İnşallah canım hayırlısı olsunKızlar herkese iyi geceler ve hâttâ şimdiden günaydın yarın kalktığımız gibi diyetisyene gideceğiz eşimle heyecanlıyım inşallah uyum sağlayacağımız biri çıkar
Ah canm teşekkür ederimPişmanlık yok
Saati itibariyle ağır olabilir ama zaten niyetli olduğun için dengelenmiş. Olmasaydın da gün içine yayarak bunları yiyecektin.
Çeyrek lahmacunda durabildiğin için kendinle gurur duymalısın
Teşekkür ederim işaret parmak olabilirAllah kabul etsin tomrscim.
Tatlişim menun bence de güzel. İki parmak ceviz sucuk parmağın büyüklüğüne göre değişir. Serçe parmaksa sıkıntı yok , ama ..........
Spor çok güzel
Hiç enerjim yok şuan . Bütün enerjim ikramliklarda tükendi . Bugün milli eğitim işleri de çok yordu. Pazar günü de sabahtan ev bakmaya cikacaz . Daha yeteeeeeerBen yaş günü ile birlikte yapmıştım. Evadan taç yapmıştım hatta 2015 seçimleri vardı. Afiş yapmıştım. Çok eğlenceli olmuştu
Evadan bıyık yapmıştım herkes takmıştı
Ayy ev ne güzelHiç enerjim yok şuan . Bütün enerjim ikramliklarda tükendi . Bugün milli eğitim işleri de çok yordu. Pazar günü de sabahtan ev bakmaya cikacaz . Daha yeteeeeeer
En çok istediğim seydi ev bakma sürecine girebilmek . Şuan öyle yorgunum ki . Neyse uyuyayım dinleneyim ben . Yarin da coook yoğun bir gün olacak . Allah rahatlık versin herkeseAyy ev ne güzel
Aa ben alintilari eklemeden direkt mesaj atmışım üst tarafaAfiyet olsun canım600 verip 700 almayalım .
Yok canım minnak bir kek ve bir topcuk dondurmayla o kadar da alınmaz.
Abartmayi pek severim.
Su yok şipor yok
Tesekkurler kaptanım ya aradığım yorumTam Cuma menüsü olmus pek hoş herşey dengeli bence
Kek ev keki sanırım afiyet olsun bayiliyorum ev kekinebi de tart turta tarzına şöyle seftalili ya da elmalı kırıntılı turta neyse şey konumuza donelim gayet iyi afiyet olsun sifa olsun enerji olarak harcansin depolanmasin insallah
Evet girmek isterim mesajı kaçırmışım
İsterim
Ben hala öğrenemedim şu spor şeysini afedersin
Haftaya gelsin 60 larLİG SIRALAMASI 19 OCAK 2024
60' LAR LİGİ
KİLO 70'LER LİGİ KİLO @arwengsd 60.35 @Papatyamaviss 70.05 @Elagozlu 60.6 gezegenfeza 71.0 @aypare ackerman 60.85 @Tesnim1903 71.8 @Jasminium84 60.95 @HuzuRRR 72.2 Beth18 61.7 @Lavinia_98 72.3 @TemelinSafinazi 61.7 Busra196 72.5 @FitVenus 62.65 @badem000 72.9 @menekse_kokusu 63.4 Mthn83 75.3 @Ceeeeeeeeeeee 64.55 @MrsMuffin 76.4 @Nergis 35 65.2 @zeyneppk 78.1 @Aomine Daiki 67.0 @serap911 78.35 @s i d e l y a 67.05 D Deltavealfa 67.55 tomrs 67.8 Ellssa 68.1 @Elhan 68.7 @sibel_84 69.05 @inci-zehram 69.9
80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO Cordelia 82.05 Ysmnondr 86.15 @60kiloyum 89.2
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @sara_28 106.1 @soffty 57.55 @ffestinalente 107.6 @Ruveyda- 58.6 LenaG 112.5 @Leyl35 59.3 @Diykon2142 59.55
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Seni geçtim tatlım, gözümü inci Zehra’ya diktim
Tanıyacak ablasıYürüyen damacana gibi oldu o....aman diyim kıpraşıp durma fezom sarsılmasın. Bütün 70' ler soğuk duş alır.
Birde faydası olsaGeçen uyeligimi silince dudagimda uçuk çıktı inanirmisiniz. Aha şu serce parmagim kadar ilac 130 tl
Eki Görüntüle 3373005
Bi dönem benimde çok olurdu, Helede özel günler varsa(düğün, bayram)Uçuk uzmanı olarak sarımsağı şiddetle öneririm. İlacı da kullan. Sarımsak tekrar çıkmasını engelliyor. Benim hep ucuğum olurdu. Çok azaldı tekrar sayısı vs.
Hediği hayırlı, doğum günü kutlu olsun canım, Rabbim hayırlı evlat eylesinAmaan profiterol ne ki sanki yine yaparımmesela yarın da oğlumun hediği + doğum günü var 6 Şubat normalde eşimin ailesi için erken yapıyorum . Bir sürü şey hazırladık gorumcemle . Annemler de getircek ama abanmayi dusunmuyorum hiç . Ama ben normalde bu tempoyla kilo almayacağımi biliyorum kolay kolay . O yüzden istediğim kiloya gelince abartmadan herşeyi yiyebilcegim için tutabiliyorum şimdilik kendimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?