- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Helal olsun ye kızHakkını helal et ablacim keşke yakın olsa sana da yapardım dürüm
Yuruyemedim ki doğru düzgün baş ağrısından, oğlanı yatırdım gündüz yavaşça kalkıp adımlarımı tamamlayim dedim benle birlikte kalktıSenindemi olmadi 10bin
Denedim de sıkılıyorum öyle tür atacam illaYerinde saymak daha kolay oluyor canımgerçi sen kırmızisin yurumesende olur
Yaaaa grup yıkılıyor resmenYuruyemedim ki doğru düzgün baş ağrısından, oğlanı yatırdım gündüz yavaşça kalkıp adımlarımı tamamlayim dedim benle birlikte kalktı
Bence yufkayi isitiyor içine çökelek koyup dürüm gibi yapiyor :) ama normal yufka buyuklugundeyse, yarım fazla :))Afiyet olsun canim❤
Cokelekli yufka nasil oluyor gozleme gibi mi
Aksamda kofteyi 4 tane yiyebilirmissin ,salata yogurt eklesen daha doyurucu olur
Yaa herkesde hastalik var ne olacak sonumuz boyle daha kis bile gelmediYaaaa grup yıkılıyor resmenEki Görüntüle 2939200
Evin içinde dönerken kafam dönüyor benim koridor zaten on adımDenedim de sıkılıyorum öyle tür atacam illa
Artık reglden dolayimi bu baş ağrısı yarın artı görmem inşallah bu reglden dolayıYaaaa grup yıkılıyor resmenEki Görüntüle 2939200
Kurşun dokturelim nazara geldikYaaaa grup yıkılıyor resmenEki Görüntüle 2939200
Kime sorduysam hasta burdada ayni sekilde sağa dön grip sola dön covit simdi oglanda sanirim öyleYaa herkesde hastalik var ne olacak sonumuz boyle daha kis bile gelmedi
Bende öyleyim de iste mecbur girdik bi yolaEvin içinde dönerken kafam dönüyor benim koridor zaten on adım
Yerimde sayinca en azindan burda çene çalıyorumBende öyleyim de iste mecbur girdik bi yola
Aynen ya çocuklarım daha tam gribi atlatmadan tekrar fenalaştılarKime sorduysam hasta burdada ayni sekilde sağa dön grip sola dön covit simdi oglanda sanirim öyle
Sende saat var degil mi cene calarken adim atamiyorumYerimde sayinca en azindan burda çene çalıyorum
15.000 i bulmussun masallah ben oturdum kaldim
Hayırlı günler de güle güle giyKız hırka bakalim anne sana dedi girdik magzalarda one beee öyle 100tl den aşaya birsey yok almıcam dedim dinlemedi beni alcaz dedi en ucuzu 150tl ye aldik geldik
Soyguncu bu millet
Afiyet olsun canımBugün menüm
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
Yarım kk peynir
2 kaşık Menemen
Ara. .15.00
1 avuç leblebi
1 avuç kuru üzüm
Akşam 17.30
1 kase çorba
1 ad. Haşlanmış baget
Çeyrek patates çeyrek havuc
Ara 21.00
2 adet ceviz .1 adet elma .
1 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsunİlk günden menü bildiriyorummm
Sabah(geç kahvaltı)
Yulaf unlu omlet
Peynir/zeytin/domates/salatalık/şekersiz çay
Ara öğün
Türk kahvesi
Diyet kurabiye(bi ara foto atmıştım)
1 ceviz
Akşam(18:00)
Kabak spagetti
Mor lahana salatası
1 dilim tambuğday ekmeği
Suyu saymadım ama gittim geldim içtim
Spor henüz yapamadım gücüm gelirse akşam insallah
NolomazDevreden adım sistemi olsa keske
Geçmiç olsunAynen canım boğazım şişti vücudum ağrıyor üstüne ateşim var sabahtan beri yatıyorum
Afiyet olsuniyi akşamlar kızlar menu vereyim.
Sabah 1 dil tbe
1 fincan cay
1 yumurta
5 zeytin
3dilim sucuk
Ara
2 form bisküvi
kahve
akşam 17 00
1 içli köfte
salata ,ayran
4 kaşık patlıcan yemeği
3lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun24 Ekim menü
12.30
Yarım kızarmış çökelekli yufka
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
16.15
2 tatlı kaşığı üzüm pekmezi (glutensiz)
18.30
2 köfte
2 közlenmiş kapya
3 lokma ekmek
Su 1,5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Li_zigi
Onun evi büyüktür belkiKiz wc kac adim ki ben 10 adimda ulaşıyorum
Bitti şüküŕ15.000 i bulmussun masallah ben oturdum kaldim
Ben şimdi de hem yürüyüş yapıyorum hemde buraya bakıyorum şarjım az kalmış bitmeden biter inşallah adımlar 9 bin olmak üzereYerimde sayinca en azindan burda çene çalıyorum
Sagol canimHayırlı günler de güle güle giy
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Nolomaz
Geçmiç olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Onun evi büyüktür belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?