- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aynen canim neyse takilıyorum bende isteBiraz uyuyayım gerisini sonra tamamlarım inşaAllah size iyi muhabbetler
E Elif_Eylul Sarayda oturmak kim biz kim , varsın helalinden olsunda küçük olsun . Benimde küçük 67 m2 de oturuyorum hamd olsun halimize
Küçük ev az eşya en güzeli canım rabbim ağız tadı versin yeterBiraz uyuyayım gerisini sonra tamamlarım inşaAllah size iyi muhabbetler
E Elif_Eylul Sarayda oturmak kim biz kim , varsın helalinden olsunda küçük olsun . Benimde küçük 67 m2 de oturuyorum hamd olsun halimize
Senin wc uzak heraldeEnguzeli
Wcye gidip gelince biter
Merhaba hosgeldinmerhaba arkadaşlarkilo verme programınızda başarılar diliyorum
Ben köy evinde oturuyorum bilginizeSenin wc uzak heraldeben 3-4 adimda gidiyorum
Bugün ne var dizi olarakBenimde 7200 de ama 10.000 yapacagim dizi izleyeceğim
Dün paylasamadim.VixenM menü paylasmamişsin azcık daha sorumluluk lutfen devam etmiceksende benden bukadar de
Hosgeldinmerhaba arkadaşlarkilo verme programınızda başarılar diliyorum
Yargi yi izliyorum abla guzel dizi tavsiye ederim :)Bugün ne var dizi olarak
Haftasonu bakacak dizim yok
Olurmuyuz kiYapılacak birşey yoksürüne sürüne de olsa tamamlayacağız kilolar kolay gitmiyor hem belki bize ders olur kilo alırken daha temkinli oluruz
çok şükür mervecim. idare ediyorum. bir süre gelemedim buralara. son dönemde çok yoğundum, bazı sıkıntılar falan derken uğrayamadım. tabi kilo da tavan yaptıMerhaba fulyacim nasılsın
hoşbulduk. teşekkür ederimHosgeldin
Öyle de başın döner :)) ben yerimde sayip arada öne arkaya gidiyorumDenedim de sıkılıyorum öyle tür atacam illa
Sert yorumum yok burda kusura bakma valla benimde hastam var evde cocuklar hasta burayada vakit ayirmaya çalisiyorum,Dün paylasamadim.
Çocuklarım hasta ,hastane işleri ile uğraşmaktan dün menü paylaşmak aklıma gelmedi kusura bakmayin.
Henüz deneme aşamasındayım,birdefaya mahsus gölete edilebilir diye düşünüyorum.
En azından bu kadar sert uyarmaya gerek yoktu.
Takımda değilim,bir hafta oldu ve gereken menü paylaşımlarını yaptım.
Bu saat oldu şimdi paylaşım yapmaya girdim.
Sorumluluk derken neden bahsettiğiniz anlamadım.İlk haftaya göre olması gerekenleri yaptığımı düşünüyorum.Araniza yeni katılan biri olarak sizin muhabbetlerinize paaat diye çalacağımi düşünmediniz heralde.
Tanımaya çalışıyorum.okuyip fikir almaya çalışıyorum.konulara dahil olmak için az çok siiznle tanışmam gerekiyor diye düşünüyorum..
Başka sorumluluk verildi de ben kacirmissam affola
Reklamini gördüm de, pek beni saracaga benzemedi :)Yargi yi izliyorum abla guzel dizi tavsiye ederim :)
Bende sarmaz diyordum ikinci bolumden sonra izlemeye basladimReklamini gördüm de, pek beni saracaga benzemedi :)
Perşembeye Hazal kayanin dizisi baslicak heralde güzele benziyor
Bende tele bakamiyorumSende saat var degil mi cene calarken adim atamiyorum
Afiyet olsun canim ❤23 Ekim cumartesi menüm.
Sabah granül kahve sade şekersiz.
Kabak rendesi üzerine yumurta kırıp yedim bu kadar .
Saat 13 civarıydı heralde o saatten akşam 5 e kadar hastanedeyim sudan başka birşey içmedim.
Akşam 18:30 bir tabak pırasa yemeğiBir kase yoğurt yedim
Şu yaklaşık 2 litre yi geçti..
Benim telefon sallamayinca cok saymiyor bir kere denedim de abla hem yazdim hem yurudum adim yokBende tele bakamiyorum
Hem kol sallanmayinca sayarmi ki
Benndaha 5000 olamadim mutfakta zipliyorumSon 1000 adim kalmis tamamlarsin :))
Bende 5 bindeyim ilerlemiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?