- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsun canim ❤
teşekkür ederim bal kaptanlarAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımiyi akşamlar kızlar menu vereyim.
Sabah 1 dil tbe
1 fincan cay
1 yumurta
5 zeytin
3dilim sucuk
Ara
2 form bisküvi
kahve
akşam 17 00
1 içli köfte
salata ,ayran
4 kaşık patlıcan yemeği
3lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
O nasıl olacak ki?Dunde 16.000 adim atmistim 6 si senin olursa 10 bini tamamlariz nasilsa mavissin
Takılıyoruz canim yaa oyle birsey olmaz :))O nasıl olacak ki?
Benim bücürde öyle canım boğazı ağrıyor belli gece uyurken bi öksürüyor boğazının ağrıdığı belli gece uyanınca kalkıp sütü iliktan biraz sıcak yapıp içirdim sende iç bi bardak sıcak süt yumuşatır geçer hemen inşallahYapayım canım yutkunmak ne büyük nimetmis
Ben sabah 5 den sonra yattimSabah herkes erkenciymis ben biraz gececi gibiydim
Eline sağlık cnm22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 Gurbettt42 Kırmızı 61.6 Mavi Takim 1 @Migim Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Zeynebim2020 Mavi 68.6 7 aypare ackerman Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Mefkurem @Tutaste53 @Hazrmmm @VixenM
Benim sadece li kaliyor aklimdaHeee hayirli olsun dime lizigi ne be
Afiyet olsun canim❤24 Ekim menü
12.30
Yarım kızarmış çökelekli yufka
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
16.15
2 tatlı kaşığı üzüm pekmezi (glutensiz)
18.30
2 köfte
2 közlenmiş kapya
3 lokma ekmek
Su 1,5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Menu listesinde Tostombalakanne yi duzelteyim dedimBenim sadece li kaliyor aklimda
Afiyet olsun canımiyi akşamlar kızlar menu vereyim.
Sabah 1 dil tbe
1 fincan cay
1 yumurta
5 zeytin
3dilim sucuk
Ara
2 form bisküvi
kahve
akşam 17 00
1 içli köfte
salata ,ayran
4 kaşık patlıcan yemeği
3lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım ekmek yerine yufka yemissin sanirim yagda kızarmadiysa guzel24 Ekim menü
12.30
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
16.15
18.30
2 köfte
2 közlenmiş kapya
3 lokma ekmek
Su 1,5 lt
Teşekkürler kaptanım,Afiyet olsun canim❤
Cokelekli yufka nasil oluyor gozleme gibi mi
Aksamda kofteyi 4 tane yiyebilirmissin ,salata yogurt eklesen daha doyurucu olur
Ama ben gayet ciddi algilamistimTakılıyoruz canim yaa oyle birsey olmaz :))
Çokelekte bir peynir cesidi yani lor gibi düşünAfiyet olsun canim❤
Cokelekli yufka nasil oluyor gozleme gibi mi
Aksamda kofteyi 4 tane yiyebilirmissin ,salata yogurt eklesen daha doyurucu olur
Geçmiş olsun canım sizede tuzlu gargara yaptım şimdide ballı limonlu ıhlamur içiyorumBenim bücürde öyle canım boğazı ağrıyor belli gece uyurken bi öksürüyor boğazının ağrıdığı belli gece uyanınca kalkıp sütü iliktan biraz sıcak yapıp içirdim sende iç bi bardak sıcak süt yumuşatır geçer hemen inşallah
Afiyet olsun canım24 Ekim menü
12.30
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
16.15
18.30
2 köfte
2 közlenmiş kapya
3 lokma ekmek
Su 1,5 lt
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım ekmek yerine yufka yemissin sanirim yagda kızarmadiysa guzel
Yagli oluyor sandim afiyet olsun canimTeşekkürler kaptanım,yok gözleme gibi değil normal köy yufkasi tavada kizartiyorum tereyağı çökelek falan koyuyorum dürüm yapıyorum dürüm yazmayınca anlamadınız
Onu biliyorum canım bizimkiler her yil yapiyorlarÇokelekte bir peynir cesidi yani lor gibi düşün
Aynen ablacım annem kendi yapıyor hazır değilÇokelekte bir peynir cesidi yani lor gibi düşün
Faydası olur inşallah geçen eşime bende ıhlamur yaptım içince nasıl hafifledi sana da iyi gelir inşallahGeçmiş olsun canım sizede tuzlu gargara yaptım şimdide ballı limonlu ıhlamur içiyorum
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?