur acelemiz yok daha sana spor arkadaşı olucam ben
Evet o kadar çok bedene olmayacak dedin ki, duydu seni, oysa yarın çok güzel olacak demeliydinGeçen hafta 75.7
Bu hafta 75.3
Fark -400 Gr
Akşam çok konuştum bunun üzerine artık yorumsuzum
Çok geçmiş olsun bitanem.günaydın kızlar
çok üzgünüm gerçekten evet diyetisyenin listesine tam anlamıyla uymadım çünkü hastaydım iki gün paça çorbası içtim birer dilim ekmekle beraber bide turşu suyu içtim dün akşam gribe iyi gelir belki diye ama tartı bu kadar farkedermi pazartesi günü 103.1 kilodaydım en ufak bir dikkatsizlik bu kadar kısa sürede 3 kilo fazlalık yaparmı yapıyor işte buda moral bozuyor bu sabah hiç iyi değilim kaptanım özellikle senden özür dilerim takımı zor durumda bırakmak istemezdim ama hasta olunca böyle oldu kusura bakma nolur
Tebrikler canım
Tebrikler papatyacim.
Evet ücretli yapıyorApa ücretli mi yapılıyor?
Çocuklarınız kavga ediyorlar mı? Size vuruyorlar mi?
Takvimi nereden gorecegiz?
Bende de gozukmuyor
2.3 kg değil mi ben mi yanlış hesapladım acep?Elhan
Tebrikler canım
teşekkür ederim kaptanımÇok geçmiş olsun bitanem.
Ödem olmuşsun. Turşu suyu gerçekten yapıyor. İnşallah bütün kızlarımız bu duruma dikkat eder. Sen hasta olduğun için mecburen içmişsin o ayrı tabi ki. Dilerim şifa olur çabuk iyileşirsin.
Hayırlı olsun canımGünaydın ilk kilo bildirimim umarım haftaya 66 görürüm
67.55Elhan
Telefonu elime alınca 3 kg ekliyor gibihızlı çekeyim derken bulanık oldu
Eki Görüntüle 3372447
İkimizin bünyesi , hastalıkları çok benziyor ben de senin gibiyim.teşekkür ederim kaptanım
benim yediğimi başkası yese bi kilo bile ödem tutmaz ama benim bünyem böyle işte bi anda artı üç kilo buda motivasyonu nasıl düşürüyor tahmin edersin
Yaa mavi kaptan sende olsan efsane olurmuş bu hafta mavi takım
Pazartesiyi bekliyorum canısıEvet o kadar çok bedene olmayacak dedin ki, duydu seni, oysa yarın çok güzel olacak demeliydin
Oyy maşallah canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?