İnşallah canımFaydası olur inşallah geçen eşime bende ıhlamur yaptım içince nasıl hafifledi sana da iyi gelir inşallah
Yorulcan diye uzuldum yorma kendini sen iyi ol adimlar önemli degil❤❤
Sağol kaptanımYagli oluyor sandim afiyet olsun canim
Bizde yufkayi ucgen seklinde katlayip yapiyoruz guzel oluyor beyaz peynirli yapiyoruz bizde :)
Valla hastalik bu napsak bilemedim öyle böyle ya tamamlicaklar yada eksik olcak adimlar haftaya 5bin yapinYorulcan diye uzuldum yorma kendini sen iyi ol adimlar önemli degil❤❤
Dün gece 12 de yattım öğlen 3 e geliyordu yataktan çıktığımda3 bucukta kalktim rekor benim
Kalktim geri uyudum
Oglende biraz uyudum canim
Tamam ya sus canim istediSağol kaptanımbende beyaz peynir pek sevmem benimki bildiğin yufkayi kizart içine istediğini koy dürüm yap
Yok canım ya yapabildiğimi yaparım fazla abarttım galiba şaka amaçlı yazdım valla maksat gevezelik olsunYorulcan diye uzuldum yorma kendini sen iyi ol adimlar önemli degil❤❤
Vallah benimde tansiyon kalkmış galiba yinede tamamlamak için yürüyorum bi oraya bi buraya çarpıyorum deli danalar gibiValla hastalik bu napsak bilemedim öyle böyle ya tamamlicaklar yada eksik olcak adimlar haftaya 5bin yapin
1000 yapalım zorlamayalimValla hastalik bu napsak bilemedim öyle böyle ya tamamlicaklar yada eksik olcak adimlar haftaya 5bin yapin
Senindemi olmadi 10binVallah benimde tansiyon kalkmış galiba yinede tamamlamak için yürüyorum bi oraya bi buraya çarpıyorum deli danalar gibi
Yapılacak birşey yokValla hastalik bu napsak bilemedim öyle böyle ya tamamlicaklar yada eksik olcak adimlar haftaya 5bin yapin
Kiz wc kac adim ki ben 10 adimda ulaşıyorumEnguzeli
Wcye gidip gelince biter
Hakkını helal et ablacim keşke yakın olsa sana da yapardım dürümTamam ya sus canim istedi
Bende simdi kahve iccem bugun 1tane içtim oturcam bitsindeBenimde 7200 de ama 10.000 yapacagim dizi izleyeceğim
Yerinde saymak daha kolay oluyor canımVallah benimde tansiyon kalkmış galiba yinede tamamlamak için yürüyorum bi oraya bi buraya çarpıyorum deli danalar gibi
Az icmissin bende bi kahve yapayim aklima getirdinBende simdi kahve iccem bugun 1tane içtim oturcam bitsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?