• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saatler saçma akşam yulaf saçma mandalina ve tahıl cipsi ne alaka 😂 sabahkı menü hepsı ıkı dılımın arasında 😂 lolipopta okulda karne merasımı ıkı cocukla cık yetıs derken ac kaldım ver dedım oğlum bı fırt şundan kan şekerim düştü 😂
Lolipop icinden sakız cikan mi 🥹

Ya vallaa senden birşey anlamıyorum ben 😂 bazen çok motivesin bazen diplerde . İtiraf et sen de ikizlersin dimi😂
Mens dönemi canım 🤣
Evde bı kova bı yengeç bı ikizler bide koç ben var 🤣
Bı yanım hep depresif bı yanım küçük çocuk 😍

Saçma sapan değil bence gayet güzel. 21.00 ' deki lapa birazcık gecikmiş.Cok da önemli değil. Yalniiiiiiiz o lolipopu yaladigin için diyeti çöp etmişsin gitti tüm eksiler :ıslık::ıslık:Kac defa yaladin ona göre bir rakam söyleyeceğim :KK59:
Ahahha bı şılapcık aldım karpuzlu şekerdi 😂
Yemek yoktu kocam gec geldı onların önüne koydum makarna ben durdum baktım neyıcem yapıştırdım lapayı ama 2 yk sadece elhanım 😂 artık kac yazar 😂

Afiyet olsun casminim. :KK60:
Tek ana öğün ve ara öğün harika olmuş. :super:
Acikmadin değil mi :confused:
Spor muhteşem. :KK9:
Dünden beri daha iyi misin :dua:
Sağol canımın içi 🥰❤️

Aslında açımm hem de Çookk 😁 ama iştahım pek yok 🥳

Daha iyiyim şükür canım benimm daha da iyi olacağım inşallah 🤲🏻

Mens dönemi canım 🤣
Evde bı kova bı yengeç bı ikizler bide koç ben var 🤣
Bı yanım hep depresif bı yanım küçük çocuk 😍
Yukselenin ne boyle kocmu olur tamam ben de icimde cok kirilgan narin duygusalim ama disariya demir kilit😂

Ahahha bı şılapcık aldım karpuzlu şekerdi 😂
Yemek yoktu kocam gec geldı onların önüne koydum makarna ben durdum baktım neyıcem yapıştırdım lapayı ama 2 yk sadece elhanım 😂 artık kac yazar 😂
Yulaf çok doğru seçim olmuş. Makarnayı kaşiklasan ne yapacaktik Allah korumuş bizi. :dua::KK200:
Lolipop 🍭 la gelmiş geçmiş olsun. :ıslık:

Ya vallaa senden birşey anlamıyorum ben 😂 bazen çok motivesin bazen diplerde . İtiraf et sen de ikizlersin dimi😂
images (1).webp

LİG SIRALAMASI 19 OCAK 2024

80'LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
Cordelia Cordelia 82.05👑👑
@Ysmnondr86.15
@60kiloyum89.2

ALTIN LİG KİLOÇITIRLAR LİGİKİLO
@sara_28106.1@soffty57.55
@ffestinalente107.6@Ruveyda-58.6
LenaG LenaG 112.5 Leyl35 Leyl35 59.3
@Diykon214259.55

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim. :KK68:
arwengsd arwengsd yerinde gözüm var. Mezun olacağım kilo olacak inşallah. Hedef 20 Temmuz 🤩😘🥰

Eline sağlık kraliçem 🤩😘🥰❤️

Son düzenleme:
Mr de oluyor canım...Nasıl yapacaksın çocuklarla o_O
Kız uyansada uyanmasada emzırıp cıkıcam şanslıysam ben gelene kadar kıprasmaz bıbsaat işimi görür, oğlum büyük zaten çişi bişeyi gelmezse inşallah gerildimmm

Yukselenin ne boyle kocmu olur tamam ben de icimde cok kirilgan narin duygusalim ama disariya demir kilit😂
Benim ki yukselememis canım 🤣
Ben tam yükselişe geçmişim eve tutmuş çekmiş beni 🙄
Ben dünyanın böyle olduğunu bildim de ebe biz çekiyoz sende çek dedi 🤣🤣
Kendisini sevgiyle anarım sık sık 😅

Back
X