Tenrik ederimm
Ben ücretli yapmıyorumEvet ücretli yapıyor
Haftaya cumartesi karaciğer temizliği yapacağım inşaAllah, sonrası süreci sırası geldiğinde hepbirlikte öğreneceğiz, bu içinde olduğum iki haftalık dönemde tuz ve hayvansal yasak, kan grubuna faydalı yiyecekler serbest, haftada 3 gün açlık orucu var, bugün 2. GünümAy duygulandım, son kaptanlık yorumlarımı da yapayım. Dün alıntılamıştım hepsini, fırsatım olmadı
Oh çok şükür böyle böyle daha iyi olacak
Gayet dengelemişsin afiyet olsun. Ödem suyu nedir? Çok ihtiyacım olabilir kendisine
Senin menülerin hep dengeli, doyurucu ne az ne çok ben şahsen beğendimkekten dolyı belki eksi getirmez ama fazlalık vermeyeceği kesin bir de spor yapmışsın oh nefis
Lahmacunkalp
Afiyet olsun canımumarım eksiyle gelirsin
Allahım kolaylık versin gönlüne göre katılabil inşallah
Fezaa ne zaman biticek buseviyeler ne zaman sonlanıyor sonrasında nasıl besleneceksin?
Gayet güzel gitmişsin şifa olsun
Neden yiyemedin
Kaldığın yerden devam etmeyi geötim spor bile yapmışsın muhteşem
Cuma hazırlığı sanırım bu
Allah kabul etsin
Muhteşem tertemiz. Hem midem hem ruhun rahatlamıştır valla
Kereviz salatası deyince de sen be bacım
Muhteşem tertemiz, mideler bayram etmiştir
Afiyet olsun canım
Bu ara smoothie ye merak saldım. Sen nasıl bir makineyle yapıyorsun
Aynen canım stres bile ödem yapıyorİkimizin bünyesi , hastalıkları çok benziyor ben de senin gibiyim.Menu yorumlarında o yüzden hep yanılıyorum. Bir gram kaçamagi, bazen sağlıklı bir şeyi affetmiyor vücudum.
Geçmiş olsun canımSağol canım Hala kulak uğuldaması devam ediyor . Antibiyotik ağrı kesici ve burun damlası kullanıyorum. İyileşeğim inşaAllah .
Bacım senin suçun yok hep iğneler kortizon demek ödem demekTeşekkür ederim canım çok anlayışlısın
Bu hafta üç kere kortizon iğnesi yedim onlarda sişirmis olabilir
Tatlım sağlık sorunların vardı gayet normal hem kortizon iğne hem.tursu iyi ol haftaya güzel eksi gorursunbugün çok güzel bir eksiyle gelmekti hedefim hafta başından beride iyi gidiyordum ama son üç gündür hastalık beni mahvetti çok üzgünüm canım
19.01.2024 Tartı - Z Raporum
Canlarım günaydın. Bugün çok aktif olamayacağım biraz yoğun bir gün. İlk iş tartıldım, paylaşayım.
12.01.2024 Cuma : 110.4 kg
19.01.2024 Cuma : 107.6 kg
Fark: -2.8 kg
Eki Görüntüle 3372404
12 ocak cuma: 61,60
19 ocak cuma: 60.35
Fark: - 1,25
Bi foto yüklenmedi arkadaş sinir oldum
Gunaydinlar tekrar
Beni taşın altinda ezin yine gitmiyor inatçı kilolar
Elhan arwengsd
Geçen hafta 59.9
Bu hafta 59.3
Fark -600
Eki Görüntüle 3372452
Herkesi tebrik ederim hepiniz süpersiniz
canım salona mı gidiyorsun yoksa kendin mi spor yapıyorsun600 gr vermisimde benim karnimda 4 tane baklava belirmis belirteyim
Açlığın ödülü maşallah canım
Tebrikler canım
Tebrikler canımGeçen hafta: 67,55
Bunhafta: 67
Fark: -0,55
Ben hazırlığa geri döneyim ablacım
Elhan ffestinalente Cordelia
Teşekkürler kuzumHerkesi tebrik ederim hepiniz süpersiniz
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?