Bitti canım. Teşekkür ederim. Toparlar bildirim yaparım. İyi yürüyüşlerTamam galiba dimi ElhanimElhan
B n yazayim sana hemen sectiklerimi tekrar whatsaptanBitti canım. Teşekkür ederim. Toparlar bildirim yaparım. İyi yürüyüşler
Ya bakıyorum bakıyorum dedim biran kimse beni secmicek galiba
Önemli değil 99. Etapta maviydim.
Gerek yok ben not aldım tatlım.B n yazayim sana hemen sectiklerimi tekrar whatsaptan
Tesekkur ederiiim ellerine saglik cok heyecanlandim tecrube edindimGerek yok ben not aldım tatlım.
Kırmızı başlıklı kızsin senYa bakıyorum bakıyorum dedim biran kimse beni secmicek galibaben ne oldum şimdi kırmızı mi
Geldiğimden bu yana kırmızı
Kaptanımin adı bana festival i çağrıştırıyor
Yine rakibiz hep rakibizYa bakıyorum bakıyorum dedim biran kimse beni secmicek galibaben ne oldum şimdi kırmızı mi
Birgün kaptan olursam yine rakibim olcaksinnnn gözüme kestirdimYine rakibiz hep rakibiz
Birgün kaptan olursam yine rakibim olcaksinnnn gözüme kestirdim
Evdeki unu bile değiştirdim hocam hep tambugday unu kullaniyorum daha besleyici ve tok tutuyor. Ayrica ekmeklerimde öyle tam tahıllı. Ben de azaltıyorum yavaş yavaş sagol hep destek olduğun içinTatlışım inan hatırlamıyorum zaman darlığı yüzünden kısa kısa yazdım. Şimdi yazayım. Harikasın.İnsallah hedefin 60' a ulaşacaksin bu sefer. Karbonhidrati ne kadar azaltirsan o kadar güzel gidecek yağlar. Bence fazla zaman kaybetme.
ffestinalente ve Leyl35 kaptanlarimiz bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?