Evet var canım. eve gelince içtim. spreyimi de sıktım.Geçmiş olsun canım ilacın filan var mı?
Teşekkür ederim canımIyi tatiller
Teşekkür ederim canımİyi tatiller
Hımm tmm o zamanBenim gece ataklarım oluyor, birde ikindi vakti gerçi bugün sütlü neskefenin yanında 2 hurma yedim
Çayın yanında tatlıyı seviyorum ben kahvaltıda ve kekin yanında kahve içene hayret ederim
Geçmiş olsun canımEvet var canım. eve gelince içtim. spreyimi de sıktım.
Bu saate kadar nasıl kalır asıl. Rahatsız etmiyor mu? Fondöten falan var mı? Ben özel günlerde zor tutuyorum suratımda. Ağırlık yapıyor gibi oluyorBu saatte makyaj nasıl yüzden çıkar kii
Bu biberiyeyi benim kuaförde söylemişti de ben üşengeçim havalar ısınsın yürüyüşe çıkınca sürsem iyi olur aslında evde Hindistan cevizi yağı filanda vardaaa ….Eki Görüntüle 3391570
Böyle faydaları var, henüz bende denemedim
Bende nadir yapıyorum da yeni işten geldim patates gibi çekyata yığılıp kaldımBu saate kadar nasıl kalır asıl. Rahatsız etmiyor mu? Fondöten falan var mı? Ben özel günlerde zor tutuyorum suratımda. Ağırlık yapıyor gibi oluyor
Nerde çalışıyorsun canım. Hep böyle geç mi çıkıyorsunBende nadir yapıyorum da yeni işten geldim patates gibi çekyata yığılıp kaldım
İyi geceler canım.İyi geceler kızlar
Tam tartı öncesi menüsüSabah muzlu yulaf yapip yedim
Öglen 2 kare bitter 1 fincan kahve
Akşam haslanmis yumurta yedim 2 dilim ekmekle
Yürüyüşe çıktım 20.30 gibi 2 tane form buskivi yedim
30 dk spor yaptim 3bin de adım atmışım
2.4 lt su
Elhan Ceeeeeeeeeeee
O
İyi geceler canım.
Niye ağlıyorsun sen ?
umarım tartida da karşılığını alırımTam tartı öncesi menüsüafiyet olsun canım.
Çalışma saatlerim değişiyor işimin durumuna göre kafe restoranımız ve gayrimenkul işlerimiz var. bazende evden bilgisayarla çalıştığım oluyor. Bugün bir saat de aşçıyı bekledim evine bırakıp geldim normalde bu kadar geç gelmiyorum …..Nerde çalışıyorsun canım. Hep böyle geç mi çıkıyorsun
Ooooyyy fena uyu sen uyuaçım ve canım tatlı şeyler istiyor:)
Afiyet olsun canımBugünkü menümü yazayım
Sabah
İki dilim yulaflı ekmek
İki dilim peynirli
Beş tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Tavada iki yumurta
İki dilim yulaflı ekmek
Bir dilim peynir
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Altı tane et köfte
Üç çatal fırın patates
Su 1 litre spor yok
Ceeeeeeeeeeee Cordelia Elhan
Amaaan ben de bişey oldu sandım.açım ve canım tatlı şeyler istiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?