İyi geceler canımKırmızı Takım kaptanı @deli bir dombili yemiş benMthn83 zannetmiştim sanırım bütün bu karışıklığın sebebi bundan kaynaklanmış
Ah beCordelia m keşke en başından Mthn83 kırmızı kaptan değilki yanlış kişiyi tebrik edip teselli ediyorsun desen bende sabahtan beri neyi anlamıyor diye düşünüyorum
İyi geceler canımİyi geceler canım
SabahTabiki de güveniyorum
Öyle mi i iAfiyet olsun lavişim.
Akşam öğünü tercihin iyi olmamış. Süt mısır glisemik endeksi yüksek bir besin. İki kaşık bulgura yakışmamış.
Allah kabul etsin canim rabbim Isteyen herkeze nasip netsin insallahnnemle babam umreye gittiler.
Allah sizlerden razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende şekersiz pişirip tahinle denemek istiyorumkendime pazardan kabak aldım çokta severim şekersiz pişiriyorum çok güzel oluyor içine biraz dut biraz kayısı yarın sabah belki pişiririm ama duttum yok
Yine mi ben suçluyumKırmızı Takım kaptanı @deli bir dombili yemiş benMthn83 zannetmiştim sanırım bütün bu karışıklığın sebebi bundan kaynaklanmış
Ah beCordelia m keşke en başından Mthn83 kırmızı kaptan değilki yanlış kişiyi tebrik edip teselli ediyorsun desen bende sabahtan beri neyi anlamıyor diye düşünüyorum
Afiyet olsun ne zaman başlıyorsun ne zamanSabah
Yulaf yoğurt yumurta dereotu peynir karışım pişirdim
Ara kahve ceviz yaptım
Akşam
Oğlanın kalan bir köftesini yedım
Günde
1 sigara böreği küçük kare trileçe 4 tatlı kaşığı kadardı birde haşlanmış patatesli bişey vardı bir fincan kadar ondan yedim
Peşine Sade KahveElhan Cordelia bu arada bu ara pilatese başlamayı düşünüyorum buna en çok sen sevinirsin
Sağol canımİyi geceler canım. Ben maske ye pamuk prens. Poncike pamuk prenses diyorum.
Sana da uyuyan güzel diyeceğim
Canımsın iyi kalpli kaptanım
Kuzenim hemşire hasta bakim egitimi veriyordu ben de katilmistim bi kursuna bayada uzun sürüyordu 3 ay kadarOlay sonrası hassasiyet oluştu
Dokununca jilet kesmiş gibi açıyor, dokunup elini çekmezsen acı filan kalmıyor
Estağfurullah lavişim. Sana etkisi olmuyorsa kontrollü olarak yiyebilirsin. Karbonhidrat oranı yüksek olduğu için sürekli tüketimde kilo almaya sebep olabilir dikkatli ol sadece.Öyle mi i iama ben her gün yiyorum bir etkisi olmadı kilom üzerinde ama sen tecrübelisin bundan sonra onada dikkat edcm tmm kaptanların en güzel i
Sağlıklı beslenmeye gecmis motive olmuş bir pastelfit görüyorum.İyi geceler hanımlar
20 Şubat Salı
@deli bir dombiliElhan Cordelia
Kahvaltı 09.00
2 sahanda yumurta
1 hindi füme
Salatalık
Zeytin peynir az
1 d tb
Öğle 12.30
1 sekuark kayısılı kinoalı
Akşam 18.00
Fırında tavuk göğüs ve sebze
1 kase tavuklu şehriye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurtlu kereviz
Su 2 lt geçti biraz
Spor yok ev işi sadece
Adım 6.800 680 p
Vücut şekillenme yoluna girmiş.Bunu akşam çektim son dakika halim
Eline sağlık hocamBu hafta tabloyu akşam hazırladım baksan goremezdin kuzum
Teşekkürler canım benim. Zorlu bir sürece adım attık. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız.Kolaylıklar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?