saol canımGeçmiş olsun canım
olsun canım üzülmeKızlar geç teslimatla yeni tartım geldi. Bütün günün yemesi içmesi vs artı yeni akşam yemeğimi yemiştim yine de tartıldım. 3 ünde de tartıldım. Biri 115.5 biri 108 yeni gelen de 111 gösterdi
Tamam diyetisyene gittiğimden beri regl öncesi başlayan şişkinlik sonra regl dönemi ödemiyle savaşıyorum ama yine de bu değil yaaafarkındayım kıyafetlerimden ve mezura sonuçlarından incelme var.
Ben yarın sabah yeni tartıya göre herhalde +2 geleceğim diğerleriyle de tartılır atarım. Bundan sonra da son tartıyla devam ederim. P.tesi de diyetisyenden sonuç kağıdını isterim onu da atarım.
Ama çok üzgünüm çok özür dilerim sizi kandırmış gibi oldum. Kendimi de… keşke daha önce alsaydım tartıyı ne deseniz haklısınız
Bende bunu merak ettim benim 1 ay olacak diyet 29 da baya kilo verdim ama doğum yeni yapmıştım bebişim 4 aylık büyük ihtimalle ödem gitti bendende yoksa imkansız zaten ben doğumdan sonra çok kilo kaybı yaşamadım bundan sanırım bu farkOdem gitmiştirr o sporada gitmistir birinsan 3 ayda 11 kilo vermesi imkansız birsey yani kuzum
Evett evettt hamileden kalan bi ödemindirr ee bide emziriyosundurr ondanda çabuk gider benimde öyleydii bi alıyordum bi veriyordum genelde normalde asla 3ayda birinsan okadar veremez yanii okadar hızlı vermeklede iyi değil yaniBende bunu merak ettim benim 1 ay olacak diyet 29 da baya kilo verdim ama doğum yeni yapmıştım bebişim 4 aylık büyük ihtimalle ödem gitti bendende yoksa imkansız zaten ben doğumdan sonra çok kilo kaybı yaşamadım bundan sanırım bu fark
Benim ama yemedimCikeleta kimin
Afiyet olsun canımSabah smoothie ödem atıcı
Ara bir bugdy çorba su 4 5 kaşık
Akşam biraz tavuk sote ve 4 5 kaşık firik pilavı iki kaşık yoğurt
Akşam kayısı çayı
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 3 dlm ekmek 5 çatal sucuklu yum. 7 zeytin
Ara sade kahve
Akşam tavuk fırın ve sebze (soğan sarımsak),salata 1 kepçe çorba 1 kaşık pilav
Spor 2 saat çarşı yürüyüşü 120.3 360p.Cordelia
Su1.5 lt
@deli bir dombili
Elhan
Afiyet olsun canımSelam kızlarbugün evlilik yıl dönümüm o yüzden biraz menüm şaştı
Kahvaltı 12.00 bir dilim ekmek bir dilim peynir domates salatalık
Öğle 16.00 detoks suyu bir elma
Akşam 20.30 ızgara tavuk ve patates kızartması ikram tatlıdan da birkaç kaşık aldım
Son olarak bir bira içip günü kapatacağım
Spor 40 dk Leslie 400puan 9100 adım 910 puan toplam 1310 puan sporla telafi etmeye çalıştım inşallah yarına çok artı çıkmam
Elhan @deli bir dombili Cordelia
Ellerine sağlık canım çok eğlenceli gerçekten. Belediyenin egzersizleri de bu şekilde ben çok severim kalabalıkla yapılan egzersizi daha eğlenceli daha motive
Herkesin boğazını tutması aynı değil canımHerkesin vücudu farklı aama
MaşallahBen de yarın 78 olsam 10 kilo vermişim. 2,5 ayda . Sen kaç verdin canım?
Eki Görüntüle 3392049
Aynen son 2 ay hariç çok gel git yaptım. Diyetisyene en başta yapsaydım çoktan mutlu sonduAra verdin tekrar aldın belki full devam etmemissindir
Nasıl sevinmisim gelmeneBende 24 Aralık'ta başlamışım 82.70le neredeyse 2 ay olmuş 8 kilo vermişim tam
Cordelia
Ne güzel karşılamış beniMthn83
Eki Görüntüle 3392068
Canım hangisi ile başlarsan başla sonuçta o sana kendince bı ölçü verdi. Önemli olan senin mutlu olman. Benim tavsiyem. Diyetisyenle aranda çok zaman farkı olmayacaksa aynı kiyafetlerle hicbisey yemeden içmeden tartil. En yakın sonucu hangisi verecek bak bakalım. Ben diyetisyenden 1 saat sonra su içmeden tartildigimda aynı sonucu görüyorum. Ama arada su içer ara öğün yaparsam haliyle sonuç değişiyor.Kızlar geç teslimatla yeni tartım geldi. Bütün günün yemesi içmesi vs artı yeni akşam yemeğimi yemiştim yine de tartıldım. 3 ünde de tartıldım. Biri 115.5 biri 108 yeni gelen de 111 gösterdi
Tamam diyetisyene gittiğimden beri regl öncesi başlayan şişkinlik sonra regl dönemi ödemiyle savaşıyorum ama yine de bu değil yaaafarkındayım kıyafetlerimden ve mezura sonuçlarından incelme var.
Ben yarın sabah yeni tartıya göre herhalde +2 geleceğim diğerleriyle de tartılır atarım. Bundan sonra da son tartıyla devam ederim. P.tesi de diyetisyenden sonuç kağıdını isterim onu da atarım.
Ama çok üzgünüm çok özür dilerim sizi kandırmış gibi oldum. Kendimi de… keşke daha önce alsaydım tartıyı ne deseniz haklısınız
KızOdem gitmiştirr o sporada gitmistir birinsan 3 ayda 11 kilo vermesi imkansız birsey yani kuzum
Bugün tatil en çok bugün yürümüşsün
Yaaa sorma arkadaşıma kaç gündür eşlik edemiyordum, hava iyiydi bugünde kızı yanlız bırakmayayım dedim böyle olduBugün tatil en çok bugün yürümüşsün
23 şubat Cuma
Elhan Ceeeeeeeeeeee
sabah roka salatalığın 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir
öğlen 2 3 kaşık kıymalı ıspanak yemeği
akşam fırında cipura , brokoli karnabahar salatası
2.lt su
Afiyet olsun canımCeeeeeeeeeeee Elhan
23 Şubat 2024 Cuma
sabah 11.00
1 yumurta 1 yk yulaf ezmesi 1 yk karabuğday unundan peynirli 4 adet pankek çıktı. 3 ünü yedim
7 zeytin, 1 kk beyaz peynir, kapya biber, salatalık, 1 tk bal
öğlen 14.00
1 içli köfte
ara 16.00
1/2 tarçınlı elma, 1 kare bitter
akşam 19.00
menemen, birkaç adet pancar turşusu, 1 d. kinoa-siyez ekmeği, 1/2 d. çavdar ekmeği, 10 badem fındık
1,5 lt su
Afiyet olsun canımSa ah kahvaltısına ek 1,5 tam buğday ekmeği yazmayı unuttum
Ara öğün öğle atistirmasi 2 hurma
2.5 litre yapamadım ne yazık ki
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
Cordelia
Sabah smoothie ödem atıcı
Ara bir bugdy çorba su 4 5 kaşık
Akşam biraz tavuk sote ve 4 5 kaşık firik pilavı iki kaşık yoğurt
Akşam kayısı çayı
Afiyet olsun balımİyi geceler hanımlar
23 Şubat menümü yazayım
Kahvaltı: 1 dilim siyez ekmeği, peynir, eski kaşar, zeytin, domates, salatalık, az roka maydanoz
Ara: saat 16:00 bir bardak sütlü neskafe, avuç içi kadar fıstık 2 hurma
Akşam30 4 5 sıkım yumurtalı çiğköfte, bir tabak salata, patlıcan köz salata
Erken yatıp uyusam çok iyi olucak yorgunum uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?