Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 64.9
Eksi 900 grm
Ben şok bu kadar beklemiyordum
Elhan @Ceeeeeeeeeeee @Cordelia
Ooo erimiş birileriBol eksili kilolar görelim inşallah
Bu sabah tartı yüzümü güldürdü kızlar
Geçen hafta: 75.6 kg
Bu hafta: 74.7 kg
Fark : 0.9 kg
Elhan
@deli bir dombili
Hoş geldin hocam.KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve gece yeme atakları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ sağlıklı bir beden
Aynennnn öyle rüzgar gibi geçtin gittin maşallahMaşallah
Ooo erimiş birileri
Beklediğim yeter ama demi![]()
Teşekkür ederim hoşbuldumHoş geldin hocam.![]()
Başlangıcın hayırlı olsun.![]()
Yok ben yuvarlanarak geçtim de sen yoktunAynennnn öyle rüzgar gibi geçtin gittin maşallah![]()
YaniiiiMaşallah
Ooo erimiş birileri
Beklediğim yeter ama demi![]()
Şakacı seni bu hafta altılar gelecekti nerdeyseYok ben yuvarlanarak geçtim de sen yoktun![]()
Ama ben bişi yapmıyorum liste dışı çıkmıyorum 2 kg artı nedirYaniiii
Menü yazamadım ama kilo verdin bakiiin diyorsunGünoooo. Bol misafirli bir hafta geçirdiğim için menülerimi yazmaya yüzüm yoktu pek.
17 Şubat Cumartesi 69.75
24 Şubat Cumartesi 69.35
Fark: -400 gram![]()
Gitme kuzum. Bizim yazdiklarimiz yeme dediğimiz etkili olmuyorsa diyetisyen desteği alabilirsin. Kilo verememende tek engel sensin. Niye kilo veremeyesin ki çok güzel verirsin.Gecen cumartesi 63.8
Bu cumartesi 64.3
Fark +500 gram
Kilo veremiyorum acaba ciksam mi gruptanElhan @Ceeeeeeeeeeee
Haftaya inşallahŞakacı seni bu hafta altılar gelecekti nerdeyse![]()
Son yaptırdığım tahlil sonuçları normal çıktı canım.Mevsim geçişlerinde bu durumu yaşıyorum son yıllarda.Birazda stres ve hareketsizlik de etkiliyor sanırım.Senin tahlil sonuçlarında iyi i çıkar inşallahNeden oyle oldun bir tahlil yaptirsaydin muhakkak birsey eksiktir
Benimde uykuda bas donmem ve vucutta kasilmam vardı carsamba kan verdim sonuc onumuzdeki haftaici cikar dedi doktor.. herhalde magnezyum b12 falan eksikligi yasiyorum. Önce sağlık![]()
Tartı fotoğrafı paylaştın mi canım? Koşuşturma işe yaramış tebrikler.Günoooo. Bol misafirli bir hafta geçirdiğim için menülerimi yazmaya yüzüm yoktu pek.
17 Şubat Cumartesi 69.75
24 Şubat Cumartesi 69.35
Fark: -400 gram![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Menü düzensizliginde kendimi biraz toparlayim diye bizden kaçıyorsun yapma bunu kuzum.düşünce seni ayağa kaldıracak arkadaşların var burada. Kısır döngüye girmeye gerek yok. Geçmişte böyle olduğu için az çok tahmin edebiliyorum. Halsizlik , baş dönmesi bir yerlerde bir eksiklik , yanlışlık olduğunu söylüyor. Güzelce bir doktoruna git değerlerine baksınlar.