- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
Başta ben de öyle yaptım sezaryen doğum yaptım sütüm geç geldi ve az geldi kendimi yedim bitirdim süt için. Hamilelikte 8 kilo almıştım doğumdan 15 gün sonra eski kiloma inmiştim ama sonra süt olsun diye ye ye dediler ben de kiloyu takmadım yedim de yedim. Şu an emzirme döneminde aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum çok kilo aldım. Bebeğim artık 8 aylık ek gıda alıyor o yüzden artık sütüm yetiyo diye bir rahatlama var açıkçası üstümde sütümde de azalma olmadı diyetle ki eminim bundan bebeğim emmiyo çünkü sağarak veriyorum aylardır. Çocukla gerçekten yemek yapmaya vakit bulmak çok zor sütun miktarını en iyi artıran şey bence şu. İçeriğini zengin yapan da ceviz hurma vs ben artık pek yemiyorum bıktım yiye yiye ama yerden güzel olur her gün 2 tane. Süt arttırıcı şeylere de devam ediyorum damla çay vs diyetisyenim daha çok onlarla destekleme taraftarı gibi sütü. Senin bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 6 ayı geçtiyse ve sütün yetiyorsa bence diyet yapmakta artık sakınca yokBen de 2 öğün yiyorum nadir 3 öğün yedigim cocuktan firsat bulamiyorum zaten. Aslinda emzirince de kalori yakiyoruz doktor da sütün kalitesi ve miktari için sanirim öyle söylüyor. Diyetisyene bir ara sorsana kaç kaloriymiş merak ettim. Benim arkadaslar var sütü artsin diye tüm gün yiyorlarhatta bana da ye ye diye zorluyorlar komsular bile sütün olsun diye yemek getirip duruyorlardi bir ara
Hayırlısı olsun inşallah faydasını görürsünevet bugün diyetisyene başladım ve tartıldım 98.25 ....
bunun zaten 28 kilosu göbekteki yağmış, anasını satayım nasıl becerdim onu da bilmiyorum
2 öğünlü bi liste yazdı , saçma geldi ama yarın başlayalım bakalım ...
Sağol canım geldimi koşu bandıAfiyet olsun
Yok yaf bugün gelmesi lazımdı ama dağıtıma çıkarmadılar yarın bekliyorum artık gelsin.Sağol canım geldimi koşu bandı
Aslında belkinde stres yapman en büyük sebepti. Ben hiç öyle yemedim doktorlar bol bol su diyordu zaten tek baktigim için kalkip da öyle kendime yemek hazirlayacak zamanim da yoktu. 2 saatte 1 kalkip emzirmem lazimdir uyku sıfır. Kalkiyordum 30 dk emziriyordum 1 saat uyuyup tekrar kalkiyordum 40 dk emzir. Hep ekmek arasi bir seyler yapip yiyordum mecbur. Kayinvalidem geldi o hep yemekler yapip buzluga atti sagolsun o da olmasa cok kötü durumdaymışım ben şu an farkettimBaşta ben de öyle yaptım sezaryen doğum yaptım sütüm geç geldi ve az geldi kendimi yedim bitirdim süt için. Hamilelikte 8 kilo almıştım doğumdan 15 gün sonra eski kiloma inmiştim ama sonra süt olsun diye ye ye dediler ben de kiloyu takmadım yedim de yedim. Şu an emzirme döneminde aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum çok kilo aldım. Bebeğim artık 8 aylık ek gıda alıyor o yüzden artık sütüm yetiyo diye bir rahatlama var açıkçası üstümde sütümde de azalma olmadı diyetle ki eminim bundan bebeğim emmiyo çünkü sağarak veriyorum aylardır. Çocukla gerçekten yemek yapmaya vakit bulmak çok zor sütun miktarını en iyi artıran şey bence şu. İçeriğini zengin yapan da ceviz hurma vs ben artık pek yemiyorum bıktım yiye yiye ama yerden güzel olur her gün 2 tane. Süt arttırıcı şeylere de devam ediyorum damla çay vs diyetisyenim daha çok onlarla destekleme taraftarı gibi sütü. Senin bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 6 ayı geçtiyse ve sütün yetiyorsa bence diyet yapmakta artık sakınca yok
Insallah sütünü etkilemez canimHah aynen öyleben üç öğün yiyorum valla acıkıyorum genelde ama Ramazan’da oruç tutucam
Hadi bakalım gelsin benimlede paylaş link model vb.CanımYok yaf bugün gelmesi lazımdı ama dağıtıma çıkarmadılar yarın bekliyorum artık gelsin.
Hadi sağlıkla bol eksiler en güzeli takipli olmakevet bugün diyetisyene başladım ve tartıldım 98.25 ....
bunun zaten 28 kilosu göbekteki yağmış, anasını satayım nasıl becerdim onu da bilmiyorum
Hayırlı olsunevet bugün diyetisyene başladım ve tartıldım 98.25 ....
Kuzum niye özür diliyorsunHerkesten özür dilerim bugün erken kaçıyorum yarın çok önemli bir sınavım var ama yarın bütün menülere tek tek bakacağımhepiniz çok iyisinizz hepimiz burdan çıtır ayrilcaz inanıyorum
Şimdi öyle kare olayına girmeyelim ne önemi var yaşandı bitti
Transfer hanım mi çok iyiymiş yaaYo yo yaz yaz herkescikler görsüntransfer hanım çikolata yemissssss
AAA hadi hakında iyi yönde hayırlısı olsunevet bugün diyetisyene başladım ve tartıldım 98.25 ....
Maviden kalsaydın o çikolatayı yemezdin. Şimdi cordelia ile kim uğraşacak derdin. Gitmeyeydin cordelyasiz olmaz diyeydin koşa koşa gittinŞimdi öyle kare olayına girmeyelim ne önemi var yaşandı bitti
Afiyet olsun canimKahvaltı 8.30
2 haşlanmış yumurta(okulda üç saat sonra falan Dido yedim)
Ara 14.00
1 muz
2 ceviz(suda bekletilmiş suyunu içip cevizlerini yedim)
Akşam 18.00
1 kase ezogelin
1 tabak karnabahar(yumurtaya bulayıp kızarttım)
*Bugün kız kıza sinema etkinliği vardı biraz patlamış mısır yedim
21.30
Sinema sonrası kahve içelim dedik Fındıklı filtre kahve içtim
Sabah 10 dk tempolu yürüdüm spor sayılır mı(okula yürüyerek gidiyorum )
serap911 Elhan
Evet kediler bi gözümün önüne gelirdi bırakırdım belki çikolatayıMaviden kalsaydın o çikolatayı yemezdin. Şimdi cordelia ile kim uğraşacak derdin. Gitmeyeydin cordelyasiz olmaz diyeydin koşa koşa gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?