- 18 Mart 2018
- 31.037
- 123.885
- 598
- 35
Misafir umduğunu değil buldugu yer kelimesi cuk oturmuş ne güzel böyle ev sahibineMisafirimiz gitti
Şimdi habersiz gelen misafire sunduguma bakın
Kuruyemis
Avokado ezmesi ve mısır patlagi dedim al ondan sür ye
Eki Görüntüle 3391594
Uyumadın mı gezomEki Görüntüle 3391633
Eki Görüntüle 3391634 Eki Görüntüle 3391635
Eki Görüntüle 3391636 Eki Görüntüle 3391638 Eki Görüntüle 3391639
16 Şubat cuma
2.765 adım 276 puan
17 Şubat cumartesi
5.904 adım 590 puan
18 Şubat pazar
1.987 adım 198 puan
19 Şubat pazartesi
5.121 adım 512 puan
20 şubat salı
2.980 adım 298 puan
21 şubat Çarşamba
4.302 adım 430 puan
22 Şubat perşembe
4.785 adım. 478 puan
Toplam: 2.782 puan
Cordelia
Yalnizligimi severim ama annemin yalnizlasmasini kaldiramiyorum nedense... Günler falan yapar aktifti hiçbiri kalmadi o yuzden onu aktiflestirmeye calisiyorum ama bakiyorum diger kisilerde yalnizlasmis... Bunu pandemis yapti iste..Oldum olası yalnızlığı severim
Bir zararını görmedim
Bazen evde durmaktan canım sıkılırdı, yürüyerek çarşıya gider, gezer gelirdim
Bizi motive eden citirciga bak hele... İyi bizim de birşey yapasimiz gelmesin o zamanDüşük modumu yukselttinhiç onu da düşünmüyorum inan. Sadece içimden gelmiyor tartilmak bile . Nasıl heyecanlanırdim . Nasıl spor yapardım . Hicbirsey yapasim gelmiyor gücüm de yetmiyor hiçbir şeye bu ara
Çok güzel bir tarife benziyor deneriz bizde sagol paylastigin icinDiyetisyenim listede şöyle bişey paylaşmış henüz denemedim Eki Görüntüle 3391640
Doğru yol sizsiniz . Benim toparlanmam gerek acilenBizi motive eden citirciga bak hele... İyi bizim de birşey yapasimiz gelmesin o zaman
Bende yalnızlığı severim çok sıkilirsam sen gibi dışarı atarım kendimi pandemi de artısı oldu birde insanlar eski candan dostluklari kalmadı herkez bi maskeyle geziyorOldum olası yalnızlığı severim
Bir zararını görmedim
Bazen evde durmaktan canım sıkılırdı, yürüyerek çarşıya gider, gezer gelirdim
D vitamini eksikliği var gibi sankiHayırlı akşamlar kızlar
Nasılsınız
Bugün yabancı gibi hiç yazasim gelmedi niyetse. Kaç kez açtım baktım öylece
Bizden uzaklastigin için olduDoğru yol sizsiniz . Benim toparlanmam gerek acilen
Bilmiyorum dünkü koşturmacada kayboldum sanırım ondan diyelimD vitamini eksikliği var gibi sanki
Öze dönmek iyidir kankişim. Diğerleri eskimiş maskeleriyle boş ver gezsin. Biz kendimize yeteriz hep yetmedik miBende yalnızlığı severim çok sıkilirsam sen gibi dışarı atarım kendimi pandemi de artısı oldu birde insanlar eski candan dostluklari kalmadı herkez bi maskeyle geziyor
Vardır bir mesajı üzme kendini. Kokusu çıkar yakında. Eksi gelince mi sadece ayaklarımız yerden kesilecekBilmiyorum dünkü koşturmacada kayboldum sanırım ondan diyelim
Ama acayip bir siskinligim var. Diyetimin dışına çıkmadım sadece 2 kaşık pilav başka bişey yok 3 kg artıdayım
Afiyet olsun tatlım. Antep peynirini haftada ikiden fazla yeme , bulguru bilmiyorum o kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Diyetin dışına çıkmıyorsun endişelenme her şey yolunda devam kuzumMerhaba kızlar bugün vücudumu şiş hissediyorum neden bilmiyorum
Sabah sirkeli bir bardak su
Sonra biraz antep peynir labne bir kepek ekmek
Ara bir kivi
Akşam 4 kaşık bulgur pilavı tavuk sote
Ara bir avuç tan fazla fındık yeşil çay
Bir parça pugaça bebişlrre yapmıştım
Elhan @Ceeeeeeeeeeee
Bugün basliyor muyuzDoğru yol sizsiniz . Benim toparlanmam gerek acilen
Mühim olan aynadaki yansiman içine girebildigin cicilerin.Abla ben son zamanlarda neyi düşünüyorum biliyor musun benim saçlarım çok uzun belime kadar saçlarım acaba kaç gramdır kestirsem mi diye bi düşünce aldı beni
Bende yedek diyet kafası var istersen paylasabilirim tatlisimlaEvet maalesef . Diyet kafasına giremedim
Günaydın fezocumGünaydın
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?