Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın sen kendini fazla zorlama canım. Spor ağrı yapabiliyor, dikkat et

Ay hepsi de çook guzell okulun ogrencileri şansli hemşire sen olduğun için
Hahahha. Çol güzeller. Güle güle kullan.
Ben de çol severim. Lise öğretmeniyim ama kalemlutumdan dosyam a , rengarenk kalemlere kadar çeşit çeşit kırtasiye ürünü kullanırım
Öğretmen nüfusu çok bu grupta, birazi devamsızlık yapiyor şu sıralar ama neyse ben de öğretmenim, ingilizceci
Günaydın canlar ❤❤❤
Gunaydiinnn

Ay hepsi de çook guzell okulun ogrencileri şansli hemşire sen olduğun için

Öğretmen nüfusu çok bu grupta, birazi devamsızlık yapiyor şu sıralar ama neyse ben de öğretmenim, ingilizceci

Gunaydiinnn
Hahah. Biz öğretmenler okul zamanı alıyor kiloları yazın da eritcem die uğraş dur. Aslında ben yaza doğru aldım. Kışın 53 kilo falandım

Hahah. Biz öğretmenler okul zamanı alıyor kiloları yazın da eritcem die uğraş dur. Aslında ben yaza doğru aldım. Kışın 53 kilo falandım
Kışın durağan ya alınıyor haklısın.. ben mart civarıydi heralde burda biraz kilo verebildim. ama sonra biraz ara filan verdim duraksadı hemen. Şimdi yeniden deniyorum. Öyle motiveydim ki ay başında ama malesef bir ileri iki geri gibi bir durum yaşadim bu sefer de implantlar yüzünden.

Kömbe kurabiye değil mii? Dilimi nasıl, başka türlü kömbe galiba kaptanım sizin ordaki.
Biraz protein eklersen akşam ogunlerine daha iyi olabilir belki ama sıcakları düşününce gayet yerinde bir menü
Yok kurabye değil kaptanım. Elde incecik 7 tane açılan yufkanın her katına patates veya peynir veya etten oluşan malzemeden koyulan bir nevi börek. Adı da Anadoluda tandırda pişirildiği için.
Genelde Malatya, Adana, Ankara gibi. Her bölgede değişiyor yapılışı.
Sanırım tarihini de yazdım azıcık uzu olmuş olabilir
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Tabloda ben yokum ama
Hoşgeldin canım

Merhaba ameliyat oldu mu yeğeniniz?

Bugun diyetisyen gunum bakalim develetin diyetisyeni oldugu icin mi bilmiyorum ama pek bi katkisi olmuo sanki tartiyo gonderio bakalim bu sefer neler olacak
Nasil gecti diyetisyenle randevunuz?

Hahahha. Çol güzeller. Güle güle kullan.
Ben de çol severim. Lise öğretmeniyim ama kalemlutumdan dosyam a , rengarenk kalemlere kadar çeşit çeşit kırtasiye ürünü kullanırım
Yalniz olmadigimi gormek guzel :)

Diyet cok uzun soluklu bir surec.Esim 2 yilda yavas yavas ideal kilosuna geldi ve hala kalori sayiyor.Bazen dusunuyorum ideal kiloma ulasinca, istedigim bir seyleri yersem sonra yine dengelemem gerekecek , yoksa yine kilo alacagim..Oyuzden surdurulebilir bir diyet yapmaya calisiyorum.Bakalim nasil olacak..

Oglen misafirinizle biraz kacamakli olmus menunuz ama aksam sadece corba icerek cok guzel dengelemissiniz.Adimlarinizda cok guzel.

Harika bir gun olmus canim

Dişten dolayı diyorsan yok geçti ağrısı gece ilaç aldım. Sabah iyi uyandım. Yumuşak diye labne kaşıkladım
Tekrar gecmis olsun.

Bende yana yakila bunu dusunuyorum.Hergun ogle yemegimi ve atistirmaliklarimi goturecegim okula ama okullar cok tehlikeli.Daha oncede gonullu calismistim okullarda ve surekli tatlilar, abur cuburlar, karbonhidratlar oluyor.Celik bir irade lazim yememek icin.

Canim hic demotive etme kendini.Diyet cok uzun soluklu bir surec.Inisler cikislar olabilir.Bizde robot degiliz ama yeniden baslariz.

Tesekkur ederim kaptanim

Bugün sabah kefir ve ceviz ile başladım. Ama sonrası çok iyi gelmedi
Yarın tekrar kefir ve ve ceviz
Olsun bazen diyetimiz istedigimiz gibi olmayabiliyor bir ogun mesela ama sonra diger ogunlerde, ya da sonraki gunlerde toparlariz.

Bugünki menümü yazayım

Kahvaltı
Sütlü kahve

Ara
Soda yeşil çay 1 bardak ayran

Öğle
2 salatalıklı maydanozlu Shake

Ara
Kahve soda

Akşam
1 muz 1 bardak kefir az yulaf ve chialı shake

Biraz hafiflemek istedim bakalım ne olacak ama tatilde hemen kilo aldım ya dondurmalar tatlılar ://

Spor akşam yapcam inş leslie

Ellssa FitFiliz Boncuk2307

Ooo böyle bişeyse az bile yemişsin kaptanım. Tarifi okuması bile güzel
Aslında hiç değilim de evde yiyecek bişey de yoktu
Ay keşke itiraf etmeseydin. Ne güzel cool takılırdın
Yaşam şekli haline getirmek lazım sağlıklı beslenme ve sporu. Ve bu çok zor bazı şartlarda ama belki bu sefer olur ve Özgecim ne dersin
Selam kizlar ben yeni uyandim, sizler nasilsiniz?
Günaydın canim güzel bir gün olsun
Ben de akşam yemeğini filan bitirdim. Birazdan çay içmece.
Menü tam bağırsak çalıştıralım menu olmus afiyet olsunn bence sadece biraz protein eksik

Yaaa çok geçmiş olsunn birsey yoktur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…